Televiisor Telefunken 32HAG8030, 32" (82 cm)

Täpsustused:
Diagonaal: 32" (82 cm)
Resolutsioon: 1366 x 768 (HDR)
Operatsioonisüsteem: Android TV
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 8944616

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Telefunken 32HAG8030

Telefunken 32HAG8030 teler on parim valik neile, kes otsivad kvaliteetset vaatamiskogemust. 32-tollise (82 cm) diagonaaliga ekraan ja HD Ready resolutsioon võimaldab teil nautida selget ja teravat pilti. 32-tollise (82 cm) diagonaaliga ekraan ja HD Ready resolutsioon võimaldab teil nautida selget ja teravat pilti. Tänu Smart TV funktsioonile ja sisseehitatud WiFi-le saate hõlpsasti ligi oma lemmik voogedastusteenustele. Elegantne LCD-disain on moodne täiendus igasse eluruumi.

  • Kaasahaarav vaatamiskogemus: 32 (82 cm) ekraani suurus ja HD Ready resolutsioon tagavad terava ja üksikasjaliku pildi, mis tagab kaasahaarava meelelahutuse.
  • Smart TV funktsioonid: pääsete oma lemmik voogedastusteenustele, rakendustele ja veebisisule ligi otse telerist, kasutades integreeritud Android TV™ platvormi.
  • Sisseehitatud WiFi: ühendage hõlpsasti oma koduvõrku juhtmevabalt, et voogedastada sisu ja sirvida veebi ilma lisakaabliteta.
  • Stiilne ja moodne disain: LCD-ekraan ja õhukesed äärised annavad sellele telerile stiilse ja rafineeritud välimuse, mis sobib igasse eluruumi.

Nii nagu nupudega telfonid on asendanud nutitelefonid, asendab "Smart TV" kiiresti tavapäraseid telereid. Mõned aastad tagasi moodsale turule tulnud nutiteleviisor tähendab interneti integreerimist telerisse ning selle ainsaks nõudeks on hea internetiühendus. Sellel on palju olulisi funktsioone: Interneti-ühendus, kogu saadaoleva sisu vaatamise ja mängude mängimise võimalus, teatud rakenduste kasutamine, telesisu salvestamine ja meedia (fotod, videod) vaatamine. Smart TV tehnoloogia kiire arenguga arenevad tootjad üha enam, et vastata kasutajate vajadustele ja muuta süsteem veelgi lihtsamini hallatavaks. Juba on olemas telereid, kus saab nutitelefoni juhtida käeliigutuste või häälega. Samuti on see võimeline teatud tarkvaraprobleeme iseseisvalt lahendama ja värskendama. Nutiteleri populaarsuse teine ​​põhjus on juhtmevaba interneti kasutamise suurenemine kodus. Sama WiFi-ühendusega telerid saavad tõhusaks voogedastuseks voogesitada videot teistest seadmetest – arvutist, telefonist ja mujalt. Nutiteler kohandub kasutajate vajadustega ja tagab lihtsa ligipääsu nende unistuste sisule.

Üldine tooteinfo: Telefunken 32HAG8030

Kauba ID: 8944616
Kategooria: Televiisorid
Tootja kood: 32HAG8030
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,125 x 0,79 x 0,61 m, 5,7 kg
Kaubamärk: Telefunken
Mudel: 32HAG8030
Energiamärgis: E
Tarbitav võimsus: 200 W
Aastane energiatarbimine: 105 kWh
Voolutarve ooterežiimis: 0.5 kWh
Tehnoloogia: LCD
Vaade: Telefunken, lcd televiisorid
Smart TV: Jah
Kumer: Ei
Ühendusliidesed: CI/Cl+ x 1, HDMI x 2, LAN x 1, Optic, RF x 1, USB 2.0 x 1
Funktsioonid: Bluetooth, Google Play, Smart TV, Wi-Fi
WiFi: Jah
Bluetooth: Jah
Ambilight: Ei
Hääljuhtimine: Ei
Diagonaal: 32" (82 cm)
Resolutsioon: 1366 x 768 (HDR)
Operatsioonisüsteem: Android TV
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Telefunken tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Telefunken 32HAG8030
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki