Varstolmuimeja Xiaomi Deerma DX1000

Täpsustused:
Pesemise funktsioon: Ei
Tööaeg: Nenurodyta min
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Tolmumahuti
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.5 l
Kauba ID: 222552
6190
Lisa korvi
819 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

14. maist

000

Postkontor

15. maist

199

Kuller

15. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

15. maist

199

Kuller

15. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Xiaomi Deerma DX1000

Deerma DX1000W tolmuimeja

Saage teada, et koristamine võib olla ka lõbus. Lihtne kasutada, Deerma DX1000W on vertikaalne tolmuimeja, mis annab kuni 16 000 Pa imemisvõimsust, et eemaldada mustus kiiresti. Kaasasolevad 3 vahetatavat harja võimaldavad teil iga nurga põhjalikult puhastada ning 3-astmeline filtreerimine eemaldab tõhusalt mustuse. Seade paistab silma ka oma elegantse ja kunstilise disaini poolest.

Usaldusväärne mustuse vastu võitlemisel

Tolmuimejal on suure jõudlusega mootor, mis pöörleb kuni 38 000 p/min. Lülitage DX1000W lihtsalt sisse ja see hakkab koheselt ning tõhusalt mustust eemaldama. Selle sirge kanal vastutab ka seadme erakordse tõhususe eest. Tänu sellele tuleb tolmuimeja koheselt toime tolmu, puru ja muu prahiga, isegi põrandapragudest tolmu imedes.

2 režiimi – valige endale sobiv

Seade on loodud kasutaja erinevaid vajadusi silmas pidades. Seetõttu on masinal 2 töörežiimi, mida saate ühe nupuvajutusega vahetada. Standardrežiim sobib suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks. Suure võimsusega režiim tagab veelgi põhjalikuma ja tõhusama imemise – ideaalne tõrksama mustuse eemaldamiseks.

Ideaalne põrandahari

240 mm laiune põrandahari katab suure põrandapinna, muutes tolmuimemise palju lihtsamaks. See toode pöörleb 120 ° päri- ja vastupäeva, samuti 90 ° edasi-tagasi. Nii saad mugavalt koristada mööbli alt või toolide ja laudade jalge vahelt. Sinu eest ei jää midagi varjatuks – varsti on terve kodu põrand puhas.

Kaasas täiendavad harjad

Komplektis on ka lame praguhari ja väike hari nõudlikumate pindade puhastamiseks. Tolmuimeja praegudeharjaga saate hõlpsalt puhastada toole, diivaneid ja diivanite süvendeid. Teist harja saab kasutada põhjalikumaks puhastamiseks. See võimaldab puhastada õrnasid või ebatasaseid pindasid, näiteks sülearvuti klaviatuure.

Tõhus mustuse filtreerimine

Vabane mustusest jäädavalt. Sisemine tsüklonisüsteem püüab suurema prahi tõhusalt kinni. 3-astmeline HEPA-filtriga filtreerimissüsteem blokeerib ka kõige väiksemad tolmuosakesed. Lisaks saab kõiki selle tolmuimeja kolme komponenti kergesti lahti võtta, pesta jooksva vee all ning seejärel kuivatada ja uuesti kasutada. See hoiab ära toote ummistumise ja pikendab selle kasutusiga.

Suure tolmumahuti lihtne tühjendamine

Tolmumahuti tühjendamiseks ei pea te enam käsi määrima. DX1000W puhul pole vaja teha muud, kui see lahti keerata ja kogunenud mustus lihtsalt prügikasti visata. Seejärel saate konteinerit puhastada ja kuivatada, et hoida seda veel kauem heas seisukorras ja tagada hügieeniline kasutamine. Paagi maht on 0,6 l, nii et te ei pea seda liiga sageli tühjendama.

Imeb pingutuseta

Tolmuimeja 130° kumer käepide pakub võrratut mugavust. See eemaldab pinged kätest ja võimaldab põhjalikult puhastada ilma suurema vaevata. Lisaks on see loodud hoidma teid kindlalt ja mugavalt, olenemata sellest, millise nurga all te seda hoiate. Liigutage tolmuimejat julgelt, võtke või kandke tubade vahel – see ei pea teid üldse häirima!

Kasutate seda mitmel viisil

Miks on DX1000W tolmuimeja ideaalne mitmesugusteks rakendusteks? Selle multifunktsionaalsus ja universaalsus! Saate selle hõlpsalt riiulitele või lakke tõsta. Seda saab kasutada ka väiksema käsitolmuimejana. Vahetatavad harjad võimaldavad jõuda ka kõige raskemini ligipääsetavatesse nurkadesse. Pikk, 5 m pikkune juhe annab teile koristamisel vabaduse, millest unistate.

Vapustav disain

Deerma DX1000W tolmuimeja võib olla mitte ainult funktsionaalne, vaid ka stiilne aksessuaar teie koju. See püüab pilku elegantse klassikalise disainiga. Roosast kullast detailid täiendavad suurepäraselt kaunist safiirivärvi. Vaadake ise, et kodumasinad ei pea olema igavad!

  • Nominaalne pinge 220-240V~
  • Nominaalne sagedus50-60Hz
  • Hinnatud jõud 600W
  • Imemisvõimsus Standardrežiim: kuni 10 000 Pa;
  • Suure võimsusega režiim: kuni 16 000 Pa;
  • Lõikamise kiirus: kuni 38 000 p/min
  • Tolmukoguja maht 0,6l
  • Müratase ≤82dB (A)
  • Mõõdud 240x208x1155 mm
  • Kaabli pikkus 5 m

Juhtmega tolmuimeja

Otsite kaasaegset, funktsionaalset ja äärmiselt kasutajasõbralikku tolmuimejat? Siis olete jõudnud õigesse kohta, sest meie valik pakub laias valikus tolmuimejaid, mis vastavad ka kõige nõudlikumate kasutajate vajadustele. Üks populaarsemaid tolmuimejatüüpe on juhtmega tolmuimeja. Uue põlvkonna tolmuimejad aitavad hoida teie kodu, auto või muud ruumid puhtana. Nad pääsevad hõlpsasti läbi kõige kitsamate pragude, jõuavad kõige kõrgemal rippuvatesse ämblikuvõrkudesse ja aitavad teil toime tulla ka kõige tihedamate vaipadega. Meie valikus on tolmuimejad tuntuimatelt kaubamärkidelt, nagu Xiomi, Karcher, Hoover ja teised, mis mitte ainult ei eemalda tolmu ja mustust koheselt, vaid pakuvad ka mitmekülgseid puhastusmeetodeid. Sõltuvalt mudelist puhastab ja peseb see näiteks ka põrandaid veega, küürib ära kangekaelseid plekke, omab isepuhastusfunktsiooni ja palju muud.

Üldine tooteinfo: Xiaomi Deerma DX1000

Kauba ID: 222552
Kategooria: Varstolmuimejad
Tootja kood: DX1000W
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,208 x 1,15 m, 3,5 kg
Kaubamärk: Deerma
Tüüp: Juhtmega tolmuimeja
Värv: Sinine
Kaal: - kg
Niiske puhastus: Ei
Müratase: 79 dB
Aku pinge: Nenurodyta V
Aku mahutavus: -
Eemaldatav käsipump: Ei
Pesemise funktsioon: Ei
Tööaeg: Nenurodyta min
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Tolmumahuti
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.5 l
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Deerma tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (4)

Xiaomi Deerma DX1000
4.5

(4 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(2)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Arunas K.
13.04.2024

Olen seda kasutanud umbes pool aastat nii hea hinna eest

Paulius B.
18.12.2022

Arvestades hinda, on toode tõesti hea. Kirjelduses olgu märgitud, et tegemist on rohkem põrandatele mõeldud pumbaga, pumpab vaipu, aga vaevaliselt, sest selleks pole spetsiaalset otsikut. Samuti on sellel üks imemisrežiim, mitte kaks, nagu öeldud.

Sigita J.
01.10.2022

Väga hea pump. Otsisin akule pump-luuda, kuid paljud asjatundjad heidutavad mind, sest see läheb kiiresti katki ja aku kestab vaid kuus kuud või aasta. Nii et ma valisin selle traadi asemel. Väga ilus disain, väga kompaktne. Pumpab väga hästi ja võimsusest piisab isegi vaiba imemiseks (tolmuimemise ajal vaip isegi tõuseb, pumpab sellise võimsusega). Kuigi lugedes üht arvustust, et vaipa tolmuimejaga on raske imeda, tekkis kahtlus, kas see ikka on piisavalt võimas. Aga kõik on suurepärane, see pumpab kõike hämmastavalt! Soovitan seda.

Vaiva Z.
10.07.2022

Kompaktne. Hind on madal. Osteti üldpuhastuseks, mööbliks, madratsiteks, raskesti ligipääsetavate kohtade tolmuimemiseks. Meil pole vaipu. Igapäevaseks tolmuimeja või vaipade imemiseks võib see olla nõrk ja mitte eriti mugav, kuna anum täitub üsna kiiresti ja imemine muutub seetõttu kehvemaks. Kuigi anumat on lihtne avada ja raputada, valiksin sagedaseks pumpamiseks võimsama ja suurema pumba. Filter ütleb, et see on pestav, aga see on nii paksust paberist (nagu see), nii et ma ei pese seda iga vaakumi järel ja hoolikalt.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki