Arvutikaabel Internetikaabel Ugreen CAT6

Täpsustused:
Tüüp: Arvutikaabel
Liidesed: Cat6
Kauba ID: 1610647

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Internetikaabel Ugreen CAT6

Ugreen CAT6 internetikaabel on ideaalne valik neile, kes otsivad usaldusväärset ja kiiret ühendust. Ugreeni poolt toodetud kaabel pakub silmapaistvat jõudlust ja vastupidavust, mistõttu sobib see nii isiklikuks kui ka professionaalseks kasutamiseks. CAT6 spetsifikatsioon tagab kiire ja stabiilse internetiühenduse. Kas te striimite videot, mängite mänge või töötate kodus, see Ugreeni kaabel on teie käsutuses.

  • Kiire ja stabiilne ühendus: CAT6-spetsifikatsioon tagab kiire ja usaldusväärse internetikiiruse, nii et saate nautida sujuvat veebitegevust.
  • Vastupidav ja usaldusväärne: Ugreen, mis on valmistatud usaldusväärse kaubamärgi Ugreen poolt, on see kaabel ehitatud kestma, tagades pikaajalise jõudluse ja vastupidavuse.
  • Lai ühilduvus: see kaabel ühildub paljude seadmetega, seda saab kasutada arvutite, sülearvutite, mängukonsoolide, ruuterite ja muude seadmetega, pakkudes laias valikus ühendusvõimalusi.
  • 20 meetrit pikk: See kaabel on 20 meetrit pikk, mis võimaldab paindlikku paigutust ja mugavat ühendamist erinevates keskkondades.

Üldine tooteinfo: Internetikaabel Ugreen CAT6

Kauba ID: 1610647
Kategooria: Juhtmed ja kaablid
Tootja kood: 20166
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,18 x 0,18 x 0,14 m, 0,13 kg
Kaubamärk: Ugreen
Pikkus: 20 m
Tüüp: Arvutikaabel
Liidesed: Cat6
Vaade: Ugreen, cat6 juhtmed ja kaablid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ugreen tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Internetikaabel Ugreen CAT6
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Daiva J.
11.03.2022

Tegelikult on mul reklaamide pärast etteheiteid, sest ma ei vajanud pikka (30 m) ühendust, vaid vastupidavat ja purunematut ühendust, kuna pean pidevalt tõmbama/muutma Interneti-ühendusega seadmeid. Kuid nüüd on see pikkus muutunud ootamatuks avastuseks ja andnud mõned uued lahendused.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki