Nõudepesumasin Bosch SPV4XMX16E

Täpsustused:
Komplektide arv: 10
Veekulu: 9.5 l
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 7776120
51200

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
1935 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. maist

000

Kuller

9. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

9. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Bosch SPV4XMX16E

Nutikas nõudepesumasin pakub palju enamat. Ühendage see rakendusega!

 

Seadme kaugjuhtimispult, märguanded ja valik parimaid rakendusi ja funktsioone, mis on Home Connecti rakenduse kaudu saadaval.
Ühendage oma koduseade iOS-i ja Androidi jaoks saadaoleva tasuta rakendusega. QR-koodiga on see väga lihtne. Kui teil on küsimusi - aitame.
Võtke ühendust Home Connecti teenindusliiniga
Esmaspäevast reedeni 8-20 h, laupäevast pühapäevani 8-17 h 

 

"ExtraDry" - "Extra Dry" funktsioon võimaldab teie plastnõudel ideaalselt kuivada.

 

Pärast pesemist jäävad nõudepesumasinast välja võetud nõud sageli niiskeks. Seetõttu pakuvad Bosch nõudepesumasinad „Dry Extra“ funktsiooni. See tõstab viimase loputuse temperatuuri ja pikendab kuivamisaega. Tänu sellele on isegi plastnõud nagu lutipudelid või piknikutaldrikud ja söögiriistad täiesti puhtad ja kuivad. See välistab vajaduse täiendava käsitsi kustutamise järele. Säästke aega Bosch nõudepesumasinatega! 

 

Doseerimisassistent tagab optimaalse tulemuse puhastustabletti tõhusalt lahustades.

 

Doseerimisassistenti kasutatakse pesutablettide jõudluse optimeerimiseks. Tablett kukub otse ülemises korvis olevasse spetsiaalsesse anumasse, kus see lahustub järk-järgult ja kontrollitult. Kui pesuaine on korralikult veega segatud, mõjub pesuaine nõudele suurema jõuga, tagades igaks pesukorraks täiusliku pesutulemuse. 

 

Intensiivse tsooni funktsioon: nõude ja pannide tõhus pesemine

 

Tänu funktsioonile "Intensiivne tsoon" saame ühe tsükliga pesta erinevate vajadustega nõusid, näiteks tugevalt määrdunud potte ja panne alumises korvis, klaasi ja portselani ülemises korvis. Kui see funktsioon on aktiveeritud, muutub nõudepesumasina alumine osa intensiivpesutsooniks (kõrgendatud rõhu ja veetemperatuuriga), samal ajal kui ülemise korvi sisu töödeldakse õrnalt. Seda praktilist funktsiooni saab lisada paljudesse rakendustesse! 

 

Automaatprogramm – tõhus pesemine ilma oletusteta

 

„Auto“ programm tagab optimaalse pesemise efektiivsuse. Veekulu ja temperatuur ning loputusaeg on täpselt kohandatud mustuse ja koormuse tasemele, mida kontrollivad andurid, mis tagab tõhusa pesu, säästes vett ja energiat. See tähendab, et automaatprogrammi kasutades kasutate ainult nii palju vett, kui on pesutulemuste saavutamiseks vajalik. Õige programm erinevatele koormustele – ühe nupuvajutusega. 

 

„DuoPower“: kahekordistage pihustusvõimsust.

 

Ülemises korvis asuv ulatuslik DuoPower™ pihustussüsteem optimeerib veeringlust ja tagab suurepärased pesutulemused. Tänu neile jõuab vesi kambri igasse nurka ilma ühtki tassi vahele jätmata. Kaks ülemist pihustushooba koos alumisega tagavad täiesti läikiva pesu, samas kui täiustatud veeringlus kaitseb õrna klaasi ja portselani. 

 

Soojusvaheti: alati õige veetemperatuur teie nõude parimaks hooldamiseks.

 

Soojusvahetiga nõudepesumasinad võimaldavad pesta klaase ja portselani väga õrnalt. Vesi eelsoojeneb loputuspaagis, et vältida järske temperatuurimuutusi. Tänu soojusvahetile kuivatatakse nõud väga hügieenilistes tingimustes. Soojusvaheti võimaldab kasutada soojendatud vett ka muudeks pesemisetappideks, säästes sellega palju energiat. 

 

ActiveWater tehnoloogia: väiksem vee- ja energiakulu, suurem efektiivsus.

 

Uuenduslikud tehnoloogiad, mis tagavad maksimaalse efektiivsuse ja ökoloogilise pesu suurepärase tulemusega. Vett ja energiat säästab täpselt kavandatud sihipärane veejaotussüsteem, optimeeritud filtritehnoloogia, kiirem küte ja pumba kõrgem efektiivsus. Kõik need tegurid aitavad kaasa tõhusamale veevoolule ja parematele pesutulemustele. 

 

„EcoSilenceDrive ™“ mootor: väga vastupidav, energiasäästlik ja ülivaikne harjadeta mootor.

 

Maja puhtana hoidmine võib olla keeruline. Ja tema vaikimine võib mõnikord tunduda täiesti võimatu. Meie nõudepesumasin koos „EcoSilence Drive“ mootoriga tagab kõrge pesukvaliteedi ja madala mürataseme. „EcoSilence Drive“, varustatud energiasäästliku, harjadeta mootoriga ja optimaalse hõõrdemüra summutusega, tagab seadme sujuva ja vaikse töö. Nüüd saate nautida rahulikku kodu ja puhtust. 

 

Meie kvaliteedi garantii: 10-aastane garantii, mis kaitseb nõudepesumasina sisemust rooste eest.

 

Tänu uuenduslikele lahendustele, mis hoiavad sisemust roostetamise eest, saame anda oma kasutajatele meelerahu paljudeks aastateks. Nõudepesumasina roostetamise vastu 10-aastase lisagarantii saamise tingimuseks on ostetud nõudepesumasina registreerimine veebis 8 nädala jooksul pärast ostmist aadressil www.bosch-home.pl 

 

Nõudepesumasin AquaStop kaitsega veelekke vastu.

 

Bosch hoolib meie nõude puhtusest ja meie kodude ohutusest. Kaitsesüsteem "AquaStop" tagab maja usaldusväärse kaitse üleujutuste eest. See koosneb vee sisselaskevooliku elektromagnetilisest ventiilist ja sisemistest seadmetest. Andurid jälgivad pidevalt seadme seisukorda ja vee kontrollimatu ilmumine kambrisse või vooliku ümbrisele katkestab kohe selle tarnimise. Bosch garanteerib kaitse võimalike veekahjustuste eest – iga pesukorraga. 

 

Vario3 sahtel: nüüd on teie nõudepesumasinal rohkem võimalusi.

 

Vario3 sahtel on lisatasand nõudepesumasina peal. See on ideaalne koht söögiriistade ja väikeste köögiriistade jaoks, nagu lusikad, visplid ja isegi espressotassid. Lisatase annab rohkem vabadust nõudepesumasina laadimisel ja rohkem ruumi. Vario3 võib asendada söögiriistade korvi, tehes nii alumisse korvi rohkem ruumi nõudele. Vario3 – rohkem võimalusi! 

 

Taimer: hõlpsalt seadistage pesemise algusaeg

 

Viitkäivituse funktsiooniga saate määrata valitud programmi ja selle algusaja. See funktsioon muudab seadme kasutamise lihtsamaks, nii et saate rakendust käivitada nii päeval, kui olete tööl, kui ka öösel. 

 

Rackmatic: ülemise korvi kõrguse reguleerimine.

 

Rackmatic ülemise korvi positsioneerimise süsteemi kasutatakse interjööri kohandamiseks praeguste vajadustega. Süsteem võimaldab muuta korvi asendit erinevatele kõrgustele ning valitud asendit on lihtne muuta ka siis, kui korv on täis. Tänu sellele saate interjööri vastavalt oma vajadustele kohandada isegi väga kõrgete taldrikute jaoks alumises korvis või kõrgete klaaside või tasside jaoks ülemises korvis. 

 

InfoLight – punane valgusvihk hoiab teid kursis.

 

Nõudepesumasina tööst annab märku põrandale eralduv punane valgusvihk, kui seade töötab. Tuli kustub automaatselt, kui programm on lõppenud. Seetõttu ei ole vaja seadme ust avada, et kontrollida, kas nõudepesumasin on lõpetatud. 

 

"Easy Start" – soovitus igaks pesukorraks.

 

Õige pesuprogrammi valimine võib mõnikord olla keeruline ja vale pesuprogramm võib viia ebarahuldavate tulemusteni. Home Connect rakendusega ei pea te enam arvama, milline rakendus Easy Start funktsiooniga kõige paremini töötab. Kõik, mida peate tegema, on sisestada määrdumisaste, nõude tüüp ja arv. Programm soovitab sobivat seadistust. Nii saate hõlpsasti valida õige programmi otse oma mobiilseadmest ja saavutada suurepäraseid pesutulemusi tsükli järel. 

 

Tahvelarvuti loendur

 

Nõudepesutabletid pole viimane asi, millest unistate nõude pesemisel. Home Connect äpis olev tableti loendur jälgib tablettide tarbimist ja annab viimase ostu põhjal automaatselt märku, kui viimased viis tabletti on alles. Lõpuks on nõudepesumasin, mis hoolitseb ise. 

 

Pressiteated – olete Home Connectiga alati kursis

 

Nõudepesumasina töö lõpetamise ootamine ja pidev kontrollimine võib olla ajaraiskamine ja tarbetu stress. Mobiilirakendus Home Connect vabastab teid ja aitab teil aega tõhusamalt kasutada. Soovi korral saate automaatselt saata nõudepesumasinast otse oma mobiilseadmesse automaatseid sõnumeid, mis teavitavad teid mugavalt nõudepesumasina programmi hetkeseisust ja annavad muud kasulikku teavet. Paljud ülesanded kodus ja võõrsil muutusid lihtsalt kergemaks! 

 

Teie lemmikprogrammide ja funktsioonide kombinatsioonid ühe nupuvajutusega – valik Lemmikud

 

Muutke igapäevased toimingud lihtsamaks ja võtke oma nutikast nõudepesumasinast maksimumi. Salvestage lemmikrakenduste ja lisafunktsioonide kombinatsioonid, kasutades valikut Lemmik. Programmeeritud seadistust saab aktiveerida otse nõudepesumasina juhtpaneelilt. Saate meelde jätta teatud kombinatsiooni, näiteks kombineerides ExtraDry - Extra Dry programmiga Eco 50 ° ja lülitage nõudepesumasin ühe puudutusega sisse. Rakenduse Home Connect abil saate oma nutitelefonist seadistada mitu lemmikprogrammi. Peske nõusid nii, nagu soovite, tänu valikule Lemmikud – üks puudutus! 

 

Vaikne nõudmisel – väga vaikne, kui vaja

 

Päev päeva jooksul vajavad kõik keskendumiseks vaikusehetke. Funktsiooni Silent on Demand saab aktiveerida rakenduse Home Connect kaudu, mis vaigistab nõudepesumasina, kui seda vajate. Vaigistusrežiim vähendab müra alati, kui nõudepesumasin töötab kuni 30 minutit. Funktsiooni Silence on Demand abil saate keskenduda sellele, mis on teie jaoks kõige olulisem. 

 

Kaugjuhtimispult: teie seade kuulab teid.

 

Pange nõudepesumasin teie käske kuulama, kui soovite selle tööd käivitada või peatada või tuvastada pesutsükli praeguse faasi. Teie kaasaegsel nõudepesumasinal on hääljuhtimine*, mis ühildub Alexa ja Google Assistantiga. * Lahendus on võimalik olenevalt riigist ja kasutuskeelest. 

 

Vaikne 50 °C programm

 

„Silent 50 ° C“ programm võimaldab teil puhastada nõusid minimaalse müraga, häirimata kodust rahulikku atmosfääri. See vähendab seadme mürataset vähemalt 1,5 korda, võrreldes võrdlusprogrammi Eco 50 ° C mahuga. See on eriti väärtuslik öösel ja majades, kus on avatud köök elutuppa.

 

Üldine informatsioon:

 
  • Seadme laius (mm) 448 mm
  • Seadme kõrgus (mm) 815 mm
  • Paigaldusmeetod Täielikult integreeritud
  • Uus energiatõhususe klass
  • Programmide loend Auto 45-65 ° C, vaikne, orgaaniline, potid, iga tund
  • Lisafunktsioonid "ExtraDry" - lisakuivatus, masina hooldus, intensiivne tsoon, kaugkäivitus
  • Aja indikaator programmi lõpuni
  • Müratase (EL 2017/1369) 48 dB (A) re 1 pW
  • Kolmas laadimisaste "Vario" sahtel3
  • Trumli valgustus
  • Eemaldatav kate
  • Ühenduskaabli pikkus (cm) 175 cm
  • Tühjendusvooliku pikkus (cm) 205 cm
  • Ooterežiim/võrk sees: Wi-Fi-mooduli keelamiseks vaadake kasutusjuhendit. 2,0 vatti
  • Automaatne ooterežiim/ühendusaeg 2,0 min
  • Emiteeritud müra klass (EL 2017/1369) C.  

Interneti-ühendus saadaval:

 
  • „Home Connect“
  • Home Connect Kaugjuhtimispult ja -haldus
  • Internetiühendus olemas Traadita internet  

Disain:

 
  • Konstruktsiooni tüüp Paigaldatud
  • Dekoratiivraamide variandid Dekoratiivraame ei saa paigaldada
  • Kuivatusmeetod Soojusvaheti
  • Seadme kõrgus (mm) 815 mm
  • Peidetud küttekeha
  • Paigaldusmeetod Täielikult integreeritud
  • Eemaldatav kate
  • Sisekambri materjal Roostevaba teras
  • Veepehmendussüsteem
  • Seadme laius (mm) 448 mm  

Mõõdud ja kaal:

 
  • Seadme mõõdud (mm) 815 x 448 x 550 mm
  • Sokli reguleerimine Kõrgus/sügavus
  • Netokaal (kg) 34,281 kg 

Tööparameetrid:

 
  • Klaasikaitse tehnika
  • Energiakulu, programm 1 (kWh) 0,836
  • Energiakulu, programm 2 (kWh) 0,65-1,1
  • Energiakulu, programm 3 (kWh) 1,09-1,2
  • Energiakulu, programm 4 (kWh) 1,05
  • Energiakulu, programm 5 (kWh) 0,8
  • Energiakulu, programm 6 (kWh) 0,05
  • Veekulu, programm 1 (l) 9.5
  • Veekulu, programm 2 (l) 7-14,5
  • Veekulu, programm 3 (l) 10,5-13
  • Veekulu, programm 4 (l) 10
  • Veekulu, programm 5 (l) 9.6
  • Veekulu, programm 6 (l) 4
  • Maksimaalne vee sissevõtu temperatuur (°C) 60°C
  • Emiteeritud müra klass (EL 2017/1369) C.
  • Energiakulu 100 „Eco“ programmis tsükli jooksul 2017/1369
  • Maksimaalne ketaste arv on 10
  • Veekulu liitrites Eco programmi tsükli kohta (EL 2017/1369) 9,5 l
  • Ökoprogrammi kestus (EL 2017/1369) 3:40 tundi  

Ühendus:

 
  • Ühendatud koormus (W) 2400 vatti
  • Ühenduskaabli pikkus (cm) 175 cm
  • Vool (A) 10 A.
  • Toitevooliku pikkus (cm) 165 cm
  • Tühjendusvooliku pikkus (cm) 205 cm
  • Pistiku tüüp Schuko/Gardy maandusega pistik 

 

Rohkem teavet võib leida tootja lehelt

 

Tootja kohta:

 

BOSCH on maailma juhtiv kodumasinate tootja. Ettevõtte strateegiline eesmärk on luua lahendusi digiteeritud elu jaoks ning parandada oma innovaatiliste ja entusiastlike toodete ja teenustega elukvaliteeti kogu maailmas. Ettevõtte tulevase kasvu keskmes on tugevus innovatsioonis. 

Bosch

"Bränd pole pelgalt aksessuaar, bränd on peamine." - Robert Bosch.
Bosch - loodud kogu eluks.
"Bosch" grupp on juhtiv ülemaailmne tehnoloogia ja teenuste pakkuja. Selles töötab ülemaailmselt 395 000 töötajat (2020. aasta andmed).
Bosch'i tegevus on jaotatud mitmeks ärisektoriks, põhisektor pakub nutikodude jaoks uuenduslikke lahendusi ning pürgib jätkusuutliku, turvalise ja põneva tuleviku poole, tuginedes teadmistele anduritehnoloogia, tarkvara ja teenuste valdkonnas. Boschi kontserni strateegiline eesmärk on elustiili lihtsustamine, kasutades tehisintellekti (AI) sisaldavaid või eraldi välja töötatud tooteid ja lahendusi. Bosch parandab kogu maailmas elukvaliteeti oma innovaatiliste toodete ja teenustega. Lühidalt - Bosch arendab "loodud kogu eluks" tehnoloogiat.
Boschi kasumit kasutatakse heategevusorganisatsioonide kaudu jätkusuutliku ja pikaajalise tuleviku tootmiseks ühiskonnale, keskkonnale ja tulevastele põlvedele. "
 

Bosch SPV4XMX16E Bosch

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Sisseehitatud nõudepesumasin (tuntud ka kui integreeritud nõudepesumasin) on loodud sobima teie köögikapi suurusega. Sisseehitatud nõudepesumasinad mahuvad tööpinna alla ja loovad teie olemasolevale interjöörile korraliku ja sileda viimistluse. Sisseehitatud nõudepesumasina katmiseks on sageli võimalik paigaldada kohandatud kapiuks, mis peidab nõudepesumasina, kui seade on täielikult suletud. Erinevalt eraldiseisvatest nõudepesumasinatest, mida saab kolides kaasa võtta, on sisseehitatud nõudepesumasinad enam-vähem püsivalt paigaldatud nõudepesumasina õõnsusse. Sarnaselt pooleldi sisseehitatud mudelitele annavad täielikult sisseehitatud nõudepesumasinad teie köögile elegantse välimuse. Võrreldes tavaliste ja poolsisseehitatud nõudepesumasinatega sobivad need ideaalselt kõigile, kes soovivad köögis luua sujuvat minimalistlikku stiili. Erinevalt sisseehitatud nõudepesumasinast asub täielikult sisseehitatud nõudepesumasina juhtpaneel ukse ülaosas. Ukse sulgedes ei näe te ühtegi juhtnuppu ja nõudepesumasin jääb täielikult teie köögiseadmesse peidus. Nõudepesumasin on nähtav ainult siis, kui see on avatud – vastasel juhul on see teiste köögikappidega samal tasemel.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Bosch SPV4XMX16E

Kauba ID: 7776120
Kategooria: Nõudepesumasinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,65 x 0,548 x 0,915 m, 40 kg
Kaubamärk: Bosch
Tootja kood: SPV4XMX16E
Energiaklass: F
Aastane energiakulu: 84 kWh
Energiakulu: 0.84 kWh
Energiatarbimine ilma kasutamiseta: -
Vee tarbimine aastas: 950 l
Kuivatusklass: Nenurodyta
Standardprogrammi kestus: 220 min
Sisse lülitatud režiimi kestus: Nenurodyta min
Müratase: 48 dB
Paigaldusmeetod: Integreeritav nõudepesumasin
Vaade: Bosch, integreeritav nõudepesumasin nõudepesumasinad
Kõrgus: 81.5 cm
Laius: 44.8 cm
Sügavus: 55 cm
Pesuklass: Nenurodyta
Värv: Valge
Juhtpaneel: Serval
Pesutemperatuuride arv: Nenurodyta tk
Programmide arv: 6 tk
Viitstart: Täpsustamata
½ programm: Pole täpsustatud
Komplektide arv: 10
Veekulu: 9.5 l
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bosch tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Bosch SPV4XMX16E
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki