Induktsioonpliidiplaat Amica Induktsioonpliidiplaat PI6544NSU X-TYPE

Täpsustused:
Pliidiplaadi tüüp: Induktsioonpliidiplaat
Keedualade arv: 4 tk
Kauba ID: 6860692

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Amica Induktsioonpliidiplaat PI6544NSU X-TYPE

Induktsioonpliidiplaat PI6544NSU X-TYPE

FlexiSpace
Kindlasti olete korduvalt kasutanud potte, mille põhi ulatus kütteväljast kaugemale. Edaspidi pole poti suurus ega kuju oluline! Erinevalt enamikust turul saadaolevatest plaatidest ei ole Amica seadmetes induktsioonpoolid ümarad ja kandilised, mis võimaldab plaadi pinda maksimaalselt ära kasutada. Suurem küttepind tähendab rohkem võimalusi!

Hob & Go
Lihtsalt pane ja küpseta. Poti asend plaadil mis tahes väljal aktiveerib automaatselt vastava keeduala. Kõik, mida pead tegema, on seadistada küttevõimsus. Toiduvalmistamine pole kunagi olnud nii intuitiivne!

AutoBridge
Põldude automaatne üheks ühendamine on AutoBridge funktsioon, mis ise tunneb ära suure poti asukoha ja kombineerib põlde, luues suure küttevälja. Küttetsoon vastab poti kujule. Suureneb mitte ainult toiduvalmistamise efektiivsus, vaid ka kasutusmugavus. Plaadi tugi on äärmiselt intuitiivne!

CheckPot
Kui te pole kindel, kas teie toidud sobivad induktsioonpliidil küpsetamiseks, kasutage funktsiooni CheckPot. Pärast poti keedualale asetamist kontrollib laud, kas sellele asetatud pott kasutab täielikult taldriku võimsust.

Sild
Perekonna koosolek. Te kahekordistate ja võitlete selle nimel, et tabel õigeks ajaks kokku panna. Just praegu võiks kasutada suurt keeduala, millele asetada ovaalne suur kastrul kala küpsetamiseks Probleem? Jah! Amica induktsioonpliidiplaadid on varustatud funktsiooniga Bridge, mis võimaldab ühendada küttevälju. Lülitage see sisse ja see on valmis! Unustage suurte, sealhulgas ovaalsete või ristkülikukujuliste pottide ebaühtlase kuumutamise probleem ja nautige perekohtumist täielikult.

Powerbooster
Ärge raisake aega köögis, kasutage seda naudinguks! Sind aitab funktsioon PowerBooster, mis suurendab kuumutusvõimsust ja võimaldab roogasid kiiremini valmistada. Vesi keeb vähem kui 3 minutiga! Lühem keetmis- või praadimisaeg on ka väiksem väärtuslike toitainete kadu. Kiire ja tervislik!

Kolm programmi valmis
Miks katsetada kuumutamistemperatuuriga, kaotada aega ja panna end kokku keema või roogade kõrbema? Amica induktsioonpliitidel on lahendus, mis võimaldab kiiresti seadistada temperatuuri vastavalt oma hetkevajadustele. 42 C on ideaalne temperatuur või või šokolaadi sulatamiseks. 70 C juures soojendad supi ja kastmed. 94 C juures keedad pasta või riisi. Nautige mugavust!

Liugur
Vajadus mitu korda andurit puudutada, et küttevõimsust suurendada või vähendada, on üsna tülikas. See on eriti ebamugav, kui peate kiiresti temperatuuri alandama, sest roog on keema hakanud ja ähvardab üle keeda. Selle probleemi kõrvaldamiseks kasutati Amica plaatides Sliderit, mis võimaldab seadistusi kiiresti ja sujuvalt reguleerida. Kõik, mida pead tegema, on libistada sõrmega juhtpaneelil. Lihtne, mugav ja praktiline!

HeatControl
See funktsioon teavitab teid, kui induktsioonväli kuumeneb pärast poti plaadilt eemaldamist. Kui välitemperatuur ületab 60 C, kuvatakse juhtpaneelil suurtäht H. Kui temperatuur on vahemikus 45 C kuni 60 C, ilmub ekraanile väike h täht. Suurendage köögitöö ohutust!

ProBaby süsteem
Enam pole vaja muretseda, et teie laps käivitab plaadi märkamatult või muudab selle sätteid. Selle riski kõrvaldate, kui aktiveerite juhtpaneeli lukustuse. Hankige köögis turva- ja mugavustunne.

Lapselukk
Köögis erinevaid tegevusi sooritades on lihtne plaat kogemata sisse või välja lülitada. Eriti kui kodus on lapsed. Sellise ohu vältimiseks on Amica lauad varustatud spetsiaalse lukuga. Lülitad sisse ja saavutad täieliku kontrolli. Turvalisus pereliikmetele ennekõike!

Paus
Kas peate toiduvalmistamise ajal köögist lahkuma? Praktiline funktsioon Pause keelab kõik aktiivsed väljad, jättes nende seaded meelde. Pärast tagasipöördumist vajutage lihtsalt andurile uuesti ja käivitage ketas, tagades, et induktsiooniväljade sätted on identsed.

Taimer
Seadke küpsetusaeg ja kui aeg on möödas, lülitub plaat keeduala automaatselt välja, tekitades iseloomulikku heli. Taimerit saate kasutada ka taimerina. Amica taldrikuga ei saa pehmeks keedetud munast enam kunagi kõvaks keedetud muna. Hankige täielik kontroll aja üle!

Kiire soojenemine
Enne praadimist või küpsetamist tuleb sageli panni või potti kuumaks ajada. Amica induktsioonpliitidel kasutasime kiirkuumutamise funktsiooni, mis soojendab nõud kiiresti lühikese aja jooksul ja seejärel reguleerib kuumutusvõimsuse teie poolt määratud tasemele.

Poti olemasolu ja suuruse äratundmine
Arukas plaat? Just niimoodi! Valige väli, pange pott ja plaat kohandab kütte pinna oma suuruse järgi. Tänu sellele on CD kasutamine turvalisem ja mis veelgi olulisem, säästlikum, sest võimaldab tarbitava energia hulka täielikult kontrollida.

Pöördloendus
Seadke küpsetusaeg ja kui aeg on möödas, lülitub plaat keeduala automaatselt välja, tekitades iseloomulikku heli. Taimerit saate kasutada ka taimerina. Amica taldrikuga ei saa pehmeks keedetud munast enam kunagi kõvaks keedetud muna. Hankige täielik kontroll aja üle!

Parameeter Väärtus
Ehitus - sisseehitatud
- induktsioon
Värv must
Koguvõimsus 7,4 kW
Jah. keedualadest 4
ahjuplaadid

4 induktsioonitsooni 22 x 19 Power Boosteriga või 2 silda 22 x 39 Power Boosteriga

Kontroll puudutada
funktsioonid - Soojuse reguleerimine
- Hob & Go
- taimer
- Paus
- Poti suuruse / olemasolu tuvastamine
- Kiire soojenemine
- Sild
- CheckPot
- FlexiSpace
- Turvalukk - juhtpaneeli lukk
- Võimendi
- Lastekaitse
- Taimer
Restid Ei kohaldata
Laius 57,6 cm
Sügavus 51,8 cm
Kaal 10,5 kg

Kvaliteetsed ja töökindlad pliidid on iga köögi vajalik seade. Oluline on mitte segi ajada seda seadet pliidiplaadiga. Pliidid asetatakse tavaliselt põrandale, kuid pliidiplaadid asetatakse või ehitatakse lauapinna sisse. Kui teie pliidiplaat on jõudnud oma eluea lõppu või on kahjustatud, saab selle kergesti asendada. See väldib täispliidi asjatut asendamist. Eristatakse levinumaid pliiditüüpe - elektri-, gaasi- ja induktsioonpliidiplaate. Need erinevad funktsionaalsuse, tehnoloogia ja soojuse tootmise tüübi poolest. Nende seadmete kõige kiiremini töötav ja ökonoomsem tüüp on induktsioonpliidipinnad. Selle toodetud energia suunatakse koheselt potti või pannile tagasi, kaitstes nii keskkonda. Kuna induktsioonküte põhineb elektromagnetilisel põhimõttel, on selleks vaja spetsiaalseid boilereid ja panne. Elektripliidil ei ole lahtist tuld, mis muudab need ohutumaks ja lihtsamini puhastatavaks. Elektri- või gaasiseadmete puhul on eriti oluline boileri ja põleti suurus. Suured pered vajavad seda maksimaalse arvu põletitega köögiseadet, et saaksite valmistada mitu toitu korraga ning toita kogu pere kiiresti ja tõhusalt. Oluline on mõista oma vajadusi ja valida sobivaim köögitehnika.

Üldine tooteinfo: Amica Induktsioonpliidiplaat PI6544NSU X-TYPE

Kauba ID: 6860692
Kategooria: Pliidiplaadid
Tootja kood: PI6544NSU X-TYPE
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,51 x 0,57 x 0,05 m, 14 kg
Kaubamärk: Amica
Tüüp: Pliidiplaat
Tööpinna materjal: Pole täpsustatud
Värv: Must värv
Paigaldusmeetod: Sisseehitatud
Võimsus: 7400 W
Juhtimine: andurite
Kõrgus: -
Laius: 57.6 cm
Sügavus: 51.8 cm
Kaal: 10.5 kg
Soojendus tasemeid: -
Lapselukk: Jah
Taimer: Jah
Poti tunnustamise funktsioon: Jah
Hoidja tüüp: Pole täpsustatud
Raam: Pole täpsustatud
Pliidiplaadi tüüp: Induktsioonpliidiplaat
Vaade: Amica, induktsioonpliidiplaat pliidiplaadid
Keedualade arv: 4 tk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Amica tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Amica Induktsioonpliidiplaat PI6544NSU X-TYPE
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki