Varstolmuimeja Roidmi X30 Power Pro

Täpsustused:
Pesemise funktsioon: Ei
Tööaeg: 70 min
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Tolmumahuti
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.55 l
Kauba ID: 2477998

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Roidmi X30 Power Pro

Roidmi X30 Power on uus, täiustatud tolmuimeja, mis üllatab teid oma võimalustega. Veelgi võimsam mootor, millel on 120 000 pööret minutis, veelgi suurem imemisvõimsus 26 500 Pa ja veelgi vastupidavam aku, mis kestab 70 minutit - vaadake, mis muudab selle uuendusliku seadme silmapaistvaks.

Nautige piiramatut liikuvust

Juhtmevaba tolmuimeja „Roidmi X30 Power“ abil jõuate peaaegu kõikjale. Unustage tüütud, segavad juhtmed, mis piirab teie liikuvust - see probleem ei mõjuta teid enam. Seadme kergus töötab ka teie kasuks - tubade vahel on lihtne liikuda üles või alla, et laest tolmu ja ämblikuvõrke koguda. „Roidmi X30 Powerit“ saab kasutada ka vertikaalselt või väikese käeshoitava tolmuimejana - kohandage seda mugavalt ja nautige vajalikku vabadust.

Roidmi X30 Power - tolmuimeja ja mopp ühes!

Tolmuimemine ja pesemine samal ajal? See on võimalik! Tänu uuele, antibakteriaalsele ja hõlpsasti paigaldatavale veepaagile saate mõlemad ühendada ja säästa väärtuslikku aega. Täiustatud süsteem tagab, et harjale eraldub automaatselt optimaalne kogus vett, et säilitada tõhusaks puhastamiseks vajalik niiskus ja vältida liigset märgumist.

Harjased igaks juhuks

Kohandage oma tolmuimeja vastavalt oma vajadustele. „Roidmi X30 Power“ komplekti vahetatavad harjad võimaldavad teil täielikult ja mugavalt puhastada. Saate kergesti puhastada suuremad pinnad, samuti väikesed, ligipääsetavad nurgad. Uurige, kui palju võimalusi on saadaval vaid ühe tolmuimejaga!

Innovatiivne põrandahari

Uus „V“-kujuline „Nex-V“ hari võimaldab teil põrandat tõhusalt puhastada. Veekindel, antimikroobne, pöörlev ja varustatud puntravastase süsteemiga. See on teie parim liitlane võitluses puhaste kodude eest. Selle abiga saate peaaegu kõiki põrandatüüpe - puitpõrandaid, plaate, vaipu ja isegi vaipu - põhjalikult tolmuimejaga puhastada. Tänu oma unikaalsele kujule puhastab see tõhusalt isegi neid kohti, kuhu tavaline hari jätab sageli mustuse, näiteks plaatide vahed. Mustus ei varja end tema eest!

Jätke hüvasti tolmulestadega!

Lestad ei ohusta ainult allergilisi inimesi - kõik peaksid vältima kokkupuudet nende kahjulike ämblikulaadsetega. Vabanege neist spetsiaalse harjaga, mis on komplektiga kaasas. „Roidmi X30 Power“ sobib voodite, patjade, madratsite ja diivanite puhastamiseks. Nõuetekohane puhastamine eemaldab ohtlikud tolmulestad tõhusalt.

Vahehari muudab su elu lihtsamaks

Kas teid häirivad raskesti ligipääsetavad väikesed nurgad, kus mustuse eemaldamine on sageli peaaegu et võimatu? „Roidmi X30 Poweriga“ unustate selle probleemi kiiresti. Spetsiaalne kitsastele vahedele mõeldud hari võimaldab teil kergesti puhastada isegi väikseimaid pindu ja ruume. Võite kergesti vabaneda tolmust ja prahist nurkadest, akendest, diivanitest ja paljudest muudest kohtadest. Mustus ei saa sinu eest peitu pugeda - „Roidmi X30 Power“ kitsastele vahedele mõeldud hari leiab selle ja imeb selle sinu eest välja!

Väike harjaotsik eriülesannete täitmiseks

Väike hari sobib ideaalselt ebaühtlaste või raskesti ligipääsetavate pindade puhastamiseks. See imeb turvaliselt arvutiklaviatuuri, lambid, kardinad ja valitud kohad autos.

Loomakarvade hari - vabanege probleemidest!

Kui teie kodus on loom, teate kindlasti, et tema aetud karvu võib olla raske puhastada ja see põhjustab sageli allergiat. „Roidmi X30 Power“ aitab neid probleeme lahendada. Spetsiaalse harja abil saate kassilt või koeralt lahtised karvad kergesti välja imeda, enne kui need karvkattelt kukuvad, vabanedes mitte ainult karvadest, vaid ka neis sisalduvatest allergeenidest.

Praktiline kummivoolik

Kummivoolik hõlbustab ka puhastamist, võimaldades pikendada kaarega ja jõuda kaugematesse või raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse. See muudab maja puhastamise lihtsaks.

Lisateave

„Roidmi X30 Power“ on varustatud nutika värviekraaniga, mis annab teile kogu vajaliku teabe. Muuhulgas annab see teile teada, kui palju kaloreid puhastades kulutate, mis võimsusega seade töötab, samuti kontrollib aku seisukorda ja mustusepaagi täituvuse taset. Eriprogramm annab teile ka kasulikku teavet, millega oma tolmuimejat integreerida. See aitab teil „Roidmi X30 Powerit“ paremini tundma õppida ja puhastamist optimeerida.

Täiustatud sisekujundus

Veenduge, et mootori imemisvõimsus oleks kuni 120 000 p / min ja imemisvõimsus 26 500. Selle tolmuimeja erakordne töö võimaldab teil tõhusalt ja kiiresti puhastada. Saate kergesti vabaneda isegi kõige kangekaelsematest tolmu, prahi või helveste osakestest - „Roidmi X30 Power“ meelitab neid tornaado jõuga.

Müratase on viidud miinimumini

Kolmekordne mürasummutus tagab tolmuimeja vaikse töö. Selle helitugevus ei ületa 83 dB. See võimaldab teil hüvasti jätta tüütu müraga, mis häirib teie meelerahu. „Roidmi X30 Poweriga“ saate nautida vaikset ja mugavat puhastamist.

Uus, parem aku

Täiustatud liitiumaku patareid imevad kuni 70 minutit. Piisab kuni 450 m² korteri koristamisest ilma laadimiseta. Unustage nõrgad, kiiresti tühjenevad akud - „Roidmi X30 Power“ rõõmustab teid kauakestva jõudlusega.

Parem kaitse tolmu ja bakterite eest

„Roidmi“ abil loote puhta keskkonna, milles pole baktereid ja allergeene. SSRS nelja steriliseerimise süsteem kaitseb teid ja teie perekonda. Iooniline antibakteriaalne filter kaitseb teid mikroobide eest ja kuueastmeline filtreerimine kõrvaldab tolmu ja kahjulike saasteainete probleemi. Te ei pea enam oma tervise pärast muretsema - „Roidmi X30 Power“ aitab teil selle eest hoolitseda.

Piiratud kokkupuude saasteainetega

Avarat tolmumahutit mahuga 0,55 liitrit saab kergesti ja kiiresti tühjendada ilma mustust puudutamata - kõik, mida peate tegema, on vajutada ühte nuppu! Nii mahutit kui ka filtriosi saab pesta, selleks, et need oleksid puhtad ja värsked.

Hoidik ja laadija ühes - säästa aega ja ruumi

Pakendis sisalduv magnethoidja lihtsustab tolmuimeja hoidmist ja toimib ka juhtmevaba laadijana. Laadige seda, kui te seda ei kasuta ja kui see lihtsalt seisab paigal - see säästab aega ja ruumi teie kodus!

Ajatu disain

„Roidmi X30 Power“ on saadaval kahes värviversioonis. Hõbe rõõmustab futuristlikku stiili ja on teie kodu moekas täiendus. Valge värv juhib tähelepanu selle mitmekülgsusele ja elegantsusele - see sobib ideaalselt mis tahes loomuga. interjööri. Valige see, mis sobib teie eelistustega kõige paremini ja nautige funktsionaalset, kuid ilusat tolmuimejat!

Pakendis

  • Tolmuimeja ROIDMI X30 Power (Pro)
  • Alumiiniumtoru
  • Täiendav painduv toru
  • Põrandahari
  • Vahede hari
  • Madratsi pintsel
  • Moppimise tööriist
  • Väike pintsel
  • Puhastusvahend
  • Alamfilter
  • Magnetiline seinakinnitus
  • Toiteallikas
  • Kasutusjuhend

Spetsifikatsioonid

  • Kaal 1,5 kg
  • Mootori pöörlemiskiirus 120 000 p./min
  • Tööaeg 70 min 
  • Imemisvõimsus 26 500 Pa
  • Aku 2500mAH / 72Wh
  • Laadimisaeg 2,5 tundi
  • Tolmukogumismaht 0,55 l
  • Võimsus 435W
  • Värv Valge

Juhtmeta tolmuimeja-harjad - mugavad ja ilma tüütute juhtmeteta. Neid on lihtne kasutada, need on mitmekülgsed ning töötavad tavaliselt kauakestvate ja kiirelt laetavate akudega, mis välistab majas liikumisel ühendamise ja lahtiühendamise vaeva. Juhtmeta tolmuimeja teeb sama tööd, mis juhtmega tolmuimeja – see eemaldab põrandalt ja muudelt pindadelt, näiteks mööblilt, mustuse ja prahi, kuid on tavalisest tolmuimejast tunduvalt kergem ja sellel on ka pühkimisfunktsioon. Ka teised juhtmeta mudelid või tarvikud võivad teie elu oluliselt lihtsamaks teha: harjaga tolmuimejad või väikesed kaasaskantavad tolmuimejad. Väikese kaasaskantava tolmuimejaga jõuad ka maja kaugeimatesse nurkadesse, imed kergesti tööpinnalt prahti või puhastad lihtsalt auto salongi. Need seadmed on ülimalt kompaktsed, sobivad ideaalselt igasse kodu interjööri ja tagavad, et töötate iga kord tõelise puhastusprofessionaalina. Need sobivad ideaalselt väiksematesse kodudesse ja kiireteks koristustöödeks, nagu elutoas või köögis lagunenud puru koristamine. Akutoitega tolmuimeja-harjad on elegantse kujuga ning võimaldavad kvaliteetset prahi imemist ja pühkida ilma pingutamata. Kohandatud neile, kellele meeldib paindlikkus ja kompaktsus.

Üldine tooteinfo: Roidmi X30 Power Pro

Kauba ID: 2477998
Kategooria: Varstolmuimejad
Tootja kood: XCQ28RM
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1 x 0,4 x 0,3 m, 4 kg
Kaubamärk: Roidmi
Tüüp: Juhtmeta tolmuimeja
Värv: Valge
Kaal: 2.7 kg
Niiske puhastus: Ei
Aku pinge: Nenurodyta V
Aku mahutavus: 2500 mAh
Eemaldatav käsipump: Jah
Pesemise funktsioon: Ei
Tööaeg: 70 min
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Tolmumahuti
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.55 l
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Roidmi tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Roidmi X30 Power Pro
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Lidiya G.
31.08.2021

Suurepärane tolmuimeja, mulle meeldis see rohkem kui dyson v10!!!

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki