Teleri seinakinnitus Televiisori kinnitus LXLCD96

Täpsustused:
Ekraani diagonaal: 32" - 75" (81 - 190 cm)
Kauba ID: 8100190
4739
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Reedel, 17. maist

000

Postkontor

20. maist

199

Kuller

20. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

20. maist

199

Kuller

20. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Televiisori kinnitus LXLCD96

Tuntud LTC kaubamärgi uskumatult atraktiivne seinakinnitus, mis vastab ka kõige nõudlikumate tarbijate nõudmistele.

LAI ÜHILDUVUS

Klamber on äärmiselt vastupidav ja mitmekülgne, reguleeritava paigaldusavade vahekaugusega kuni 600 x 400 mm (esimene väärtus on horisontaalsete aukude vahekaugus, teine vertikaalsete aukude vahekaugus). Kui teie teler on VESA kinnitusstandardiga ühilduv ja vastab soovitatud spetsifikatsioonile, siis sobib see klamber kindlasti.

TURVALISUS

Klamber on mõeldud kasutamiseks teleritega, mille diagonaal on 32-75". Lisaks talub see kuni 40 kilogrammi koormust. Seega tagab see igale seadmele optimaalse turvalisuse.

TÄIELIK REGULEERIMISVABADUS

Klamber on kolmemõõtmelise reguleerimisvõimalusega. See tähendab, et kaldenurka saab reguleerida (± 15°) ja horisontaalnurka (± 90°). Kokkuvolditavad küünarnukid, mis ühendavad klambrit alusega, võimaldavad reguleerida teleri ja seina vahelist kaugust vahemikus 90-490 mm.

TUGEV KONSTRUKTSIOON

LCD96 eristub teistest turul olevatest klambritest oma kvaliteetse viimistluse ja erakordse vastupidavuse poolest. Tugevdatud metallisulamist valmistatud tugev konstruktsioon võimaldab telerit kindlalt seina külge kinnitada.

Hoidik on varustatud sisseehitatud vesinivelliiriga, et tagada võimalikult lihtne paigaldus. See diskreetne lisatarvik muudab montaažiprotsessi palju lihtsamaks ja klamber ripub täiesti sirgelt.

TÄHELEPANU!

Komplekti kuuluvad kinnituspoldid ja kruvid ei taga õiget paigaldamist igat tüüpi seintele.

Kinnituspoltide ja kruvide tüübi, arvu ja suuruse valimine on kinnituspoltide ja kruvide monteerija ülesanne.

Tappide ja kruvide vale valik vastavalt seina tüübile ja teleri kaalule või ebaõige paigaldus võib põhjustada klambri seinast lahti rebimist, mis võib kahjustada telerit, seina ja keskkonda.

Ekraani diagonaal: 32"-75"

Kallutus: (-15) - (+15) °

Pööramine: 90°

Maksimaalne kaal: 40 kg

Kaugus seinast: 9 - 49 cm

VESA: 600x400 mm

TV hoidja

Telerihoidja on mugav abivahend erineva suuruse ja mudeliga telerite kinnitamiseks soovitud pinnale. See tagab teleri turvalise ja stabiilse kinnituse seinte, lagede ja muude pindade külge. Teine populaarne võimalus, sisseehitatud klambrid, võimaldavad paigutada teleri telerilauale, sahtlile või kuhu iganes te leiate, et see oleks teie kodu kaunistamiseks kõige mugavam ja ilusam. Telerikinnitust valides peaksite kaaluma, millise diagonaaliga telerite jaoks see sobib ja kas selle kaal vastab kronsteinide spetsifikatsioonidele. Oluline on teada klambri mudelit, sest lameekraaniga teleritel on tagaküljel spetsiaalsed kinnitusavad. Punktide vaheline kaugus on määratud VESA standardiga, seega vaadake kindlasti sõna VESA kõrvale kirjutatud numbrit. Teleri paigaldamisel võtke arvesse klambri funktsionaalsust, et saaksite ise hõlpsasti kaldenurki reguleerida. Nende funktsioonide abil saate hõlpsasti reguleerida teleri asendit vastavalt oma silmade kõrgusele ja praegusele istumisasendile, nii et saate mugavalt nautida oma lemmiksarju. Sobitage klambrite värvus teleriraamiga või ruumi sisustusega. Vastupidav ja kaunilt kujundatud telerikonsool näeb stiilne välja ega võta teie kodus palju ruumi.

Üldine tooteinfo: Televiisori kinnitus LXLCD96

Kauba ID: 8100190
Kategooria: Teleri seinakinnitused ja hoidjad
Tootja kood: LXLCD96
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,66 x 0,08 x 0,27 m, 7,5 kg
Kaubamärk: TLC
Tüüp: TV hoidja
Värv: Must
Seinakauguse regulaator: Taip
Kinnituse tüüp: Vesa 600 x 400
Max kinnituse koormus: 40 kg
Kaldenurk: -3° / +12°
Pöörlemine: +90°~-90°
Minimaalne seinakaugus: 9 mm
Maksimaalne seinakaugus: 41.6 mm
Kaal: 7.5 kg
Ekraani diagonaal: 32" - 75" (81 - 190 cm)
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik TLC tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Televiisori kinnitus LXLCD96
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki