Varstolmuimeja Jimmy HW8

Täpsustused:
Pesemise funktsioon: Jah
Tööaeg: 25 min
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Veefilter
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.35 l
Kauba ID: 2478003
20400
Lisa korvi
771 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. maist

000

Postkontor

9. maist

199

Kuller

9. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

9. maist

199

Kuller

9. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Jimmy HW8

Jimmy HW8 juhtmeta tolmuimeja ja püstine mopp

Säästke aega, tolmuimejaga ja pühkides põrandaid samal ajal. Võimsa mootori ja uuendusliku kahe veepaagiga varustatud Jimmy HW8 eemaldab kiiresti igasuguse prahi – alates tolmust ja purust kuni lemmikloomade jälgede ja isegi kõige tõrksamate plekkideni. Seadet on lihtne ja mugav kasutada, lihtsaks kasutamiseks on sisseehitatud LED-ekraan. Vahetatav aku tagab ühe laadimisega kuni 25 minutit tööaega.

Täielik põrandapuhastus

Nüüd saate oma kodu põrandaid puhastada kiiremini, mugavamalt ja tõhusamalt kui kunagi varem. Jimmy HW8 saab suurepäraselt hakkama enamiku prahiga. See imeb kiiresti üles puru, väikese ja suure prahi, lemmikloomade karvad ja isegi vaipkattega karvad. Samuti saate hõlpsalt vabaneda plekkidest, jälgedest ja mahaloksunud jookidest. Pole enam aega raisata tolmuimeja ja mopiga eraldi – nüüd saate teha mõlemat korraga!

Uuenduslik kahekordne veepaak

Jimmyga võite olla kindel, et puhastate oma põrandad alati puhta veega. Seade on varustatud topeltpaagiga. Valage 450 ml osasse puhast vett. 350 ml paak kogub musta vee ja mustuse. Paak on konstrueeritud nii, et seda oleks lihtne paigaldada ja eemaldada. Vajadusel saate seda ka puhastada.

Täielik kontroll oma kätes oleva pihustuskoguse üle

Plekid ja triibud on minevik. Jimmy HW8 toetab vee täppispihustamise tehnoloogiat, et kiiresti ja tõhusalt prahiga toime tulla. Tahad rohkem? Seade annab teile täieliku kontrolli pritsitava vee koguse üle. Kõik, mida pead tegema, on vajutada nuppu! Nüüd saate hõlpsalt vabaneda isegi kõige tõrksamatest plekkidest, vältides samal ajal üleujutust.

Tõhus tolmuimeja

Jimmy HW8 on varustatud suure jõudlusega harjatud mootoriga, mis toodab palju jõudu ja eemaldab tõhusalt mustuse. Seade eemaldab tolmu, puru ja muu prahi kiiresti. Saate valida ka kahe kiiruse vahel, et kohandada vaakumit paremini vastavalt teie vajadustele või põranda mustuse astmele. Ja te ei pea muretsema häiriva müra pärast – toode töötab üllatavalt vaikselt.

Ühe nupuvajutusega puhastus

Enam ei saa käsi määrida ega raisata aega tolmuimeja puhastamisele. Jimmy HW8 on varustatud spetsiaalse isepuhastusmehhanismiga. Vajutage lihtsalt nuppu ja hari ja torud puhastatakse kohe paagist puhta veega. Selle funktsiooni abil saate hõlpsalt hoida oma vaakumi ideaalses seisukorras, vältida bakterite paljunemist ja vähendada lõhnaohtu. Vaadake ise, kui lihtne see on!

Sisseehitatud LED-ekraan

Mis teeb seadme kasutamise nii lihtsaks? Jimmy HW8-l on sisseehitatud nutikas LED-ekraan, mis annab teile mugava juurdepääsu kõige olulisemale teabele selle oleku kohta reaalajas. Saate hõlpsalt kontrollida aku taset ja teada saada, milline töörežiim on parasjagu valitud. Ekraanil kuvatavad ikoonid annavad teile ka teada, kui musta vee paak on täis või puhta vee paak on tühi.

Valige traadita lahendused

Vabanege sassis ja piiravatest kaablitest. Jimmy HW8 juhtmeta tolmuimeja ja mopiga saate mugavuse, mida soovite. Saate selle hõlpsalt kaasa võtta kõikjal, kus seda vajate, näiteks üleval, keldrisse või garaaži. See on ka äärmiselt kerge, nii et selle ühest kohast teise liigutamine pole probleem. Veelgi enam, ergonoomiline käepide ei muuda tolmuimejaga mitte ainult manööverdamist lihtsaks, vaid tagab ka mugava juurdepääsu selle nuppudele.

Pikk tööiga – vahetatav aku

Jimmyga ei pea te tolmuimeja sagedase laadimise jaoks puhastamist katkestama. HW8 suudab ühe laadimisega töötada kuni 25 minutit – sellest piisab, et saada korda ka suurem maja. Samuti saate osta lisaaku. Selle väljavahetamisega saad kiirelt ja mugavalt kahekordistada tööaega! Veelgi enam, kaasas olev jaam võimaldab teil tolmuimejat korraga hoiustada, laadida ja isegi puhastada. See säästab teie kodus aega ja ruumi!

Kaasas universaalne puhastuslahus

Üllatused ei lõpe sellega! Komplektis on ka universaalne puhastuslahus, millega saad oma kodu põrandad veelgi põhjalikumalt puhastada. See sobib erinevatele pindadele alates plaatidest kuni laminaadini. See tagab kiire steriliseerimise ja pikaajalise antibakteriaalse toime. See on täiesti ohutu kasutada ja mittetoksiline – ei sisalda kloori ega alkoholi. Kasutage seda, et luua endale ja oma perele lihtsalt puhas ja tervisesõbralik keskkond!

Kaasas:

  • Tolmuimeja x1
  • Akupakk x1
  • Laadimisalus x1
  • Tarvikute riiul x1
  • Adapter x1
  • Puhastushari x1
  • Puhastuslahus 500ml x1

Spetsifikatsioon:

  • Bränd: JIMMY
  • Mudel: HW8
  • Hinnatud jõud: 220W
  • Mootor: Harjatud
  • Pinge: 28,8V
  • Laadimisaeg: 5h
  • Tööaeg: Kuni 25 minutit
  • Puhta veepaagi maht: 0,45l
  • Määrdunud vee paagi maht: 0,35l
  • LED-ekraan: Jah
  • Vahetatav aku: Jah
  • Veepihustuskontroll: Jah
  • Laadimine: Laadimisalus
  • Täiendav harjarull: Ei
  • Kaasas puhastuslahus: 500 ml

Juhtmeta tolmuimeja-harjad - mugavad ja ilma tüütute juhtmeteta. Neid on lihtne kasutada, need on mitmekülgsed ning töötavad tavaliselt kauakestvate ja kiirelt laetavate akudega, mis välistab majas liikumisel ühendamise ja lahtiühendamise vaeva. Juhtmeta tolmuimeja teeb sama tööd, mis juhtmega tolmuimeja – see eemaldab põrandalt ja muudelt pindadelt, näiteks mööblilt, mustuse ja prahi, kuid on tavalisest tolmuimejast tunduvalt kergem ja sellel on ka pühkimisfunktsioon. Ka teised juhtmeta mudelid või tarvikud võivad teie elu oluliselt lihtsamaks teha: harjaga tolmuimejad või väikesed kaasaskantavad tolmuimejad. Väikese kaasaskantava tolmuimejaga jõuad ka maja kaugeimatesse nurkadesse, imed kergesti tööpinnalt prahti või puhastad lihtsalt auto salongi. Need seadmed on ülimalt kompaktsed, sobivad ideaalselt igasse kodu interjööri ja tagavad, et töötate iga kord tõelise puhastusprofessionaalina. Need sobivad ideaalselt väiksematesse kodudesse ja kiireteks koristustöödeks, nagu elutoas või köögis lagunenud puru koristamine. Akutoitega tolmuimeja-harjad on elegantse kujuga ning võimaldavad kvaliteetset prahi imemist ja pühkida ilma pingutamata. Kohandatud neile, kellele meeldib paindlikkus ja kompaktsus.

Tolmuimejad-harjad on kodumasinad, millega saab korraga pühkida, tolmuimejaga puhastada ja pesta põrandat. See on multifunktsionaalne lahendus, mis mitte ainult ei paranda töötlemise tulemusi täiusliku puhtuse saavutamiseks, vaid kiirendab ka puhastusprotsessi ennast. Põrandalt imemine või pühkimine, pesemine ja kuivatamine säästab teie aega mitte ainult mitme töö korraga tegemisel, vaid ka pestud põranda kuivamist ootamata, nii saate oma vaba aega paremini sisustada. Kui teie korteris või majas on kõva põrand, võiksite kaaluda puhastustolmuimeja ostmist. Seda tüüpi tolmuimeja asendab traditsioonilist tolmuimejat, kuna see suudab eemaldada isegi väikese koguse mustust või plekke. Märg põrandapuhastusvahend on õige valik neile, kelle kodus on vähe vaipasid ja kes soovivad põrandat ideaalses korras hoida. Neid märgpuhastusvahendeid on lihtne kasutada, need võtavad vähe ruumi ja on alati käepärast. Mitmekülgsed abilised avaldavad muljet oma tõhususega ja muudavad selle vältimatu majapidamistöö tegemise lihtsaks, muretsemata põranda puhastamise muude etappide pärast. Multifunktsionaalne ja mugav seade sobib neile, kes armastavad kiirust, kvaliteeti ja vastupidavust.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Jimmy HW8

Kauba ID: 2478003
Kategooria: Varstolmuimejad
Tootja kood: 028641
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,783 x 0,22 x 0,318 m, 6,45 kg
Kaubamärk: Jimmy
Tüüp: Juhtmeta tolmuimeja
Võimsuse reguleerimine käepidemelt: Jah
Värv: Hall
Kaal: - kg
Niiske puhastus: Jah
Veemahuti maht: 0.45 l
Aku pinge: 28.8 V
Aku mahutavus: -
Eemaldatav käsipump: Jah
Laadimisaeg: 330 min
Pesemise funktsioon: Jah
Tööaeg: 25 min
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Veefilter
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.35 l
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Jimmy tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Jimmy HW8
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki