Induktsioonpliidiplaat Induktsioonplaat Faber FCH 64 GR KL, laius 60 cm

Täpsustused:
Pliidiplaadi tüüp: Induktsioonpliidiplaat
Keedualade arv: 4 tk
Kauba ID: 2147112
56600
Lisa korvi
2139 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Esmaspäeval, 13. maist

000

Postkontor

14. maist

199

Kuller

14. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

14. maist

199

Kuller

14. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Induktsioonplaat Faber FCH 64 GR KL, laius 60 cm

Minimalistliku disainiga uued pliidiplaadid sobituvad iga interjööriga kööki!Faberi induktsiooniplaatide disaini iseloomustavad puhtad lineaarsed jooned ning kaasaegne esteetilisus. Seadme juhtpaneel on puutetundlik ning võimaldab valida 9 võimsusastme vahel.K-Link - on uus Bluetooth'iga samal tehnoloogial põhinev ühilduvussüsteem, mis võimaldab õhupuhastaja tööd läbi pliidiplaadi juhtida. K-Link ühenduse korral reguleerib õhupuhastaja automaatselt oma tõmbevõimsust vastavalt pliidiplaadi võimsusastmele optimeerides seadme jõudlust ning vältides tarbetut energiakulu.Bridge zone - funktsioon võimaldab ühildada omavahel 2 keeduala ning nende tööd edasipidi kui 1 suure keeduala oma juhtida. Tänu sellele saab pliidiplaadil kasutada ka suuremaid küpsetusnõusid.Defrost - sulatamise funktsioon on ideaalne toiduainete (või, šokolaad) või külmutatud toidu sulatamiseks.Pause - funktsioon võimaldab pliidiplaadi tegevuse peatada soovitud ajaks ilma sätteid nullimata.Recall - funktsioon võimaldab pliidiplaadi sätted taastada juhul kui seade kogemata välja lülitatakse.Booster - funktsioon tagab täiendava võimsuse keedualal 5 minutiks. Ideaalne abivahend keemistemperatuuri saavutamiseks kiirelt.Taimer - keedualadel on võimalik kasutada tagasi lugevat taimerit 0-99 minutini. See funktsioon on heaks abivahendiks kindla küpsetsuajaga roogade valmistamisel või tuvastamaks alustamisest möödunud küpsetusaega.Power management - funktsioon jälgib sisenevat voolu ning limiteerib kasutatavat võimsust. Pliidiplaat optimeerib võimsuse jaotust ning kaitseb seadet ülekuumenemise eest.Pliidiplaat on ohutuse tagamiseks varustatud lapselukuga.Pliidiplaat on töötasapinna sisse uputatav! Raadius 5 mm

Kvaliteetsed ja töökindlad pliidid on iga köögi vajalik seade. Oluline on mitte segi ajada seda seadet pliidiplaadiga. Pliidid asetatakse tavaliselt põrandale, kuid pliidiplaadid asetatakse või ehitatakse lauapinna sisse. Kui teie pliidiplaat on jõudnud oma eluea lõppu või on kahjustatud, saab selle kergesti asendada. See väldib täispliidi asjatut asendamist. Eristatakse levinumaid pliiditüüpe - elektri-, gaasi- ja induktsioonpliidiplaate. Need erinevad funktsionaalsuse, tehnoloogia ja soojuse tootmise tüübi poolest. Nende seadmete kõige kiiremini töötav ja ökonoomsem tüüp on induktsioonpliidipinnad. Selle toodetud energia suunatakse koheselt potti või pannile tagasi, kaitstes nii keskkonda. Kuna induktsioonküte põhineb elektromagnetilisel põhimõttel, on selleks vaja spetsiaalseid boilereid ja panne. Elektripliidil ei ole lahtist tuld, mis muudab need ohutumaks ja lihtsamini puhastatavaks. Elektri- või gaasiseadmete puhul on eriti oluline boileri ja põleti suurus. Suured pered vajavad seda maksimaalse arvu põletitega köögiseadet, et saaksite valmistada mitu toitu korraga ning toita kogu pere kiiresti ja tõhusalt. Oluline on mõista oma vajadusi ja valida sobivaim köögitehnika.

Üldine tooteinfo: Induktsioonplaat Faber FCH 64 GR KL, laius 60 cm

Kauba ID: 2147112
Kategooria: Pliidiplaadid
Tootja kood: FCH64GK
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,5 x 0,2 m, 10 kg
Kaubamärk: Faber
Tüüp: Pliidiplaat
Tööpinna materjal: Keraamika
Värv: Hall
Paigaldusmeetod: Sisseehitatud
Võimsus: 3000 W
Juhtimine: andurite
Laius: 58 cm
Hoidja tüüp: Ilma hoidjata
Raam: Ei
Pliidiplaadi tüüp: Induktsioonpliidiplaat
Vaade: Faber, induktsioonpliidiplaat pliidiplaadid
Keedualade arv: 4 tk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Faber tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Induktsioonplaat Faber FCH 64 GR KL, laius 60 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki