Köögikombain Bosch MUM9A66R00

Täpsustused:
Korpus: Metall
Võimsus: 1600 W
Kauba ID: 2393683

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Bosch MUM9A66R00

Kirsipunane võimsaim OptiMUM tagab täiuslikud tulemused.
Täiuslikud tulemused – ülimalt võimas 1600-vatine mootor sobib isegi väga paksu taina ja suurte koguste segamiseks.
Eriti suur 5,5-liitrine harjatud roostevabast terasest kauss – sobib suurepäraselt ühekorraga suure koguse taina, nt 3,5 kg koogisegu, valmistamiseks.
Metallist korpus – vastupidav kvaliteetsete detailidega metallist korpus tagab pikaaegse kasutamisnaudingu.
3D PlanetaryMixing – kõigi koostisosade kiire ja täiuslik segamine.
OptiMUM-i kondiitritarvikute komplekt – segamistööriist, üleni metallist vispel ja suure jõudlusega tainakonks tagavad täiuslikud küpsetamistulemused.

3D PlanetaryMixing tagab täiusliku tulemuse
Täiusliku tulemuse saavutamiseks tuleb koostisosi ühtlaselt segada. 3D PlanetaryMixing tähendab, et tööriistad liiguvad kolmes suunas, samal ajal kui pesa pöörleb vastassuunas. Selle tulemusel segatakse segu korralikult ka kausi servas, põhjas ja keskel, muutes taina kohevaks.

Lihtne puhastamine tänu nõudepesumasinas pestavatele lisatarvikutele
Pärast toiduvalmistamist kulub tavaliselt omajagu aega puhastamisele. Nüüd on tagatud mugavus ka pärast köögikombaini kasutamist, kuna lisatarvikud on enamasti nõudepesumasinas pestavad. See säästab teie aega.

Kummijalad tagavad stabiilsuse ja ohutu kasutamise
Alati maksimaalselt ohutu. Kummijalad garanteerivad köögikombaini täiendava stabiilsuse ja takistavad selle libisemist, kaetud ajam tagab turvalise kasutamise ning elektrooniline ohutuslüliti takistab mootori soovimatut käivitamist.

Ülimalt võimas – suurtele kogustele, paksudele tainastele ja smuutidele
Enam ei ole vaja lõputult oodata, kuni taina sõtkumine on viimaks lõppenud. Äärmiselt võimas mootor tagab täiuslikud tulemused, segades hõlpsalt isegi väga paksu tainast ja suuri koguseid. Kannmikseriga saab valmistada imekiiresti maitsvaid smuutisid. Kõik koostisosad töödeldakse ühtlaselt.

Eriti suur kauss ühekorraga suure koguse taina valmistamiseks
Laste sünnipäevapeod, pidulikud õhtusöögid – sündmused, milleks on vaja valmistada korraga suur kogus tainast. Siin tuleb appi eriti suur 5,5-liitrine harjatud roostevabast terasest kauss. Ühekorraga suure koguse taina valmistamine säästab aega ja vähendab puhastamisvajadust. Kauss sobib suurepäraselt kuni 3,5 kg koogisegule.

Kvaliteetne ja mugav seade pikkadeks aastateks
Vaatepilt, mis toob rõõmu aastateks – vastupidava metallist korpusega rafineeritud OptiMUM-i köögikombain. Lisaks sellele, et korpus on kvaliteetne ja seda on lihtne puhastada, on see seade loodud pakkuma teile pikaajalist kasutamisnaudingut.

OptiMUM-i kondiitritarvikute komplekt professionaalseks töötlemiseks
Koostisosad peavad olema korralikult töödeldud, vastasel juhul ei ole tulemus rahuldav. Appi tulevad OptiMUM-i nõudepesumasinas pestavad kondiitritarvikud: segamistööriist (sobib suurepäraselt kausi kujuga), üleni metallist vispel (muudetava kõrgusega) ja erikujuga suure jõudlusega tainakonks.

Lihtne ja kiire kasutamine tänu seitsmele kiiruseseadele
Iga lisatarviku kasutamisel on vaja erinevat kiirust. Tänu seitsmele kiiruseseadele toimub roogade ettevalmistamine väga kiiresti, hõlpsalt ja täpselt. Kas vajate rohkem kiirust või soovite koostisosi segada? Kasutage selleks pulseerimisfunktsiooni.

Mugav töötlemine tänu EasyArmLiftile
Segamistööriistade vahetamine peaks olema võimalikult kerge. Praktilise EasyArmLiftiga saate lihtsalt vart liigutada ja kiiresti tööriistu eemaldada. EasyArmLift on mugav ning säästab lisaks aega ja energiat.

Värvikodeering lihtsustab lisatarvikute kinnitamist
Enam pole vaja murda pead selle üle, kuidas lisatarvikuid kinnitada – seda lihtsustab seadme ja tarvikute värvikodeering. Pole vahet, kas hakkate valmistama burgerit, makaronirooga või beebitoitu – valikuliste lisatarvikute tohutu valik aitab teil oma ideid realiseerida.

Juhtme mugav hoiustamine
Unustage juhtme peitmine. Sellel köögikombainil on spetsiaalne juhtmelahter juhtme mugavaks ja hõlpsaks seadmes hoiustamiseks.

Bosch

"Bränd pole pelgalt aksessuaar, bränd on peamine." - Robert Bosch.
Bosch - loodud kogu eluks.
"Bosch" grupp on juhtiv ülemaailmne tehnoloogia ja teenuste pakkuja. Selles töötab ülemaailmselt 395 000 töötajat (2020. aasta andmed).
Bosch'i tegevus on jaotatud mitmeks ärisektoriks, põhisektor pakub nutikodude jaoks uuenduslikke lahendusi ning pürgib jätkusuutliku, turvalise ja põneva tuleviku poole, tuginedes teadmistele anduritehnoloogia, tarkvara ja teenuste valdkonnas. Boschi kontserni strateegiline eesmärk on elustiili lihtsustamine, kasutades tehisintellekti (AI) sisaldavaid või eraldi välja töötatud tooteid ja lahendusi. Bosch parandab kogu maailmas elukvaliteeti oma innovaatiliste toodete ja teenustega. Lühidalt - Bosch arendab "loodud kogu eluks" tehnoloogiat.
Boschi kasumit kasutatakse heategevusorganisatsioonide kaudu jätkusuutliku ja pikaajalise tuleviku tootmiseks ühiskonnale, keskkonnale ja tulevastele põlvedele. "
 

Bosch MUM9A66R00 Bosch

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Bosch MUM9A66R00

Kauba ID: 2393683
Kategooria: Köögikombainid
Tootja kood: MUM9A66R00
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,68 x 0,56 x 0,73 m, 9,5 kg
Kaubamärk: Bosch
Tüüp: Köögikombain
Hakkliha otsik: Ei
Tsitruspress: Ei
Kartuliriiv: Ei
Blender: Ei
Värv: Punane
Mahlapress: Ei
Kannmikseeri maht: -
Impulss režiim: Jah
Kiiruste arv: 7
Anuma maht: 5.5 l
Lisainfo: Libisemiskindlad kummist jalad
Lisad: Segamisnõu, Sõtkumiskonks, Vahustamisotsik, Vispel
Kaal: 9.46 kg
Korpus: Metall
Vaade: Bosch, metall köögikombainid
Võimsus: 1600 W
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bosch tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Bosch MUM9A66R00
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki