Arvutikaabel Baseus BS-OH139

Täpsustused:
Tüüp: Arvutikaabel
Liidesed: DisplayPort (DP), USB-C
Kauba ID: 9027791

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Baseus BS-OH139

Baseuse adapter on kaabel, mis võimaldab edastada heli ja videot 8K60Hz kvaliteediga USB-C-seadmest, näiteks telefonist, tahvelarvutist või sülearvutist, DisplayPortiga varustatud seadmesse. See kaabel pakub 12-bitist värvisügavust ja HDR-funktsiooni, pakkudes sujuvamaid värvide üleminekuid ja suuremat reaalsust renderdamisel ning värskendussagedust 240 Hz. Selle tihe ja tihe kudumine kaitseb kaablit kulumise ja rebenemise eest.

Kõrge värskendussagedus


Kaabel toetab 240 Hz värskendussagedust, mis on sujuva visuaali jaoks ülioluline, eriti dünaamilistes stseenides või mängimise ajal. See tagab erakordselt sujuva ja erksa visuaalse kogemuse, mis on oluline nii professionaalidele kui ka mängijatele.

Erakordne pildikvaliteet


Baseuse USB-C ja DisplayPorti kaabel võimaldab edastada pilte eraldusvõimega 8K60 Hz, pakkudes uskumatult üksikasjalikku ja teravat visuaali isegi suurtel ekraanidel. 12-bitine värvisügavus ja HDR-i tugi täiustavad veelgi visuaalset kogemust, tagades sujuva ülemineku varjundite vahel ja realistliku värvide taasesituse. See lahendus sobib ideaalselt nii graafika- ja videoprofessionaalidele kui ka kodukinohuvilistele, kes hindavad kõrgeimat pildikvaliteeti.

Vastupidav konstruktsioon


Tihe ja tihe sünteetiline kudumine muudab kaabli erakordselt vastupidavaks ja kahjustustele vastupidavaks. Tänu sellele säilitab Baseuse adapter isegi intensiivse kasutamise korral oma funktsionaalsuse ja esteetilise välimuse pikka aega, mistõttu on see väärt investeering.

Mitmekülgne rakendus


USB-C-pistik on praegu turul üks populaarsemaid ja mitmekülgsemaid, mistõttu on Baseuse USB-C ja DisplayPort-kaabli ühendamine paljude seadmetega lihtne. Olgu selleks telefon, tahvelarvuti või sülearvuti, see adapter vastab kahtlemata ka kõige nõudlikuma kasutaja ootustele.

Spetsifikatsioon

Kaubamärk Baseus
Pikkus 1,5m
Liidesed USB-C, DisplayPort
Värvi sügavus 12 bitti
Värskendussagedus 240 Hz
HDR Jah

Üldine tooteinfo: Baseus BS-OH139

Kauba ID: 9027791
Kategooria: Juhtmed ja kaablid
Tootja kood: B0063370D111-00
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,04 x 0,12 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Baseus
Pikkus: 1.5 m
Tüüp: Arvutikaabel
Liidesed: DisplayPort (DP), USB-C
Vaade: Baseus, displayport (dp) juhtmed ja kaablid, Baseus, usb-c juhtmed ja kaablid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Baseus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Baseus BS-OH139
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki