Köögikaal Sencor SKS 7073VT

Täpsustused:
Tüüp: Elektrooniline
Maksimaalne kaal: 5 kg
Korpus: Klaas
Kauba ID: 9228066
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
1929
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

15. maist

000

Omniva pakiautomaat

16. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

16. maist

199

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

16. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

16. maist

199

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Sencor SKS 7073VT

SKS 7073VT-originaalse ja rikkaliku toiduandmebaasi "Sencor FOOD" äpiga, mis sündis koostöös "Dine4Fit" autoritega. Annab üksikasjalikku teavet tarbitud toidu toiteväärtuse kohta (süsivesikud, valgud, rasvad, kolesterool, kiudained). Valge taustvalgustusega LCD ekraan. Kaaluvahemik kuni 5 kg (täpsus 1 g).

Unikaalne tšehhi tegelane.



See nutikas köögikaal aitab teil täiuslikult registreerida tarbitud kalorite koguse ja üksikute toitekomponentide koguse. Kaaludesse on paigaldatud andmebaasiprogramm "Sencor FOOD", mis on välja töötatud koostöös populaarse programmi "Dine4Fit" autoritega.

Kaal ühendub Bluetoothi ​​kaudu väga kiiresti ja intuitiivselt mobiiltelefoniga. Sobib nii Android kui iOS tarkvarale.

 NUTIKAD FUNKTSIOONID JA SUUREPÄRANE DISAIN

See kaal kuulub Sencori kõrgekvaliteediliste metallköögiseadmete valikusse. Valikus on 9 värvilahendust, mis elavdavad iga köögi interjööri. Taustavalgustatud ekraani suured valged numbrid on väga kergesti loetavad, mis muudab kaalud äärmiselt kasutajasõbralikuks.

TOIDUAINETE KASUTAMINE

Kaalud on varustatud juhtmevaba Bluetooth-tehnoloogiaga, mis koos teie nutiseadmesse paigaldatud tasuta Sencor FOODi rakendusega annab teile otsese juurdepääsu ulatuslikule ja korrapäraselt ajakohastatud andmebaasile koostisosade ja nende toiteväärtuse kohta. Sencor FOODi rakendusega on ka lihtne leida tooteid, mida sööte, skaneerides EAN-vöötkoodi. See on unikaalne kood, mis on igal toidupakendil.

Rakenduse kasutamiseks peab telefon olema Internetiga ühendatud. Rakenduse käivitamisel seotakse kaal telefoniga automaatselt. Sidumiseks piisab, kui Bluetooth-funktsioon on nutiseadmes lubatud.

Märkus. Kaalu saab siduda ainult ühe mobiilseadmega korraga. Kui teil on sidumisega probleeme, kontrollige, et levialas pole ühtegi teist seadet, mis on hetkel kaaluga aktiivselt seotud.

KAALU SPETSIFIKATSIOONID:

Toiteallikas: 2 × 1,5 V AAA patareid

Kaaluvahemik kuni 5 kg (täpsus kuni 1 g);

Aktiveerimismeetod: vajutades kaalupinnale või lisades kaalu;

Automaatne väljalülitamine, kui kaal ei tööta;

Suur, mugavalt integreeritud ümmargune ekraan, kus kuvatavad numbrid on 2 cm kõrgused;

3 režiimi: kaalumisrežiim / piimamahu mõõtmise režiim / veekoguse mõõtmise režiim.

Võimalus lülituda meetermõõdustiku (grammid ja milliliitrid) ja impeeriumi (lb:oz / fl'oz) mõõtühikute vahel.

NUTIKA KONTEINERI FUNKTSIOON TOIDUAINETE TÄIENDAVAKS KAALUMISEKS:

Asetage tühi anum kaalule. Ekraanil kuvatakse selle kaal ja sümbol "O". Vajutage TARE/MODE nuppu, et määrata väärtuseks null. Sümbol "O" jääb põlema.

Lisa kaussi esimene koostisosa. Selle kaal kuvatakse ekraanil. Vajutage TARE/MODE nuppu, et seada väärtus nulli ja sümbol "T" jääb põlema. Nii salvestatakse esimese koostisosa kaal mällu ja kaal on valmis järgmise koostisosa kaalumiseks.

Lisa kaussi teine ​​koostisosa. Selle kaal kuvatakse ekraanil. Vajutage nuppu TARE/MODE, et kuvada esimese ja teise koostisosa kaalude summa. Summa mällu salvestamiseks vajutage uuesti nuppu TARE/MODE ja ekraan nullitakse. Sümbol "T" jääb põlema.


circa 1969

Unikaalne tšehhi tegelane. Praha või Pilsner, Sencor või Tšehhi autod – viis ootuste ületamiseks ilma eelarvet ületamata

Kogemus | Sencori ettevõte asutati Jaapanis 1969. aastal ja alates 2002. aastast asub peakontor Tšehhis ning alates 2008. aastast on Sencori tooteid müüdud ka Balti riikides.
Kvaliteet | detailide täpsus. Enne kliendini jõudmist läbivad Sencori tooted 6 kvaliteedikontrolli taset.
Disain | tootedisain on loodud Praha kuurordi eeslinnas Ričaniis. Osa tooteid täiustame, osa – loome nullist, kuid püüame alati säilitada toodete esteetilise ja funktsionaalse disaini ning laia värvivaliku.
Innovatsioon | Sencori seadmed suudavad rohkemgi. Sencor teeb kõik endast oleneva, et igas tootekategoorias täiendada toodete põhifunktsionaalsust nutikate funktsioonidega.
Tunnustus | enam kui 1000 erinevat toodet võimaldasid Sencoril saada üheks populaarsemaks kodumasinate ja elektroonika kaubamärgiks Kesk-Euroopas ning populaarseimaks kaubamärgiks Tšehhis ja Slovakkias, laiendades oma turustusgeograafiat 35 riiki Ameerikast Lähis-Idani.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Sencor SKS 7073VT

Kauba ID: 9228066
Kategooria: Köögikaalud
Tootja kood: SKS 7073VT
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,277 x 0,038 x 0,207 m, 0,552 kg
Kaubamärk: Sencor
Ettenähtud: Köök
Värv: Lilla
Mõõteviga: 1 g
Taara funktsioon: Jah
Bluetooth: Jah
Tüüp: Elektrooniline
Vaade: Sencor, elektrooniline köögikaalud
Maksimaalne kaal: 5 kg
Korpus: Klaas
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sencor tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Sencor SKS 7073VT
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki