Siirup Sodastream Rockstar Energy Guava Zero

Täpsustused:
Tüüp: Siirup
Kauba ID: 9573856
1099
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

17. maist

000

Postkontor

20. maist

199

Kuller

20. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

20. maist

199

Kuller

20. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Sodastream Rockstar Energy Guava Zero

Troopilisi maitseid armastavale energilisele inimesele on Sodastream Rockstar Energy Guava Zero ergutav valik. See siirup võimaldab teil luua oma isikupärastatud energiajooke otse kodus, ühendades mugavuse ja guava julge ning eksootilise maitse. See on ideaalne neile, kes soovivad kiiret energialaengut, ilma et nad lahkuksid oma kodu või kontori mugavusest. Kalorivaba koostis sobib ka terviseteadlikele entusiastidele, kes otsivad süütundeta viisi oma päeva ergutamiseks.

  • Mugavad kodused energiajoogid: Nautige, et saate hõlpsasti kodus ise Rockstari energiajooke valmistada, andes teile võimu otsustada, millal ja kuidas te energiat annate.
  • Julge guava maitse: Troopiline guava maitse pakub värskendavat ja eksootilist väänet teie igapäevasele energiavajadusele, mis sobib ideaalselt neile, kes soovivad traditsioonilistest maitsetest eemalduda.
  • Null kalorit: Nautige Rockstari energiat andvat mõju ilma kalorite arvuta, mis teeb sellest suurepärase valiku neile, kes jälgivad oma kaloraaži.
  • Usaldusväärne kaubamärk: Sodastreami kvaliteetne maine gaseeritud veeseadmete ja tarvikute valdkonnas tagab teile suurepärase maitseelamuse.

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Sodastream Rockstar Energy Guava Zero

Kauba ID: 9573856
Kategooria: Mulliveemasinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,39 x 0,4 x 0,39 m, 0,3 kg
Tüüp: Siirup
Kaubamärk: Sodastream
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik SodaStream tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Sodastream Rockstar Energy Guava Zero
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki