Lamp taimedele Smartpot Aspara

Täpsustused:
Tüüp: Lamp taimedele
Kauba ID: 9244651
14600
Lisa korvi
714 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

28. maist

000

Postkontor

29. maist

199

Omniva pakiautomaat

29. maist

219

DPD pakiautomaat

29. maist

249

Smartpost pakiautomaat

29. maist

259

Kuller

29. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

29. maist

199

Omniva pakiautomaat

29. maist

219

DPD pakiautomaat

29. maist

249

Smartpost pakiautomaat

29. maist

259

Kuller

29. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Smartpot Aspara

„GrowGreen Stylist Lite Lite Lite“ nutikas kasvataja.

Kas teil pole lilledega kätt, kuid armastate lopsakat taimestikku? Või äkki unistate oma köögiviljade kasvatamisest? „ASPARA Smart Pot“ abil saate hõlpsalt luua rohelise kodu! Potist leiate koguni 8 istutuskohta. Reguleeritavate LED-tulede ja spetsiaalsete istutusprogrammide abil saate nautida erinevate toodete istutamist oma katuse alla ja nautida saagikoristust. Spetsiaalne programm võimaldab teil jälgida kasvuprotsessi ja hõlbustada ka poti haldamist.

See hoolitseb teie põllukultuuride eest iseenesest

Pott kasutab täiustatud tehnoloogiat, et anda teie taimedele kõik, mida nad vajavad. Iga taimetüübi jaoks saate valida erinevate istutusprogrammide vahel, nii et pott reguleerib automaatselt valguse intensiivsust või hoolitseb nende niisutamise eest. Spetsiaalsed programmid aitavad suurendada ka taimede kasvu kuni 50%! Lisaks sisaldab see andureid, mis tuvastavad valgustugevuse, veetaseme, õhu- ja veetemperatuuri ning toitainete kontsentratsiooni.

LED valgus kasvu soodustamiseks

 Nutikas pott sisaldab spetsiaalseid LED-lampe, mis pakuvad 400 μmol valgustust. Lambid stimuleerivad erinevatel arenguetappidel taimede kasvu, reguleerides automaatselt valgustuse intensiivsust. Nii võite olla kindel, et teie taimed saavad ideaalse koguse valgust.

Rohkem valikuid rakenduse abil

Rohkemate funktsioonide saamiseks ühendage „Smart Pot“ spetsiaalse rakendusega! Rakenduse leiate nii „Google Play“ poest kui ka „App Store“-st. See võimaldab teil jälgida kasvuprotsessi ja kohandada POT-parameetreid vastavalt oma eelistustele. Samuti ei pea te muretsema, kui unustate potti vett lisada – rakendus tuletab teile meelde! Samuti saate praktilisi näpunäiteid ja nõuandeid istutamiseks.

See töötab erinevatel taimedel

Kasvatage erinevaid taimi ja nautige rikkalikku saaki. Aspara pott sobib suurepäraselt paljudele taimeliikidele. Muuhulgas kasutate seda aromaatsete ürtide, maitsvate juur- ja puuviljade või lõhnavate lillede istutamiseks. Potti saab istutada kuni 8 taime. Lisaks saate külgpaneelide abil hõlpsalt poti suurust reguleerida. Tänu sellele lahendusele saab vabalt istutada ka kõrgemaid taimi.

Praktiline lisand igasse interjööri

„Aspara Smart Pot“ paistab silma oma kaasaegse ja stiilse disaini poolest, mistõttu sobib see ideaalselt peaaegu igasse interjööri. Unikaalse rohelise taimeseina loomiseks võite kasutada ka rohkem potte. Seade kaalub kõigest 2,6 kg, nii et saate selle hõlpsalt teisaldada, kuhu soovite.

Lihtne ja mugav toimimine

Kogege, kui lihtne on oma kodus taimi, maitsetaimi ja köögivilju kasvatada. Poti kokkupanek ei tekita teile probleeme – see on ülilihtne ja võtab vaid mõne hetke! Oma taimede istutamine ei ole teile väljakutse. Esmalt valage vesi 2-liitrisesse anumasse. Asetage seemned biolagunevatesse vooderdistesse, seejärel asetage need potti õigetesse kohtadesse ja katke spetsiaalse kaanega. Lõpuks valige õige programm ja oodake saaki!

Mahutavus 8 kohta taimedele

Veemaht 2 l

Valgustugevus 400 μmol

Valguse lainepikkus 450 nm / 660 nm

Juhtmevaba ühendus („Bluetooth“);

Võimsus 20 W.

Kaal 2,6 kg

Mõõdud: 390 x 160 x 390 mm
390 x 160 x 500 mm (pärast külgpaneelidega kõrguspikendust)

Üldine tooteinfo: Smartpot Aspara

Kauba ID: 9244651
Kategooria: Nutipotid ja taimelambid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,29 x 0,26 x 0,3 m, 0,5 kg
Nutiseade: Jah
Toide: Majapidamisseadmete liides
Värv: Valge
Tüüp: Lamp taimedele
Kaubamärk: Pole täpsustatud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Pole täpsustatud tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Smartpot Aspara
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki