Graef WK350

Täpsustused:
Korpus: Klaas
Temperatuuri reguleerimine: Jah
Kauba ID: 8600891

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Graef WK350

Klaasist veekeetja WK350
1,0 l, koos temperatuuri reguleerimisega

• Klaasist korpus on valmistatud kuumakindlast Duran® Glass‘ist puhta maitse saavutamiseks

• Vesi puutub kokku ainult roostevaba terase või klaasiga

• Ideaalne tee valmistamiseks tänu temperatuuri reguleerimisele, sooja hoidmise funktsioonile ja teesõelale
Klaasist korpus on valmistatud kuumakindlast Duran® klaasist

Dwk Life Sciences'i toodetud Schott Duran klaasikomponent on puhta maitse tagamiseks paigutatud roostevabast terasest korpusesse. Seega puutub vesi kokku ainult roostevaba terase või klaasiga, mitte plastikuga.
Temperatuuri seadistamine puutetundliku ekraaniga

Soovitud veetemperatuuri saab seadistada puutetundlikul ekraanil (60/70/80°C, filtrikohvi funktsioon +/- 93°C ja keemine). Seadmel on ka jääksoojuse indikaator ja 30-minutilise soojuse säilitamise funktsioon.

Tee valmistamine

Komplektis on täiendav kaas koos allapandava roostevabast terasest teesõelaga, mis hõlbustab keetmist otse veekeetjas. Seega sobib veekeetja eriti hästi erinevat tüüpi tee valmistamiseks.

360° keskne kontakt

360° keskne kontakt võimaldab asetada veekeetja tugijaamale mis tahes asendisse. Seadme tugijaamal on juhtme pistikupesa.

Eemaldatav kate

Klaasist veekeetja kaas on täielikult eemaldatav, mistõttu on seda lihtne veega täita. Lihtne juurdepääs teeb ka sisekorpuse puhastamise väga lihtsaks. Sellel on ka valikuline kaas koos roostevabast terasest teesõelaga, mida saab allapoole lasta, et tee keetmine oleks lihtne otse veekeetjas.
Roostevabast terasest katlakivifiltriga

Eemaldatav filter on valmistatud kvaliteetsest roostevabast terasest. Roostevabast terasest võrk hoiab ära suurema katlakivi ja mustuseosakeste sattumise veest tassi.
Led valgustus ja täitekoguse märgistus

Elegantne Led-tuli näitab, millal seade on kasutusel ning koos kuivalt töötamise- ja ülekuumenemiskaitse ning automaatse väljalülitusega muudab vee keetmise ülimalt ohutuks.

Veekeetja on seade, ilma milleta on meil raske oma igapäeva elu ette kujutada. Tänu sellele saame nautida maitsvaid hommikurituaale kohvi või tee kõrvale.Kaasaegsete elektriliste veekeetjate hulgas on võimalik eristada temperatuuri reguleeritavat tüüpi, mis on välja töötatud vee temperatuuri reguleerimise mehhanismiga.Need masinad on mõeldud vee soojendamiseks soovitud temperatuurini selliste jookide jaoks, mis nõuavad vähem kui keev vesi, näiteks taimetee (lehti kahjustamata) või teatud tüüpi kohv. Tavaline elektriline veekeetja soojendab tavaliselt vett enne keetmist. Selle veekeetja puhul ei pea te seda soovitud joogi saamiseks hooldama. Kõige täpsemad veeseadmed on need, mis võimaldavad tarbijatel digitaalse termostaadi abil täpset soojust määrata. Teine võimalus on eelseadistatud temperatuuridega veekeetja, mida saab valida nupuga või lihtsalt nupule vajutades. Lõpuks on mõnel veesoojendil lihtsalt nupp, mis võimaldab kasutajal valida temperatuuri jahutamisest toiduvalmistamiseni. See kaasaegne ja praktiline abimees mitte ainult ei anna teile ideaalset tassi teed või kohvi, vaid säästab ka energiat.

Üldine tooteinfo: Graef WK350

Kauba ID: 8600891
Kategooria: Veekeetjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,21 x 0,25 x 0,26 m, 2,09 kg
Kaubamärk: Graef
Tüüp: Elektriline teekann
Vaade: Graef, elektriline teekann
Võimsus: 2000 W
Üldmaht: 1 l
Värv: Hall
Nutiseade: Ei
Korpus: Klaas
Temperatuuri reguleerimine: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Graef tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Graef WK350
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki