Muusikakeskus Muusikakeskus Panasonic SC-HC300EG-K

Täpsustused:
Heli võimsus: 20 W
Kauba ID: 5146202
17500

SJH hind

19999
-12%
Lisa korvi
734 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Esmaspäeval, 6. maist

000

Kuller

Teisipäeval, 7. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Teisipäeval, 7. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Muusikakeskus Panasonic SC-HC300EG-K

Stiilne helisüsteem tänapäevasesse ellu

Lihtne disain sobib iga ruumikujundusega. Mõõtmetelt väike seade tekitab rikka ja suurejoonelise heli, mida nii väikesest seadmest ei oskaks lootagi. AUX-IN Auto Play võimaldab erinevaid heliallikaid ühendades lihtsalt muusikat nautida.

Selge ja dünaamiline heli
Kompaktne ja õhuke ümbris peidab endas uusimat helitehnoloogiat. Seadme südameks on 2-kanaliline digivõimendi, mis esitab puhast ja dünaamilist moonutusteta heli. HC300 sobib teie eluviisiga ja muudab selle hea heliga veelgi paremaks.

Muusika raam
Minimalistlik, harmoneerumaks iga ruumi või erineva tekstuuriga materjaliga, nüansirikast õhustikku loov HC300 toetab oma heli ja kujundusega teie elustiili. Lisaks sellele, on seade optimeeritud seinale kinnitamiseks. See suurendab veelgi paigaldamise paindlikkust ja võimaldab teil muusikat oma elus veelgi enam nautida.

AUX-IN Auto Play heliseadmetele ja voogesitusseadmetele
Ühendage oma olemasolev heli- või voogesitusseade, näiteks Chromecast Audio, AUX-IN-pesasse. Isegi, kui HC300 on välja lülitatud tunneb ta seadmest lähtuva helisignaali ära, lülitub automaatselt sisse ja alustab AUXpesa kaudu muusika esitamist.

Muusikanautlejate jaoks loodud
Paindlik HiFi-süsteem sobib traditsioonilisemate heliallikate, näiteks teie CD-plaatide kogu või raadiosaadete kuulamiseks ning Bluetooth-ühenduse abil ka kaasaegsete voogedastusteenuste nautimiseks. Selleks tuleb lihtsalt laadida alla Panasonicu muusika voogesituse rakendus, millega saab juhtida ja voogesitada teie lemmik muusikatellimisteenusest kõiki armastatud muusikapalu.

Panasonic on Jaapani elektroonikaettevõte. Alustades elektripirnide pistikupesade tootmisest, on Panasonic tänapäevaks üks suurimaid elektroonikaettevõtteid maailmas.
Panasonic mitte ainult ei valmista koduseid elektriseadmeid, vaid pakub ka äri- ja tööstuslikke lahendusi. See kaubamärk on kõige paremini tuntud kui kliimaseadmete, külmikute, pesumasinate ja erinevate valgustussüsteemide tootja. Panasonic toodab ka mobiiltelefone, arvuteid ja audiovisuaalseid seadmeid. Globaalne ja kõikehõlmav kaubamärk pakub kõike vajalikku igaka eluetapiks.
Ettevõte pühendab suure osa oma ressurssidest innovatsioonile ja teadusuuringutele tagades seeläbi, et turule pakutavad tooted ei vasta mitte ainult kaasaegse inimelu vajadustele vaid on ka parimad, mida turg praegu pakkuda saab. Panasonic on tuntud oma täpsusele tähelepanu pööramise ja pideva tipptaseme poole püüdlemise tõttu.
"Enda elu parandades parandame maailma, ”usub Panasonic.

Muusikakeskus Panasonic SC-HC300EG-K

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Muusikakeskus Panasonic SC-HC300EG-K

Kauba ID: 5146202
Kategooria: Muusikakeskused
Tootja kood: SC-HC300EG-K
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,9 x 0,9 x 0,7 m, 20 kg
Kaubamärk: Panasonic
Kõlarid: 2 rada
Subwoofer: Ne
Liidesed: 3.5 mm, Bluetooth, USB
USB 2.0: Nėra
Mängib plaate: CD, CD-R, CD-RW
Taasesitatavad formaadid: CD
Kasseti võimalus: Ne
Mõõtmed: 409 x 198 x 107 mm
Kaal: 2.5 kg
FM vastuvõtja: Jah
USB pesa: Jah
3.5 mm audio pistik: Jah
DVD tugi: Ne
Heli võimsus: 20 W
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Panasonic tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Muusikakeskus Panasonic SC-HC300EG-K
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki