Võrgukaabel Baseus RJ-45, 20m

Täpsustused:
Tüüp: Võrgukaabel
Liidesed: RJ-45
Kauba ID: 8530626

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Baseus RJ-45, 20m

Baseus RJ-45 võrgukaabel on parim lahendus tehnikahuvilistele inimestele ja professionaalidele, kes vajavad stabiilset ja usaldusväärset ühendust pikkade vahemaade taha. 20-meetrine kaabel pakub paindlikku seadistamist, mistõttu on see ideaalne keeruliste kontorivõrkude, mängude seadistuste või koduste meelelahutussüsteemide jaoks, mis vajavad pidevat ja kiiret internetiühendust. 20-meetrine kaabel tagab kvaliteedi ja usaldusväärsuse katkematu andmeedastuse jaoks.

  • Kvaliteetsed ühendused: RJ-45 ühendused tagavad ühilduvuse paljude erinevate seadmetega ning turvalise ja stabiilse ühenduse.
  • Pikk kaabel: 20 meetri pikkune kaabel tagab piisava ulatuse eri ruumides või töökohtades asuvate seadmete ühendamiseks.
  • Brändi usaldusväärsus: Baseus on tuntud oma kvaliteedile pühendumise poolest, seega võite usaldada, et see kaabel peab vastu pidevale kasutamisele ja säilitab oma jõudluse aja jooksul.
  • Mõeldud võrguühenduseks: spetsiaalselt võrgukaabliks mõeldud kaabel on konstrueeritud nii, et see tagab katkematu andmevoo ja minimeerib signaalikadu või häireid.

Üldine tooteinfo: Baseus RJ-45, 20m

Kauba ID: 8530626
Kategooria: Juhtmed ja kaablid
Tootja kood: B0013320A111-09
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,36 x 0,19 m, 1 kg
Kaubamärk: Baseus
Pikkus: 20 m
Tüüp: Võrgukaabel
Liidesed: RJ-45
Vaade: Baseus, rj-45 juhtmed ja kaablid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Baseus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Baseus RJ-45, 20m
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki