Köögikombain Gorenje MMC1500AL

Täpsustused:
Võimsus: 1500 W
Kauba ID: 8235556
26100

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
986 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Kolmapäeval, 1. maist

000

Postkontor

Reedel, 3. maist

199

Kuller

Reedel, 3. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Reedel, 3. maist

199

Kuller

Reedel, 3. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Gorenje MMC1500AL

Köögikombain · MMC1500AL
Mootori võimsus (maksimaalne): 1500 W, Kiirustasemete arv: 6, Vahelduvvoolumootor usaldusväärseks tööks, kasulik segamisnõu maht: 5,5 l

Jätke töö koolitatud assistendi hooleks
Segamisseade pöörleb ümber oma telje, samal ajal kui segamispea pöörleb vastupidises suunas, tagades kõigi koostisosade täiusliku ja ühtlase segunemise. Õhk jääb segusse, muutes selle kohevaks ja pehmeks. Piisab, kui valida õige tarvik, et valmistada oma lemmikretsept ja üllatada lähimaid inimesi parimate tulemustega.

Segamine, vahustamine, sõtkumine. Seade on komplektis koguni nelja lisaseadmega - sõtkumiskonks, vispel segamiseks, vispel kloppimiseks ja uudne elastse pehme servaga vispel segamiseks. Mikser laseb õhul sisu sisse, kui soovite pehmet ja kohevat tainast; sõtkumiskonks segab isegi kõige nõudlikuma taigna; vahustamisvispel vahustab täiusliku koore ja vahustab õrnad munavalged, samas kui uuenduslik vispli annab suurepäraseid kreemjaid segusid ja lisandeid.

Pakendis sisalduvate tarvikute abil saate seda köögikombaini tõesti kasutada ühtse seadmena kõigi oma vajaduste jaoks. Liha hakkimine või pasta valmistamine pole kunagi olnud nii lihtne. Lisaks on komplektis kokteilikinnitus, mis aitab kokteile valmistada.

Valige kuue kiirustaseme vahel ja järgige isegi kõige nõudlikumaid retsepte. Nii olete tõhus igal valmistushetkel, olenemata sellest, kas segate kohevat tainast, sõtkudes juuretist või vahustate suures koguses munavalgeid. Vaakumjalad tagavad seadme stabiilsuse ka kõige suuremal töökiirusel.

Et nii võimas seade töötamise ajal paigal püsiks, on vaja läbimõeldud arhitektuuri ja disaini. Kummist jalad tagavad seadme täieliku stabiilsuse töötamise, nõude eemaldamise või puhastamise ajal.

Gorenje

Gorenje on Sloveeniast pärit kodumasinate tootja. Kaheksakümmend aastat vana kaubamärk on sellel turul Euroopas suuruselt neljas tootja.
Kodu jaoks kõike pakkudes paistab Gorenje silma laia valiku ja erakordse kvaliteedi poolest. Palju innovatsiooni ja disaini investeeriva ettevõtte tooted ei jäta kedagi külmaks, tooteid on lihtne kasutada, need hästi läbi mõeldud ja sobivad kaasaegse kodu kujundusega. Gorenje tooted leiavad oma koha igas toas. Bränd on kõige paremini tuntud oma elektriahjude poolest, mida hakati tootma ettevõtte loomise algusaegadel, kuid toodab ka köögikubusid, külmikuid ja sügavkülmikuid. Gorenje konditsioneerid ja rekuperaatorid aitavad luua laheda ja mugava toaõhu ning tolmuimejad maja puhtana hoida.
Ettevõtte visioon on muuta elu lihtsamaks. Kaks rahvusvahelist kaubamärki Gorenje ja Atag ning kuus kohalikku arenenud ettevõtet on saanud tuntuks üle kogu maailma kui kõrgeima kvaliteediga seadmete tootja. Põllumajandusseadmetest kasvanud ettevõte võib tõesti kiidelda rikkaliku kogemusega, mis võimaldab täna pakkuda klientidele ainult parimaid lahendusi. "

Gorenje MMC1500AL Gorenje

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Gorenje MMC1500AL

Kauba ID: 8235556
Kategooria: Köögikombainid
Tootja kood: MMC1500AL
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,34 x 0,67 x 0,4 m, 13,9 kg
Kaubamärk: Gorenje
Tüüp: Köögikombain
Hakkliha otsik: Jah
Tsitruspress: Ei
Kartuliriiv: Ei
Blender: Jah
Värv: Hall
Mahlapress: Ei
Kannmikseeri maht: 5.5 l
Impulss režiim: Ei
Kiiruste arv: 6
Anuma maht: 5.5 l
Lisainfo: Pole täpsustatud
Kaal: 11.4 kg
Võimsus: 1500 W
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Gorenje tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Gorenje MMC1500AL
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki