Tolmuimeja Deerma DEM-BY200

Täpsustused:
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Veefilter, Konteiner
Tolmukogumissüsteemi maht: -
Märgpuhastus: Jah
Kauba ID: 9388306

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Deerma DEM-BY200

Vaibapuhastustolmuimeja "Deerma" DEM-BY200

Puhastage hõlpsalt vaipu, polstreid jne. Deerma DEM-BY200 pesutolmuimejaga saate koheselt eemaldada isegi kõige tõrksamad plekid, kasutades umbes 50 °C kuuma vett. Seade võimaldab ka kiiret kuivamist ja on IPX4 standardile vastav veekindel. Sellel on ka 2 puhastusrežiimi ja see on väga kasutajasõbralik. Samuti on olemas vahetatavad harjad, millega saate hõlpsalt puhastada vaipa, eemaldada diivanilt plekke ja isegi akent puhastada.
12Deerma/DEM-BY200/4 2 puhastusrežiimi
Jäta hüvasti vanade plekkidega – tolmuimeja "Deerma" abil saate neist hõlpsasti lahti. Seade pakub 2 puhastusrežiimi valikut. Neist esimeses kasutab see toatemperatuuril vett. See meetod sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks – see eemaldab väiksema mustuse, kaitstes materjale kahjustuste eest ega põhjusta värvide tuhmumist. Teises režiimis puhastatakse vett, mille temperatuur on ligikaudu 50 °C - selle automaatse kuumutamise eest vastutab sisseehitatud PTC-kütteseade. Selline lahendus sobib suurepäraselt vaipade puhastamiseks ja aitab kergemini eemaldada raskeid plekke.
Kaasas on isegi 5 otsikut
Ettevaatust kodus korras. Spetsiaalsed pintslid aitavad seda teha! Tavaline harjastega hari võimaldab pihustada materjale veega ja eemaldada kiiresti mustuse. Suur 16 cm laiune hari võimaldab puhastada suuremaid pindu lühema ajaga. Sobib suurepäraselt näiteks vaipade puhastamiseks. Klaasipuhastushari teeb akende või peeglite puhastamise lihtsamaks ning väike pehmete harjastega hari sobib näiteks jalanõude puhastamiseks. Olemas on ka ümara peaga hari, nii et saate plüüsist mänguasjadelt ja muult hõlpsalt mustuse eemaldada.
12Deerma/DEM-BY200/7 Teie tee mudani
Mahavalgunud kohv või mahl pole enam probleem – puhastamine pole kunagi olnud lihtsam! Tolmuimeja hari mitte ainult ei pihusta kangaid surve all (umbes 1 bar) veega, vaid võimaldab eemaldada mustuse ka sügavamatelt materjalide kihtidelt. Tänu sellele tuleb see suurepäraselt toime ka kõige tõrksama mustusega! DEM-BY200 võimaldab ka kiiret kuivamist. See tõmbab koheselt vee koos mustusega välja, nii et materjal jääb ideaalselt puhtaks ja kuivaks.
12Deerma/DEM-BY200/8 2 veepaaki
Ärge muretsege mustus satub tagasi värskelt puhastatud vaibale või toolidele. DEM-BY200 tolmuimejal on 2 paaki – puhta ja määrdunud vee jaoks. Esimese mahutavus on 1,6 liitrit ja teise 1,4 liitrit. Mõlemad on väga tihedad ja piisavalt suured, et neid pole vaja sageli täita ega tühjendada. Veelgi parema tulemuse saamiseks võite lisada puhta veepaaki veidi pesuainet.
 Mugav puhastamine
Tagage puhastamise ajal maksimaalne mugavus. Tolmuimejat on väga lihtne ja mugav kasutada. Lisaks võimaldab see pintslit automaatselt puhastada – te ei pea seda käsitsi tegema! Ka selle liikumine ei tekita teile probleeme. Tähelepanu väärib ka pikk 5-meetrine kaabel – selle väljatõmbamiseks tuleb lihtsalt vajutada nuppu. Lisaks võimaldavad spetsiaalsed käepidemed pintsleid lihtsalt käes hoida ning 1,5 meetri pikkune voolik tagab liikumisvabaduse.
Tehnilised andmed:
  1. Pesutolmuimeja
  2. Harjad
  3. Voolik

  4. Vooliku kinnitus x4
  5. Puhastage veepaak
  6. Määrdunud veepaak
  7. Kasutusjuhend
  • Kaubamärk: Deerma
  • Nimi: Vesi imav tolmuimeja (kangapuhastaja)
  • Mudel: DEM-BY200
  • Värv: sinine
  • Puhastusrežiimid: pesemine normaaltemperatuuril / loputamine 50 °C kuum vesi
  • Soojendi: PTC
  • Maksimaalne veetemperatuur: umbes 50 °C
  • Pesusurve: umbes 1 bar
  • Sisendvõimsus: 950 W
  • Tolmuimeja võimsus: 400 W
  • Nimitavpinge: 220–240 V
  • Puhase veepaagi maht: 1600 ml
  • Määrdunud veepaagi maht: 1400 ml
  • Veekindlus: IPX4
  • Vooliku pikkus: 1,5 m
  • Kaabli pikkus: 5 m

Märg- ja kuivpuhastuseks mõeldud tolmuimeja on universaalne puhastusseade, mis mitte ainult ei eemalda kuiva tolmu, vaid sobib ideaalselt ka märgade lekete puhastamiseks. Tolmuimeja kasutab märja lekke ja kuiva tolmu eemaldamiseks kottide asemel kahte seadet. Tolmuimejatel on ka vahetatavad harjad märgade lekete ja kuiva tolmu jaoks. Märg- ja kuivpuhastuseks mõeldud tolmuimeja on ideaalne, kui teil on lapsed ja sagedasti kukub midagi vaipadele või muudele tasasetele pindadele. Mahavalgunud vedelike koristamine võib olla hirmutav ülesanne ja kui teil on lapsi, peate võib-olla kulutama palju aega plekkide eemaldamiseks tasastelt pindadelt. Olenemata sellest, kas te kallate tassi teed, klaasi piima, vett või veini, võib põranda või vaiba pühkimine ja plekkide eemaldamine olla keeruline. Märgpumba funktsiooniga ei ole märja lekke puhastamine keeruline ülesanne. Siiski veenduge, et tolmuimeja puhastataks kohe pärast mahaloksunud vedeliku koristamist.

Üldine tooteinfo: Deerma DEM-BY200

Kauba ID: 9388306
Kategooria: Tolmuimejad
Tootja kood: DEM-BY200
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,77 x 0,62 x 0,6 m, 2 kg
Kaubamärk: Deerma
Tolmuimeja tüüp: Professionaalne märgpuhastus
Vaade: Deerma, professionaalne märgpuhastus tolmuimejad
Värv: Sinine
Pesufunktsioon: Jah
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Veefilter, Konteiner
Tolmukogumissüsteemi maht: -
Märgpuhastus: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Deerma tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Deerma DEM-BY200
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki