Varstolmuimeja Roborock H7

Täpsustused:
Pesemise funktsioon: Ei
Tööaeg: 90 min
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Täpsustamata
Tolmukogumissüsteemi maht: -
Kauba ID: 622822

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Roborock H7

Kauakestev jõud
Massiivse LiPO aku toiteallikal on H7-l energiat puhastamiseks ja sisselülitamiseks. Kuni 90 minutiks. Ei pea akut vahetama. Imemisvõime kadu puudub. 


Kiire laadimine
Naaske koristamise juurde kiiremini. Kiire laadimine tähendab, et saate täiesti tühjalt täis laadida vaid 2,5 tunniga 


Kerge ja väle
Kerge akuga vaakumkorpus kaalub vaid 1,46 kg. Seda on lihtne tõsta, manööverdada ja rasketesse kohtadesse jõuda.


Paindlik tarvikute hoiustamine
MagBase™ 8 abil hõlpsaks ja tõhusaks hoiustamiseks kinnitage tarvikud kiiresti magnetpindadele või kinnitage need dokile.


Mitmeotstarbelina otsik
Puhastage põhjalikult, olenemata sellest, kas olete vaibal või kõval põrandal. Ja otsikute vahetamisele pole vaja aega raisata.


Sügavam vaipade puhastamine
Auto Carpet Boost suurendab vaipade imamisvõimsust. Viiskümmend vatti võimsust juhivad vastupidavaid suure pöördemomendiga planetaarülekandeid, mis pöörlevad süsinikkiust antistaatilisi harjased kiirusel 4000 p/min, et tagada suurem puhastusjõud.


Lihtsam kasutada
Karge OLED-ekraaniga eemaldage oletus režiimist ja aku kasutusajast ning järelejäänud ajast ning kasutage puhastamise hõlbustamiseks või juhusliku kasutamise lõpetamiseks Power Lock või Child Lock.


Pestav ja korduvkasutatav
Eesmised ja tagumised filtrid, tsüklon ja tolmuanum on pestavad, et tagada nende pikem eluiga.


 

Roborock on Xiaomi ettevõte, mis pakub uuendusi ja kvaliteetset tehnoloogiat. See on spetsialiseerunud automaatsete tolmuimejate ja muude puhastusseadmete loomisele, arendamisele ja tootmisele. Ettevõte asutati 2014. aastal Pekingis ning see sai tuule väga kiiresti tiibadesse . Roborock sai Xiaomilt investeeringu liitus viimasega 2014. aasta septembris. 2016. aasta septembris lansseeriti esimene toode - Mi Home Automatic Tolmuimeja, millest sai aasta hiljem Hiinas enimmüüdud robot-tolmuimeja, sellest peale on Roborock tutvustanud mitmeid tolmuimejate mudeleid, mis muutuvad iga kord järjest keerukamaks ja mitmekülgsemaks, säilitades samal ajal kontrollitud ja atraktiivse hinna.
Roborock on uhke, et suudab täita oma klientide nõudmisi kvaliteetsete ja uuenduslike toodete järele, mida nad soovivad. Ettevõtte visioon on toota tõeliselt funktsionaalseid ja vastupidavaid tooteid, et kõik saaksid kõrgtehnoloogiast kasu ja nautida lihtsamat elu.

Roborock H7

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Juhtmeta tolmuimeja-harjad - mugavad ja ilma tüütute juhtmeteta. Neid on lihtne kasutada, need on mitmekülgsed ning töötavad tavaliselt kauakestvate ja kiirelt laetavate akudega, mis välistab majas liikumisel ühendamise ja lahtiühendamise vaeva. Juhtmeta tolmuimeja teeb sama tööd, mis juhtmega tolmuimeja – see eemaldab põrandalt ja muudelt pindadelt, näiteks mööblilt, mustuse ja prahi, kuid on tavalisest tolmuimejast tunduvalt kergem ja sellel on ka pühkimisfunktsioon. Ka teised juhtmeta mudelid või tarvikud võivad teie elu oluliselt lihtsamaks teha: harjaga tolmuimejad või väikesed kaasaskantavad tolmuimejad. Väikese kaasaskantava tolmuimejaga jõuad ka maja kaugeimatesse nurkadesse, imed kergesti tööpinnalt prahti või puhastad lihtsalt auto salongi. Need seadmed on ülimalt kompaktsed, sobivad ideaalselt igasse kodu interjööri ja tagavad, et töötate iga kord tõelise puhastusprofessionaalina. Need sobivad ideaalselt väiksematesse kodudesse ja kiireteks koristustöödeks, nagu elutoas või köögis lagunenud puru koristamine. Akutoitega tolmuimeja-harjad on elegantse kujuga ning võimaldavad kvaliteetset prahi imemist ja pühkida ilma pingutamata. Kohandatud neile, kellele meeldib paindlikkus ja kompaktsus.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Roborock H7

Kauba ID: 622822
Kategooria: Varstolmuimejad
Tootja kood: H7M1A01-01
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,42 x 0,6 m, 7,85 kg
Kaubamärk: Roborock
Tüüp: Juhtmeta tolmuimeja
Värv: Punane
Kaal: 1.4 kg
Niiske puhastus: Ei
Aku pinge: Nenurodyta V
Aku mahutavus: -
Eemaldatav käsipump: Jah
Pesemise funktsioon: Ei
Tööaeg: 90 min
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Täpsustamata
Tolmukogumissüsteemi maht: -
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Roborock tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (2)

Roborock H7
4

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(1)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

50%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Yanina S.
22.01.2023

Komplekt on hea, kuid põhihari on lihtsalt katastroof. Prügi väntab ja viskab teisele poole välja. Ja väga lärmakas.

Laine O.
01.09.2022

Puhas trikk. Kõik vajalikud näpunäited, väga lihtne vahetada, üsna kerge, mugavam kui arvasin

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki