Varstolmuimeja Midea P1 MCS2045IT

Täpsustused:
Pesemise funktsioon: Ei
Tööaeg: 70 min
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Tolmumahuti, Tsükloniline
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.45 l
Kauba ID: 9121556
3419
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000

Postkontor

13. maist

199

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

13. maist

199

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Midea P1 MCS2045IT

Midea P1 vertikaalne tolmuimeja MCS2045IT
Nüüd saate oma kodu puhtuse eest veelgi paremini hoolitseda. Midea P1 tolmuimejal on 450 W mootor ja see annab muljetavaldava imemisvõimsuse. Tänu sellele saab see hetkega hakkama isegi tõrksa mustusega. Seadmel on ka tõhus filtreerimissüsteem ja see on äärmiselt kerge. See töötab suurepäraselt nii püst- kui ka käeshoitava tolmuimejana. Komplektis on ka täiendavad vahetatavad harjad.

Jäta tõrksa mustusega hüvasti
P1 abil eemaldate kiiresti põrandale jäänud mustuse. Tolmuimeja on varustatud ülivõimsa mootoriga, seega suudab see pakkuda kuni 18 000Pa imemisjõudu. See tähendab, et see saab hõlpsasti hakkama tolmu, karvade ja isegi vaibakiudude sisse peidetud puruga! Lisaks on seadme hari disainitud nii, et saaksid vabalt imeda nurkades ja mööbli all.

Puhastamine võib olla lõbus
Kogege erinevust, mida õige tolmuimeja võib teha. P1 abil muutub puhastamine palju lihtsamaks ja nauditavamaks! Seade on väga kerge – see kaalub vaid umbes 1,4 kg. Nii on seda lihtne toast ruumi teisaldada või lae tolmuimejaga imemiseks üles tõsta! Tähelepanu väärib ka pikk 5-meetrine kaabel, mis tagab liikumisvabaduse. P1 mudel töötab hästi ka väiksema käsitolmuimejana.

Kaasas täiendavad harjad
Lisaks tavapärasele põrandaharjale on paketis lisatarvikud, millega saad hõlpsasti puhastada iga kodu nurka. Näiteks lõhehari sobib suurepäraselt tugitoolide ja diivanite süvendite imemiseks, ümmargune hari aga polstri, kardinate või riiulite puhastamiseks. Komplekti kuulub ka spetsiaalne seinakinnitus, mis hõlbustab tolmuimeja hoiukohta.

Usaldusväärne filtreerimine
Tolmuimeja kasutab kõrgekvaliteedilist MFI filtrit ja ühe tsükloni tehnoloogiat, et eemaldada peened tolmuosakesed kuni 99% efektiivsusega. Ärge muretsege sekundaarse saastumise pärast! Veelgi enam, seadme tolmupaagi maht on 0,45 l ning selle tühjendamine on ülilihtne ja kiire. Veelgi hügieenilisemaks kasutamiseks võite seda muretult pesta ka jooksva vee all.

Pakendis
tolmuimeja
Piluhari
Ümmargune hari
Seinakinnitus
Spetsifikatsioonid:
Tootja Midea Mudel P1 Värv Valge Võimsus 450W Imemisvõimsus 90W Imemisvõimsus 18000Pa Helitugevus 79dB Filtri MFI Tolmumahuti maht 0,45l Kaabli pikkus 5m Toru pikkus 64cm Harja Ilma mootori ja rullikuta Kaal 1,4kg Mõõtmed 1100 x 200 mm

Juhtmega tolmuimeja

Otsite kaasaegset, funktsionaalset ja äärmiselt kasutajasõbralikku tolmuimejat? Siis olete jõudnud õigesse kohta, sest meie valik pakub laias valikus tolmuimejaid, mis vastavad ka kõige nõudlikumate kasutajate vajadustele. Üks populaarsemaid tolmuimejatüüpe on juhtmega tolmuimeja. Uue põlvkonna tolmuimejad aitavad hoida teie kodu, auto või muud ruumid puhtana. Nad pääsevad hõlpsasti läbi kõige kitsamate pragude, jõuavad kõige kõrgemal rippuvatesse ämblikuvõrkudesse ja aitavad teil toime tulla ka kõige tihedamate vaipadega. Meie valikus on tolmuimejad tuntuimatelt kaubamärkidelt, nagu Xiomi, Karcher, Hoover ja teised, mis mitte ainult ei eemalda tolmu ja mustust koheselt, vaid pakuvad ka mitmekülgseid puhastusmeetodeid. Sõltuvalt mudelist puhastab ja peseb see näiteks ka põrandaid veega, küürib ära kangekaelseid plekke, omab isepuhastusfunktsiooni ja palju muud.

Üldine tooteinfo: Midea P1 MCS2045IT

Kauba ID: 9121556
Kategooria: Varstolmuimejad
Tootja kood: MCS2045IT
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,1 x 0,2 x 0,25 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Midea
Tüüp: Juhtmega tolmuimeja
Toide: võrk
Värv: Valge
Kaal: 1.4 kg
HEPA filter: Jah
Niiske puhastus: Ei
Müratase: 79 dB
Aku pinge: 24 V
Aku mahutavus: -
Eemaldatav käsipump: Jah
Pesemise funktsioon: Ei
Tööaeg: 70 min
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Tolmumahuti, Tsükloniline
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.45 l
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Midea tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Midea P1 MCS2045IT
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki