Triikrauad Tefal FV8042E0

Täpsustused:
Võimsus: 2900 W
Triikraua tald: Durilium Airglide Autoclean
Kauba ID: 9897047

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Tefal FV8042E0

Tefal FV8042E0 triikraud on mõeldud neile, kes soovivad oma riideid tõhusalt ja mugavalt hooldada. Suur võimsus ja uuenduslik talla tehnoloogia aitavad kiiresti kortsud kõrvaldada, samas kui turvaelemendid tagavad triikraua kasutamisel meelerahu. Pruuni ja valge värvikombinatsioon lisab sellele praktilisele seadmele elegantsi, muutes selle stiilseks täienduseks igasse koju. See sobib ideaalselt hõivatud inimestele, kes hindavad kodutööriistade puhul nii vormi kui ka funktsiooni.

  • Kõrge aurutugevus: Reguleeritava pideva aurufunktsiooniga kuni 50 g/min ja võimsa auruvooluga kuni 270 g saab see triikraud hõlpsasti hakkama ka kõige kangekaelseimate kortsudega.
  • Durilium AirGlide isepuhastuv pad: isepuhastuv funktsioon tagab erakordse libisemise igat tüüpi kangastel, nii et triikimine võtab vähem aega ja vaeva, samas kui isepuhastuv funktsioon tagab triikraua optimaalse seisundi ilma lisatööta.
  • Mugavad turvaelemendid: sellel triikraual on automaatne väljalülitus, tilkumis- ja plekistumisvastased funktsioonid, nii et saate seda muretult kasutada.
  • Tõhus veemajandus: 270 ml veepaak koos pihustusfunktsiooniga võimaldab teil riideid tõhusalt niisutada, et triikimine oleks lihtsam, ning triikraud ei vaja eemaldatavat veepaaki, mis lihtsustab hooldust ja täitmist.
  • Lihtne temperatuuri reguleerimine: temperatuuri käsitsi reguleerimine võimaldab triikida täpselt erinevaid kangaid, alates pehmest siidist kuni tugeva voodipesuni.

Tefal on olnud Prantsuse köögitarvete tootja juba 60 aastat. Ühe ülemaailmse toidutootmisturu, Groupe SEB, absoluutse liidrina on ettevõte üks tuntumaid köögiseadmete brände.
Nime „Tefal” valmistamisel kasutati sõnade „Teflon” ja „alumiinium” esimesi silpe, mis on kaubamärgi eristav tunnus. Mittekleepuvad pannid ja potid on saanud Tefali visiitkaardiks, kuid täna on ettevõtte valik palju laiem. Tefal toodab laias valikus elektriseadmeid, alates veekeetjatest ja blenderitest kuni tolmuimejateni.
Vaatamata Tefali suurele ülemaailmsele edule keerlevad ettevõtte väärtused endiselt  peresõbralikkuse tagamise ümber. Brändi asutaja, prantsuse insener Marc Gregoire'i jaoks tekkis idee luua esimene mittenakkuv pann köögis oma naist jälgides. Ehkki Tefali innovatsiooni- ja inseneridivisjonis töötab praegu oluliselt rohkem inimesi, on neil kõigil sama eesmärk pakkuda klientidele lihtsaid, tõhusaid tooteid, et neil oleks rohkem aega perega veetmiseks. 

Tefal FV8042E0

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Tefal FV8042E0

Kauba ID: 9897047
Kategooria: Triikrauad
Tootja kood: FV8042E0
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,1 x 0,135 m, 1,529 kg
Tootja kood: FV8042E0
Kaubamärk: Tefal
Tüüp: Triikrauad
Värv: Pruun, Valge
Reguleeritav auru süsteem: 50 g/min
Aurupahvak: 270 g/min
Pihusti: Jah
Isepuhastus: Jah
Katlakivi kaitse: Jah
Lekete vältimise kaitse: Jah
Vertikaalne aur: Pole täpsustatud
Automaatne väljalülitus: Jah
Veepagi maht: 270 ml
Eemaldatav veepaak: Ei
Juhtme pikkus: 2 m
Ioniseeritud aur: Pole täpsustatud
Kaal umbes: 1.7 kg
Kütmise aeg: -
Temperatuuri regulaator: Manuaalne
Aururõhk: -
Võimsus: 2900 W
Triikraua tald: Durilium Airglide Autoclean
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Tefal tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Tefal FV8042E0
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki