Tolmuimeja Hoover Telios Extra

Täpsustused:
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Tolmukott
Tolmukogumissüsteemi maht: 3.5 l
Märgpuhastus: Ei
Kauba ID: 6760447

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Hoover Telios Extra

TELIOS EXTRA TX63SE 011 TOLMUIMUR <div></div> <div>Tolmukoti maht (l): 3,5</div> <div>tarvikud: 3-kordsed tarvikud (xl painduv lheotsik, mblihari ja polstriotsik)</div> <div>kandesang: jah</div> <div>toimeraadius (m): 10</div> <div></div> <div>Phijooned</div> <div>tooteperekond: kott</div> <div>tolmueraldusssteem: EPA tolmukotid</div> <div>vimsuse juhtimine: muutuv LED-ekraaniga</div> <div>kaasasolevad tarvikud: jah</div> <div>toote phivrv: harjatud titaan</div> <div></div> <div>Tehnilised omadused</div> <div>tolmukoti titmise indikaator: jah</div> <div>filtreerimisssteem: pestav epa filter</div> <div>tolmukoti maht (l): 3,5</div> <div>tolmukoti tp: epa filtrikotid</div> <div></div> <div>Vimsus ja tarbimine</div> <div>aastane energiatarbimine (kwh): 21</div> <div>mratase: 64</div> <div>vimsus (w): 550</div> <div></div> <div>Mugavus</div> <div>kandesang: jah</div> <div>rullid: 1</div> <div>kepideme tp: mugav silmuskepide</div> <div>kummeeritud rattad: jah</div> <div>imitoru tp: metallist teleskoop koos tmbetmberegulaatoriga</div> <div>tarvikute hoidla: integreeritud</div> <div>toimeraadius (m): 10</div> <div></div> <div>Aksessuaarid</div> <div>vaip ja universaalne prandaotsik: jah</div> <div>vaiba otsik: jah</div> <div>parketi otsik: jah</div> <div>miniturbo otsik loomakarvade eemaldamiseks: jah</div> <div>tarvikud: 3-kordsed tarvikud (xl painduv lheotsik, mblihari ja polstriotsik)</div> <div>dsi ohutushendus: jah</div> <div></div> <div>MTMED</div> <div>Sgavus (mm): 300</div> <div>Laius (mm): 443</div> <div>Krgus (mm): 237</div> <div>Kaal (kg) - ainult tolmuimeja: 5,1</div><br> <table id="specs"> </table>

Tolmuimeja on kodus üks olulisemaid abilisi täiusliku puhtuse hoidmisel.
Neid on väga erinevaid – kuiv- või märgpuhastus, harjad ja robotid. Suuremate kodude või tööalade puhastamisel on võimas tolmuimeja asendamatu seade tõhusaks tööks ja täiuslikuks tulemuseks. Neid tolmuimejaid saab traditsiooniliselt varustada nii väljatõmmatava imitoruga kui ka asetada maapinnale. Esimesel tüübil on võime imeda tolmuimejaga mitte ainult siledaid põrandaid, vaid ka muid vähem tasaseid pindu, nagu laed või seinad. See tasub valida ka siis, kui sul on naturaalne puitpõrand, mis on ülitundlik niiskuse suhtes ja võib isegi mädaneda. Kui kodus on palju vaipa, tasub valida ka traditsioonilised harjad, kuna märgpuhastuspumbad vaibahoolduseks ei sobi. Selle majahoidja valimisel arvestage alati oma vajadustega, nautides samal ajal täiuslikku puhtust.

Üldine tooteinfo: Hoover Telios Extra

Kauba ID: 6760447
Kategooria: Tolmuimejad
Tootja kood: TX63SE
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,6 x 0,42 m, 7,1 kg
Kaubamärk: Hoover
Tolmuimeja tüüp: Tolmuimeja
Vaade: Hoover, tolmuimeja tolmuimejad
Mootori võimsus: 550 W
Toide: võrk
Võimsuse reguleerimine: Jah
360° pööratav voolik: Jah
Toru: Metall, Telescopic
Teleskooptoru: Jah
Värv: Must
Kõrgus: 23.7 cm
Laius: 30 cm
Sügavus: 44.3 cm
Kaal: 5.1 kg
Tolmukoti täitumise indikaator: Jah
Otsikud: libisev otsik, polsterduse ots, Põrandapuhastusotsik
Automaatne juhtmekerimissüsteem: Jah
Töö raadius: 10 m
Lisainfo: Kummirattad, teleskooptoru
Kummist rattad: Jah
Müratase: 64 dB
Filtri tüüp: EPA
Konstruktsioon: Kandesang, Kummist rattad
Pesufunktsioon: Ei
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Tolmukott
Tolmukogumissüsteemi maht: 3.5 l
Märgpuhastus: Ei
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Hoover tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Hoover Telios Extra
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki