Klaviatuur M-Audio Oxygen Pro Mini-32

Täpsustused:
Tüüp: Helisüsteemide tarvikud
Kauba ID: 9511291
12600
Lisa korvi
791 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

24. maist

000

Kuller

27. maist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

27. maist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Klaviatuur M-Audio Oxygen Pro Mini-32

M-Audio Oxygen Pro Mini-32-nupiline USB MIDI klaviatuuri kontroller koos löögipadjadega, MIDI-ga määratavad juhtseadised, nupud ja fader, tarkvarapakett.
Professionaalne muusikatootmine: M-Audio Oxygen Pro Mini 32 on võimas, USB-toega 32-button MIDI-kontroller, millel on tootmisriistade arsenal, mis optimeerib teie loomingulist loomisprotsessi. Ükskõik, kas produtseerite muusikat liikvel olles või stuudios, sobib M-Audio Oxygen Pro seeria iga töövoo jaoks. Sellel on kõrgeim klassi vastus, kombatav juhtimine, 32 puutetundliku dünaamilist, pool kaalutud mininupud integreeritud arpeggiaatoriga, 8 taustvalgustusega määratavat, puutetundliku dünaamilise RGB padjaga märkusega kordusega, 4 määratavat nuppu, nupud ja faderid-hapnik Pro Mini 32 parimad virtuaalsed instrumendid ja daw. Tänu automaatse kaardistamisele sujuv juhtimine DAW ja Performance üle. Selgelt loetava OLED -ekraani abil on hapnik Pro Mini 32 hõlpsasti konfigureerida mis tahes peavoolu Daw jaoks. Ükskõik, kas kasutate Pro Tools, MPC Beats, Ableton Live, Cubase, Logic, Studio One või mõni muu platvorm, valige lihtsalt ülesanne ja automaatse kaardistamine hoolitseb ülejäänud eest.
Nutikas tehnoloogia nutika akordi ja nutika skaalaga tehnoloogia eemaldab hapnik Pro Mini 32 tootmistõkked. Kui nutikas akord on aktiivne, vajutage nuppu või padi mängib tervet akordi. Nutika skaala korral saab hapnik Pro Mini 32 klaver konfigureerida üheks 16 skaala variatsioonist, nii et mängitakse ainult valitud skaala märkmeid.
Premium tarkvarapakett: kolm professionaalset DAW-d on valmis salvestamiseks, sekveneerimiseks, paigutuseks ja segamiseks: Pro Tools First M-Audio Edition, MPC Beats ja Ableton Live Lite. Leidke ja looge mis tahes heli, mida võite ette kujutada legendaarse arendaja Air Music Tech, sealhulgas Hybrid 3, Velvet, Mini Grand, Vacuum, Boom, Boom, DB-33, virtuaalsete instrumentide kollektsiooni abil. Sukeldage end uuendusliku helisisu maailma legendaarse Akai Professionali MPC sarja laienduspakkidega.

M-Audio M-Track Duo-heliliides/USB helikaart salvestamiseks, voogesituse, taskuhäälingusaate jaoks XLR, rea ja DI sisenditega ning tarkvarapaketiga.
Kogege kompaktse suurusega M-Track Duo kristallselge heli.
Nautige oma salvestust, taskuhäälingusaadet ja voogesituse stuudio M-Track Duo on oma klassi kõige kaasaskantavam salvestusliides. See pakub 48 kHz heli eraldusvõimet kompaktses, kasutajasõbralikus vormingus, mis sobib ideaalselt muusika komponeerimiseks Macis või arvutis. See mitmekülgne liides sobib suurepäraselt igat tüüpi heliallika salvestamiseks ja sellel on 2 fantoomivõimsusega kristallkombinatsiooni eelkontroll, muutes selle ühilduvaks mis tahes mikrofoniga. Lisaks on sellel liini/instrumendilüliti, mis sobib ideaalselt digitaalsete klaverite, trumli arvutite või muude 3,5 mm liiniseadmete ühendamiseks, samuti parima võimaliku signaali di -kitarri või bassi jaoks. M-Tracki duo on täielikult USB-ga, muutes selle täiesti kaasaskantavaks. Pange see taskusse, tõmmake sülearvuti välja ja looge oma järgmine taskuhääling, laul või järgmine komplekt ükskõik kuhu.
Otsene jälgimine ja kõrvaklappide tungraud.
M-Track Duo võimaldab 3,5 mm stereopõhiste väljundite ja 3,5 mm kõrvaklappide väljundite abil mikrofoni, rea või instrumendi sisendi latentsuvaba jälgimist. USB/Direct Switch reguleerib tasakaalu teie arvutitarkvara otsesisendite ja taasesituse vahel.
Alustage M-Tracki duo salvestamist nüüd koos täieliku tarkvarapaketiga, mis sisaldab kõike, mida vajate, et hakata salvestama otse MPC Beats ja Revalarverist.
Pange tähele, et Windowsi kasutajad saavad latentsusprobleeme sageli lahendada, kohandades M-Track Duo draiveri juhtpaneelil sisalduvat puhvri suurust. Latentsusprobleemid tekivad tavaliselt siis, kui kasutaja arvuti tarbib suurt arvutusvõimsust, mille tulemuseks on hilinenud helisalvestus. Parima jõudluse saavutamiseks on soovitatav kasutada kasutajaid puhvri suurust vahemikus 256 kuni 512 - mida suurem on puhvri suurus, mida suurem on latentsus, seda väiksem on puhvri suurus, seda madalam on latentsus.
M -Track Duo - Korduma kippuvad küsimused, kuidas ma saan komplekteeritud tarkvara?
Saate oma väljaande Protoolsilt esimesena | M-Audio Edition & MPC lööb, luues kasutajakonto ja registreerides oma M-Tracki duo. Millist kõnelejat saan M-Tracki duoga ühenduse luua?
Aktiivsed kõlarid, kasutades seadme tagaküljel asuva M-Tracki duo 6,35 mm (1/4 tolli) väljundeid. Milliseid kõrvaklappe soovitate M-Tracki duoga optimaalseks jõudluseks?
Soovitame kõiki stereo TRRS-kõrvaklappe, mille takistus on vahemikus 16-50 oomi. Kõrvaklappide väljundiks võib olla vajalik 6,35 mm adapter. Milline salvestustarkvara töötab M-Tracki duoga?
M-Track Duo ühildub praktiliselt iga DAW/Music Production tarkvaraga, sealhulgas Logic Pro, Protools, Garageband, Studio One, Cubase, Ableton Live ja paljud teised! Millised opsüsteemid ühilduvad M-Tracki duoga?
-Windows 7-10 (M-Audio ASIO draiveri kaudu).
-mac OS High Sierra- Big Sur (klassile vastav- draiverid vajavad)
- iOS (Apple Lightning USB3 kaameraadapterile vajalik) Tugi
Kui teil on küsimusi eelmüügi/järgsete müügiga , M-Audio tugimeeskond on teile kättesaadav. Esitage siin Amazonis küsimus, et suhelda teiste kasutajatega ja saada M-Audio otseseid vastuseid. Meie Amazoni tugimeeskonna otse ühendust saamiseks saatke e -kiri - [email protected]

Üldine tooteinfo: Klaviatuur M-Audio Oxygen Pro Mini-32

Kauba ID: 9511291
Kategooria: Muusikainstrumentide tarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,8 x 0,8 x 0,6 m, 5,3 kg
Kaubamärk: M-Audio
Tüüp: Helisüsteemide tarvikud
Vaade: M-Audio, helisüsteemide tarvikud muusikainstrumentide tarvikud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik M-Audio tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Klaviatuur M-Audio Oxygen Pro Mini-32
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki