Poolautomaatne kohvimasin Lelit MaraX PL62X-EUCB, Manuaalne piimavahustaja

Täpsustused:
Kohvimasina tüüp: Poolautomaatne kohvimasin
Piimavahustaja: Manuaalne piimavahustaja
Kohvijoogi tüüp: Espresso
Kauba ID: 9938417
2 56000
Lisa korvi
9674 / kuus
Sinu linn

Postkontor

27. septembrist

199

Kuller

27. septembrist

999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

27. septembrist

199

Kuller

27. septembrist

999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Lelit MaraX PL62X-EUCB

Olulisemad omadused: Professionaalne pruulimisgrupp L58E Kohvimasin kasutab uut Lelit gruppi. See on mehaanilise eelinfusiooniga professionaalne seade, mis vastab kõrgetele nõuetele. Grupp hoiab suurepäraselt temperatuuri tänu termosüfooni tsirkulatsiooniga kuumutamisele ja sobib paljude kohvide valmistamiseks päevas. Portafilter on läbimõõduga 58mm ja on mõeldud jahvatatud kohvi jaoks.; ; Uuenduslik topeltsondi ja termosifooniga HX-süsteem tagab pideva keetmistemperatuuri, välistab vajaduse oodata järgmiste kohvide valmistamise vahel ja kuumeneb seade üle. ; Soojusvahetiga katel HX soojusvahetiga 1,8 liitrise boileri kasutamine võimaldab valmistada palju espressosid, piimakohve ja teesid ilma kvaliteeti kaotamata.; See võimaldab teil hoida püsivat veetemperatuuri ja selle tulemusena aitab kaasa õigele kohvi ekstraheerimisele; Vaikne pump Tagab kohvimasina erakordselt vaikse töö. ; Temperatuuri reguleerimise nupp Elektrooniline temperatuuri reguleerimise süsteem võimaldab teil reguleerida sooja kuuma ja väga kuuma vee vahel. ; 2,5-liitrise mahuga veepaak võimaldab pikka tööd teha, ilma et oleks vaja vett uuesti täita. Paak asub masina tagaosas, on eemaldatav ning küljel olev aken võimaldab kontrollida veetaset. Vee lisamise vajadusest annab märku helisignaal. ; Traditsiooniline disain Lisaks paljudele tehnilistele mugavustele on Lelit MaraX PL62X-EUCB kohvimasin klassikalise disainiga, mis sobib ideaalselt köögiruumi. Seadme korpus on valmistatud kvaliteetsest poleeritud roostevabast terasest, mis muudab seadmed ülimalt vastupidavaks ja meeldib kindlasti igale hea kohvi austajale! Kohvimasinat juhitakse traditsioonilises stiilis nuppude abil. Terasest tilkumisalus on eemaldatav ning seda on lihtne tühjendada ja puhastada. Kohvimasin on varustatud kolmekäigulise ventiili ja süsteemiga, mis ei lase pärast tõmbamist tilast vett tilkuda. Rõhku näitab taustvalgustusega analoogmanomeeter. Seadme ülaosas on tassisoojendaja. LED-dioodid näitavad masina tööd. Seade sobib nii tasside kui ka; tassid. ; Piimavahustamise otsik ja veeotsik Vahustajat saab igas suunas liigutada, mis võimaldab mugavalt valmistada cappuccinot ja lattet. Kohvimasin on varustatud ka eraldi kuumaveeotsikuga tee ja muude kuumade jookide valmistamiseks, mida saab samuti igas suunas liigutada. Portafilter Portafiltri läbimõõt on 58 mm ja seda kasutatakse jahvatatud kohvi valmistamiseks. Komplektis on kurn ühekordse annuse jaoks (9 - 11g), kaks kurna kahekordse annuse jaoks (14 - 18g ja 18 - 21g) ja pimesõel. Komplekti kuuluvad ka puidust käepidemega tamper, mõõtetops, tilgaaluse alus, puhastuskomplekt ja hari. ;

Poolautomaatsed kohvimasinad kutsuvad Sind oma kodus baristaks saama ja võimaldavad ise unistuste kohvi valmistada. Sel põhjusel on need mudelid populaarsed kohvihuviliste seas, kellele meeldib kohvitootmisprotsessis kaasa lüüa ja oma tulemusi jälgida. Üks peamisi erinevusi täisautomaatsete ja poolautomaatsete kohvimasinate vahel on espressoportsjoni kvaliteedikontroll. Viimane võimaldab määrata iga portsjoni jaoks soovitud veevoolu, nii et saate reguleerida kohvi kangust. Nendel kohvimasinatel ei ole alati kohvi jahvatamise funktsiooni, mistõttu tuleb kohvioad kohviveskis eraldi jahvatada ja seejärel teisaldatavasse filtrisse asetada ning kokku pressida või lihtsalt kasutada kohvikapsleid. Nende seadmete eeliseks on kompaktsus, mistõttu nad ei nõua üldse palju ruumi. Kõnealusel kohvimasina tüübil on tavaliselt piimavahulisand (cappuccino masin), mis aitab valmistada pehme sametise kohvivahuga jooke vastavalt soovitud vahustamisastmele. Siin muutub kohvi valmistamise protsess rituaaliks: jahvatad kohvi värskelt ja vaatad, kuidas kohv tassi voolab, naudid oma töö vilju ja jood ekstra värsket kohvi.

Üldine tooteinfo: Lelit MaraX PL62X-EUCB

Kauba ID: 9938417
Kategooria: Kohvimasinad ja espressomasinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,5 x 0,5 m, 18,8 kg
Kaubamärk: Lelit
Võimsus: 1350 W
Veemahuti: 1.8 l
Värv: Must
Korpus: Roostevaba teras
Kohvitüüp: Jahvatatud kohv
Nutiseade: Ei
Kohvimasina tüüp: Poolautomaatne kohvimasin
Vaade: Lelit, poolautomaatne kohvimasin kohvimasinad ja espressomasinad
Piimavahustaja: Manuaalne piimavahustaja
Kohvijoogi tüüp: Espresso
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lelit tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lelit MaraX PL62X-EUCB
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki