Nõudepesumasin Indesit DF9E 1B10 S

Täpsustused:
Komplektide arv: 9
Veekulu: 9 l
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 9483041
30300

1 tk on jäänud

Lisa korvi
1145 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Esmaspäeval, 6. maist

000

Postkontor

Teisipäeval, 7. maist

199

Kuller

Teisipäeval, 7. maist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Teisipäeval, 7. maist

199

Kuller

Teisipäeval, 7. maist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Indesit DF9E 1B10 S

Indesit DF9E 1B10 S nõudepesumasin on tõhus lahendus väiksematele majapidamistele või korteritele, kus köögis on vähe ruumi. Kompaktne, väikese mahutavusega nõudepesumasin vastab üksikisikute või paaride igapäevastele nõudepesuvajadustele. Selle hõbedane viimistlus lisab elegantsust igasse köögisisustusse ja selle hõlpsasti kasutatav esipaneel on lihtne kasutada ja hõlpsasti juhitav.

  • Kompaktne suurus: Indesiti nõudepesumasina õhuke esiosa laius ja tagasihoidlik sügavus võimaldavad tal mugavalt mahtuda väiksematesse köökidesse, ilma et see võtaks väärtuslikku ruumi.
  • Energiatõhususe klass F: kuigi see nõudepesumasin ei kuulu energiatõhususe klassi tippu, tarbib see oma suuruse ja mahutavuse kohta siiski üsna palju energiat.
  • Mitmed pesuprogrammid: tänu mitmetele pesuprogrammidele ja temperatuuriseadetele saab masin hakkama paljude nõudepesuülesannetega, alates kergelt määrdunud nõudest kuni keerukamate pottide ja pannideni.
  • Vaikne töö: seade säilitab kodukeskkonnale sõbraliku mürataseme, nii et saate häirimatult nautida oma koduseid tegevusi.
  • Eesmine juhtpaneel: See funktsioon võimaldab hõlpsasti valida pesuprogramme ja pakub kasutajasõbralikku kasutajaliidest, mis lisab nõudepesumasina üldist funktsionaalsust ja lihtsust.

Indesit on 1975. aastal Anconas Fabrianose asutatud Itaalia ettevõte. See on üks Euroopa juhtivaid kodumasinate (pesumasinad, kuivatid, nõudepesumasinad, külmikud, sügavkülmikud, pliidid, õhupuhastid ja ahjud) tootjaid ja edasimüüjaid ning üks liider Itaalia, Ühendkuningriigi ja Venemaa turul.
Indesitil on algusest peale olnud väga selge visioon – muuta inimeste igapäevaelu lihtsamaks ja anda neile rohkem vaba aega meeldivate asjade tegemiseks, jättes igapäevatööd usaldusväärsete seadmete hooleks. Nii on üksteise järel välja töötatud pesumasinad, külmikud, sügavkülmikud, nõudepesumasinad, õhupuhastid, mikrolaineahjud ja muud erineva suuruse ja funktsionaalsusega kodutehnika seadmed, ilma milleta oleks paljudel tänapäeva elu raske ette kujutada.
Indesit pakub uuenduslikke lahendusi ka suurematele peredele. Indesit pakub laia valikut seadmeid ka suurematele peredele ja leibkondadele- mahukaid pesumasinaid, suuri kubusid jms.
 

Indesit DF9E 1B10 S

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Indesit DF9E 1B10 S

Kauba ID: 9483041
Kategooria: Nõudepesumasinad
Tootja kood: DF9E 1B10 S
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,89 x 0,5 x 0,68 m, 30 kg
Kaubamärk: Indesit
Tootja kood: Täpsustamata
Energiaklass: F
Aastane energiakulu: 78 kWh
Energiakulu: 0.58 kWh
Energiatarbimine ilma kasutamiseta: -
Vee tarbimine aastas: -
Kuivatusklass: Nenurodyta
Standardprogrammi kestus: -
Sisse lülitatud režiimi kestus: - min
Müratase: 51 dB
Paigaldusmeetod: Eraldiseisev nõudepesumasin
Vaade: Indesit, eraldiseisev nõudepesumasin nõudepesumasinad
Kõrgus: 85 cm
Laius: 45 cm
Sügavus: 59 cm
Kaal: 35 kg
Pesuklass: Pole täpsustatud
Värv: Hõbedane
Juhtpaneel: Esiküljel
Pesutemperatuuride arv: 2 tk
Programmide arv: 6 tk
Viitstart: Täpsustamata
½ programm: Pole täpsustatud
Komplektide arv: 9
Veekulu: 9 l
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Indesit tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Indesit DF9E 1B10 S
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki