Tolmuimeja Midea B7 MBC1780BB

Täpsustused:
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Tolmukott
Tolmukogumissüsteemi maht: 3 l
Märgpuhastus: Ei
Kauba ID: 9092816
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas! 0 p. 00:00:00
7490
Lisa korvi
782 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

21. maist

000

Postkontor

22. maist

199

Kuller

22. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

22. maist

199

Kuller

22. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Midea B7 MBC1780BB

Midea B7+ MBC1780BB kotiga tolmuimeja


Kas otsite kotis olevat tolmuimejat, mis ei vea teid alt? Valige Midea B7+! Seade paistab silma kuni 800W võimsusega ja töötab üllatavalt vaikselt – selle helitugevus on vaid umbes 68dB. Toode pakub ka kvaliteetset HEPA filtrit ja seda on väga mugav kasutada. Komplekti kuulub ka mitu vahetatavat harja ja 3 suurt tolmukotti mahutavusega 3l.

Tõhus ja vaikne


Tolmuimeja tõhusa töö eest vastutab nüüdisaegne mootor, mis võimaldab imemisvõimsust kuni 200W. Tänu sellele saab B7+ suurepäraselt hakkama tolmu, puru või karvadega. Tootes on kasutatud ka HEPA filtrit, mis hoiab ära sekundaarse saastumise ja tähendab, et tolmuimemise ajal võite unustada ebameeldivad lõhnad. Veelgi enam, vaatamata muljetavaldavatele võimalustele töötab tolmuimeja väga vaikselt.

Kaasas täiendavad harjad


Muutke raskesti ligipääsetavate nurkade puhastamine lihtsamaks. Kasutage lihtsalt komplektis olevaid vahetatavaid pintsleid! Praguhari aitab imeda tolmuimejaga tooli süvendeid, ümmargune hari sobib suurepäraselt näiteks polstri puhastamiseks ning väikese turboharjaga saad kiiresti karvadest või kõõmast lahti. Parkettpõrandate jaoks on olemas ka hari.

Premium põrandahari


Muutke oma kodu põrandad laitmatult puhtaks. Tolmuimeja B7+ paistab silma mitte ainult muljetavaldava võimsuse, vaid ka spetsiaalse disainiga põrandaharja poolest, mis sobib suurepäraselt just vaipade jaoks. Selle abiga saate hõlpsalt lahti nende kiududesse peidetud purust, tolmust või takerdunud juustest. Panusta end tõestatud lahendustele ja naudi puhast korterit!

Veelgi rohkem mugavusi


Tolmuimejat B7+ on väga lihtne kasutada. Tugevad rattad muudavad seadme manööverdamise lihtsaks, samas kui 90-sentimeetrine toru, painduv voolik ja kuni 9-meetrine kaabel tagavad suurema liikumisvabaduse ja võimaldavad teil hõlpsasti jõuda raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse. Kaasasolevate tarvikute mugava hoiustamise teeb võimalikuks seadme esikate. Tolmuimeja võimaldab ka kaabli automaatset tagasitõmbamist.

Komplektis:

  • Tolmuimeja
  • Praohari
  • Ümmargune pintsel
  • Parketi pintsel
  • Väike turbohari
  • Tolmukott (3l) x3

Tehnilised andmed:

  • Bränd Midea
  • Mudel B7+
  • Mootori võimsus 800W
  • Imemisvõimsus 200W
  • Helitase 68 dB
  • Võimsuse juhtimine Mehaaniline
  • Kaabli pikkus 9 m
  • Pintsel 4A MB23
  • Vooliku pikkus 1,8 m
  • Toru pikkus 90 cm
  • Filter HEPA13
  • Kaal 4,8 kg
  • Mõõtmed 469 x 315 x 255 mm

Tolmuimeja on kodus üks olulisemaid abilisi täiusliku puhtuse hoidmisel.
Neid on väga erinevaid – kuiv- või märgpuhastus, harjad ja robotid. Suuremate kodude või tööalade puhastamisel on võimas tolmuimeja asendamatu seade tõhusaks tööks ja täiuslikuks tulemuseks. Neid tolmuimejaid saab traditsiooniliselt varustada nii väljatõmmatava imitoruga kui ka asetada maapinnale. Esimesel tüübil on võime imeda tolmuimejaga mitte ainult siledaid põrandaid, vaid ka muid vähem tasaseid pindu, nagu laed või seinad. See tasub valida ka siis, kui sul on naturaalne puitpõrand, mis on ülitundlik niiskuse suhtes ja võib isegi mädaneda. Kui kodus on palju vaipa, tasub valida ka traditsioonilised harjad, kuna märgpuhastuspumbad vaibahoolduseks ei sobi. Selle majahoidja valimisel arvestage alati oma vajadustega, nautides samal ajal täiuslikku puhtust.

Üldine tooteinfo: Midea B7 MBC1780BB

Kauba ID: 9092816
Kategooria: Tolmuimejad
Tootja kood: MBC1780BB
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,77 x 0,62 x 0,6 m, 2 kg
Kaubamärk: Midea
Tolmuimeja tüüp: Tolmuimeja
Vaade: Midea, tolmuimeja tolmuimejad
Värv: Must
Pesufunktsioon: Ei
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Tolmukott
Tolmukogumissüsteemi maht: 3 l
Märgpuhastus: Ei
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Midea tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Midea B7 MBC1780BB
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki