Ahi Amica Ahi EB7541B FINE SOFT

Täpsustused:
Üldmaht: 65 l
Juhtimine: Elektrooniline, Mehaaniline
Energiaklass: A
Tootekirjeldus
Kauba ID: 9843792
33100
Lisa korvi
1251 / kuus
Sinu linn

Kuller

17. juulist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

17. juulist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Amica Ahi EB7541B FINE SOFT

Ahi EB7541B FINE SOFT

Isegi küpsetamine
Ei mingeid küpsetisi enam! Amica ahjudes kasutatav lahendus tagab piisava õhuringluse kambri sees. Tänu sellele saate valmistada suure portsu küpsetisi, olles kindel, et need loputatakse ja küpsevad ühtlaselt.

EasyClean kergesti puhastatav email
Ahju küürimine on töö, mis sulle kindlasti ei meeldi. Puhastusprotsessi hõlbustamiseks kaeti Amica ahjude sisemus spetsiaalse EasyClean kergesti puhastatava emailiga, mis ei sisaldanud poorid ja õõnsused, mis soodustavad mustuse ja rasva kogunemist. Nüüdsest on ahju puhastamine vapustavalt lihtne. Tee elu lihtsamaks! Ärge raisake liiga palju aega puhastamisele! Kuluta seda oma lähedastega või arenda oma huvisid.

Jahe esiosa (3 akent)
Kindlasti on üks kord sina või keegi sinu lähedane põlema läinud, puudutades kogemata kuumaks köetud ahju akent. Kui kodus on Amica ahi, siis selliseid olukordi ei juhtu. Ahjuuks on varustatud 3 sisemise klaasiga, see on peegeldav klaas, mis peegeldab soojust, hoides ära välise klaasi liigse kuumenemise. Tagada ohutus köögis kõigile leibkonnaliikmetele.

SoftClose – pehme sulgemine
Tänu sellele lahendusele on ahjuukse ebameeldiv paugutamine minevik! Hinged on varustatud spetsiaalsete summutitega, mis panevad ukse vahetult enne täielikku sulgumist automaatselt seisma. SoftClose pakub teie köögis mugavust ja ohutust.

STOP-funktsiooniga teleskoopjuhikud
Kuuma toiduga libistatav pliidiplaat on kergesti kõrbema ja lina mahakukkumise oht. Mitte Amica ahjudes! Kõik tänu juhikutele, mis on varustatud sisse- ja väljalibisemiseks spetsiaalsete piduritega. Tänu neile saate ohutult ja ilma põletusohuta sisestada ja väljutada isegi kuuma ja tugevalt koormatud lehte.

Kuumuta 4 minutiga.
Kas oled pidevas jooksus ja sul napib aega kõige jaoks? Funktsioon võimaldab ahju väga kiiresti kuumutada valitud temperatuurini. Lülitab sisse küttekehad ja põhjasoojendi või tugevdatud grilli ja ventilaatori, kasutades seega ahju täisvõimsust kambri kiireks soojendamiseks. Võid ahju käivitada vahetult enne küpsetamist ja olla kindel, et saad selle õigeks ajaks valmis!

Ts programmeerija
Tänu sensorjuhtimise kasutamisele on paneeli lihtne jälgida ja kasutada. Programmeerijat Ts kasutades muutub küpsetusaja juhtimine ja väljalülitusaja seadistamine lihtsamaks.

A energiaklass
Amica hoolib looduskeskkonnast, tutvustades uusimate tehnoloogiate kõrval ökoloogilisi lahendusi. Seetõttu on kõikidel köökidel, ahjudel ja plaatidel energiaklass A. Kõrgeim energiaklass A tagab madalaimad elektriarved.

Supergrill 2000 W
Edukas grill igal aastaajal? Amica ahjuga on see võimalik! Tänu Supergrill funktsioonile saate hoolitseda suuremate lihaportsjonite eest, olles kindel, et need on alati seest pehmed ja mõnusalt krõbeda koorikuga.

Ahju funktsioonide arv: 10
Kas sulle meeldib mugavus ja elu lihtsamaks tegevad lahendused? Meil on teile midagi! Amica ahjud on varustatud erinevate funktsioonidega, sealhulgas kiire kuumutamine ja sulatamine. Edaspidi pole kiirel kiirusel ahju kütmine, grillist roa valmistamine ega lihaportsjoni sulatamine probleem.

Ukse lihtne eemaldamine
Kindlasti teate, kui raske on ahju ust ja akent puhastada, eriti äärtest ja nurkadest. Amica ahjude uksed on varustatud spetsiaalsete sulguritega lihtsaks ja kiireks lahtivõtmiseks. Tänu sellele saate need eemaldada ja ohutult puhastada. Eemaldatud uks muudab ka ahjukambri puhastamise lihtsamaks.

Külgmised redelid
Amica ahjud on eelkõige praktilised lahendused teie mugavuse tagamiseks. Külgredelid võimaldavad teil linasid lihtsalt ja ohutult libistada ja libistada. Kas soovite ahjukambrit pesta? Võtke lihtsalt redelid lahti. See on lihtne, kuna need on paigaldatud spetsiaalsetele konksudele. Redeleid võib pesta ka nõudepesumasinas, vältides aeganõudvat küürimist. Ja kui otsustate, et vajate teleskoopjuhikuid, ostke need ja kinnitage need redelite külge. Elagu mugavus!

Retseptid ukse peal
Ahjuukse siseküljel olevad retseptid on praktiline juhend, mis annab teavet toidu tüübi, temperatuuri, taseme ja küpsetusaja kohta.

Parameeter Väärtus
Koguvõimsus 3,1 kW
Mahutavus 65 l
Programmeerija elektrooniline
Kõrgus 59,5 cm
Paigalduslaius 59,5 cm
Sügavus 57 cm
Värv must
Kuum õhk jah
ahju funktsioonid - sulatamine
- Kiire eelsoojendus
- ventilaator + allaküte + ülesküte
- soojendada
- Grill
- allasoojus + kuum õhk
Rotary grill jah
Teleskoop jah
Puhastamine emaili lihtne puhastamine
Energiaklass JA

Üldine tooteinfo: Amica Ahi EB7541B FINE SOFT

Kauba ID: 9843792
Kategooria: Ahjud
Tootja kood: 56244
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,595 x 0,575 x 0,595 m, 35 kg
Kaubamärk: Amica
Tootja kood: EB7541B
Ahju energiakulu tsükli kohta: 0.87
Ahju energiaklass: A
Iga süvendi energiatõhususe indeks: Nenurodyta
Õõnsuste arv: 1 tk
Ahju tüüp: Elekter
Tarbitav võimsus: 3100 W
Värv: Must värv
Kõrgus: 59.5 cm
Laius: 59.5 cm
Sügavus: 57 cm
Taimer: Jah
Ahju ukse klaase: 3 tk
Ahjuvalgustus: Jah
Grilli võimsus: 2 kW
Sisemine kate: Emailiga
Teleskoopsiinid: Andmed puuduvad
Küpsetusplaadid: 2 tk
Küpsetusgrill: Pole täpsustatud tk
Liha termomeeter: Ei
Isepuhastusfunktsioon: Täpsustamata
Jahutusventilaator: Jah
Funktsioonid: 10
Üldmaht: 65 l
Juhtimine: Elektrooniline, Mehaaniline
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Amica tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Amica Ahi EB7541B FINE SOFT
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki