Tolmuimeja Pesev tolmuimeja Trotec VC 1200 W

Täpsustused:
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Täpsustamata
Tolmukogumissüsteemi maht: 8 l
Märgpuhastus: Jah
Kauba ID: 9381211

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Pesev tolmuimeja Trotec VC 1200 W

Pesev tolmuimeja Trotec VC 1200 W - universaalne 1200 W tolmuimeja nii kuiv- kui ka märgpuhastuseks, seetõttu sobib see suurepäraselt pindade, nagu vaibad, madratsid, pehme mööbel, autoistmed või põrandad, imemiseks. Lisaks on Trotec VC 1200 W mudeli tolmuimejal integreeritud puhuri funktsioon, et saaksite tüütuid lehti või suuremat mustust väljast kiiresti ja lihtsalt ühe nupuvajutusega ära puhuda.  

4in1 tolmuimeja: peseb, imeb, puhub 

Kuiv- ja märgtolmuimemine, tolmuimejaga puhastamine ja õhu puhumine – nüüdsest kõik ühes seadmes! Olgu tegemist kuiv- või märgtolmuimemise, veetõmbefunktsiooniga puhastamise või puhuriga, Trotec VC 1200 W tolmuimeja suur imemisvõimsus tuleb toime märja ja kuiva, suure ja väikese mustusega põrandal ja sügavale juurdunud mustusega kodutekstiilis. Roostevabast terasest pesev tolmuimeja mahutab kuni 8 liitrit kuiva mustust või 6 liitrit vedelikku.  

50% kiirem puhastatud pindade kuivamine

Pestav tolmuimeja Trotec VC 1200 W sobib ideaalselt vaipade, polstri ja turvatoolide sügavpuhastuseks, eriti põhjalikuks madratsite, tekstiilpõrandakatete, istmööbli, vaipade või autosalongi puhastamiseks. Trotec VC 1200W-l on eraldi 3,5 l eemaldatav pesuainepaak ja pihusti imemisvoolik koos doseerimisnupu ja pesuotsikutega (kaasas). Puhastusvahendiga segatud kraanivesi pihustab kõrge rõhu all vett tekstiili pinnale, imedes samal ajal endasse mustuse, mis kogutakse roostevabast terasest anumasse. Troteci tõhus pihusti imemistehnoloogia tagab, et puhastatud pindadel saab uuesti käia 50% kiiremini. 

Mugav lehtede ja suure mustuse puhumine 

Kui sügisel lehed langevad, on Trotec VC 1200W puhuri funktsioon väga praktiline. Tööstusliku tolmuimeja võimas õhuvool sobib ideaalselt suure mustuse puhumiseks terrassidel ja õues. Samuti saate hõlpsalt puhastada ruumi määrdunud alasid. 

Praktilised nõuanded: VC 1200W pumpa saab kasutada ka kiireks ja lihtsaks tühjendamiseks või õhkmadratsite või aerulaudade täispuhumiseks. See tõesti ei muutu enam mugavamaks!  

Kompaktne, sujuva tööga ja väga väle 

1200-vatine Trotec VC pesev tolmuimeja tagab mugava ja sujuva imemise. 360° pöörlevad rattad, 4,5 m pikkune toitejuhe, kaks pikendustoru (kumbki 35 cm) ja 1,8 m pikkune imemisvoolik tagavad maksimaalse liikumisvabaduse kõigi puhastustööde tegemiseks. Kaasasolevad imemis- ja pesuotsikud saab ruumi säästmiseks kinnitada otse seadme külge. Väljatõmmatav kandesang muudab selle transportimise kasutuskohta lihtsaks. Sisseehitatud riivid võimaldavad konteineri kaane hõlpsat ja usaldusväärset avamist või kinnitamist. Tugev korpus, mis on kohandatud töötama karmides tingimustes, on kaitstud igast küljest veepritsmete eest vastavalt IPX4 kaitseklassile. 

Suur tolmuhoidmisvõime: optimaalne mitte ainult lemmikloomaomanikele ja allergikutele 

Käsitöölised, pered, lemmikloomaomanikud ja allergikud hindavad VC 1200W erakordset puhastusjõudlust. Ebameeldivad lemmikloomalõhnad tekstiilidest saab peaaegu täielikult eemaldada märgtolmuimemisega. Kuivpuhastuse ajal takistab suure tolmupidamisvõimega integreeritud Hepa filter tolmu või allergeenide sattumist õhku. Hepa filtrit saab puhastada automaatselt ühe nupuvajutusega, ilma filtrit esmalt eemaldamata.  

Eelised: 


    • Multifunktsionaalne 1200 W võimsusega tolmuimeja 4 ühes: võimas märg- ja kuivtolmuimemine, pesufunktsioon ja puhur;
 

    • Vaipade, polstri, turvatoolide, madratsite, kõvade põrandate puhastamiseks ja kuivtolmuimemiseks;
 

    • Ideaalne koju, autosse, garaaži, keldrisse, aeda, terrassile;
 

    • Vesi või puhastusvahend pihustatakse sügavale tekstiili pinnale ja imetakse samaaegselt koos mustusega;
 

    • Tõhus Trotec pihusti imemise tehnoloogia tagab, et puhastatud pindadel saab uuesti kõndida 50% kiiremini;
 

    • Hepa filter, mis hoiab hästi tolmu – hoiab 90% kõigist peenosakestest.
 

Tehnilised omadused:

 

    • Võimsus: 1200 W;
 

    • Vooliku pikkus: 180 mm;
 

    • Mahutavus (tahke/vedel): 8 l / 6 l;
 

    • Toide: 230 V, 50 Hz;
 

    • Toitejuhtme pikkus: 4,5m;
 

    • Heli: 80 dB;
 

    • Kaitseklass: II;
 

    • Mõõdud: 360 x 330 x 525 mm;
 

    • Kaal: 7.5 kg.
 

Komplekti kuulub:

 

    • 1 x VC 1200W pestav tolmuimeja koos märgpesu võimsusega;;
 

    • 1 x integreeritud pihusti imemisvoolik (1,8 m);
 

    • 2 x voolikupikendust (kumbki 35 cm);
 

    • 1 x põrandaotsik, sobib põhjalikuks märg- ja kuivpuhastuseks;
 

    • 1 x pragude tööriist raskesti ligipääsetavate kohtade puhastamiseks;
 

    • 2 x pesuotsikut, sobivad kiudpolstri ja vaipade sügavpuhastamiseks;
 

    • 1 x tolmukott 4,5 l kuivale mustusele;
 

    • 1 x Hepa filter kuipuhastamiseks;
 

    • 1 x vahtfilter märgpuhastuseks.
 

Laadige alla toote juhend

Märg- ja kuivpuhastuseks mõeldud tolmuimeja on universaalne puhastusseade, mis mitte ainult ei eemalda kuiva tolmu, vaid sobib ideaalselt ka märgade lekete puhastamiseks. Tolmuimeja kasutab märja lekke ja kuiva tolmu eemaldamiseks kottide asemel kahte seadet. Tolmuimejatel on ka vahetatavad harjad märgade lekete ja kuiva tolmu jaoks. Märg- ja kuivpuhastuseks mõeldud tolmuimeja on ideaalne, kui teil on lapsed ja sagedasti kukub midagi vaipadele või muudele tasasetele pindadele. Mahavalgunud vedelike koristamine võib olla hirmutav ülesanne ja kui teil on lapsi, peate võib-olla kulutama palju aega plekkide eemaldamiseks tasastelt pindadelt. Olenemata sellest, kas te kallate tassi teed, klaasi piima, vett või veini, võib põranda või vaiba pühkimine ja plekkide eemaldamine olla keeruline. Märgpumba funktsiooniga ei ole märja lekke puhastamine keeruline ülesanne. Siiski veenduge, et tolmuimeja puhastataks kohe pärast mahaloksunud vedeliku koristamist.

Multifunktsionaalne tolmuimeja

Unustage oma vana tolmuimeja, millel on vaid mõned funktsioonid, sest meil on lai valik moodsaid tolmuimejaid. Usaldusväärsete tootjate ja juhtivate kaubamärkide, nagu Karcher ja Festool, tolmuimejate valik ei jäta kedagi ükskõikseks. Nagu nimigi ütleb, on neil multifunktsionaalsetel tolmuimejatel palju rohkem kui ainult üks oluline funktsioon - tolmu imemine. Lisaks sellele funktsioonile saab neid kasutada ka märgtolmuimejatena, puhastades seega põrandaid ja tekstiilkatteid erinevates ruumides ning mööblit. Need moodsad tolmuimejad võivad olla individuaalselt varustatud ka täiendava toitepistikupesa, pneumaatilise või Bluetooth-mooduliga, mis võimaldab teil tolmuimejat sisse lülitada või seda eemalt juhtida. Samuti saab neid varustada spetsiaalsete jäätmekonteineritega, mis sobivad nii kuiva kui ka märja sisu jaoks ja mida saab puhastada ühe nupuvajutusega. Sellise pumba juurde kuuluvad sageli sellised lisaseadmed nagu pihustusvoolik ja väikesed ergonoomilised pihustid mööbli või muude pindade puhastamiseks.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Pesev tolmuimeja Trotec VC 1200 W

Kauba ID: 9381211
Kategooria: Tolmuimejad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,4 x 0,6 m, 8 kg
Kaubamärk: Trotec
Tolmuimeja tüüp: Multifunktsionaalne tolmuimeja
Vaade: Trotec, multifunktsionaalne tolmuimeja tolmuimejad
Värv: Hõbedane
Pesufunktsioon: Jah
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Täpsustamata
Tolmukogumissüsteemi maht: 8 l
Märgpuhastus: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Trotec tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Pesev tolmuimeja Trotec VC 1200 W
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki