BabyOno turvavärav, 75-82cm, grey

Täpsustused:
Tüüp: Turvaväravad
Kauba ID: 7847195
6580
Lisa korvi
870 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

7. maist

000

Kuller

8. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

8. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: BabyOno turvavärav, 75-82cm, grey

Babyono turvavärav - vajalik sisustuselement igas kodus, kus elab väikelaps. Me teame, et teie väikese avastaja jaoks on trepp võimalus lõbutseda ronides nagu mäel, ning koridorid ja ligipääsmatud nurgad tema kujutluses on salapärased, huvitavad koopad. Sellepärast tahame aidata teil luua oma lapsele ohutut ruumi. Teie meelerahu on meile oluline, sest me teame, kui palju te oma lapse pärast muretsete.
  • Turvaline mänguruum
Meie pakutavad Babyono väravad kaitsevad tõhusalt sissepääsu trepile ja blokeerivad ka läbipääsu ruumide vahel. Väravate abil loote oma lapsele ohutud mängualad. Turvaväravad on loodud võimalike vigastuste ohu täielikuks kõrvaldamiseks - neil pole teravaid servi. Väraval on ka kahekordne lukustussüsteem, mis võimaldab täiskasvanul mehhanismi ühe käega avada, kuid samal ajal blokeerib tõhusalt lapse läbipääsu.
  • Ilus ja turvaline kodu
Teame, et peale laste tulekut on teie kodu tundmatuseni muutunud, mistõttu pole Babyono turvavärava paigaldamisel vaja puurida. Väravad kinnitatakse neid laiendades, nii et ukseraamid ja trepielemendid ei saa kahjustada. Tänu silikoonist otsadele ei jää tugipunktidele jälgi. Väravad on minimalistlikud ja sobivad paljude interjööride jaoks. Universaalsed mõõtmed ja lisapikendused võimaldavad värava paigaldada 75-96 cm vahedega läbikäikudesse.
  • Kvaliteetsed turvaväravad
Babyono turvaväravad on kõrge kvaliteediga teraskonstruktsioonid, mis tagavad uskumatu vastupidavuse. Värav peab usaldusväärselt vastu kõikidele lastemängudele ja töötab aastaid. Toodet on põhjalikult testitud, tehtud vajalikud kontrollid ja see vastab Euroopa ohutusstandardile EN 1930. Enne paigaldamist lugege juhiseid! 
Omadused:
  • puuduvad teravad servad,
  • täielikult turvaline topeltlukustussüsteem; võimaldab samal ajal avada värava ühe käega,
  • paigaldamine värava laiendamisega - puurimist pole vaja,
  • kinnituskruvide silikoonkatted kaitsevad raame ja treppe mehaaniliste vigastuste eest,
  • reguleeritav laius, 75-82cm + pikendus 14cm,
  • kvaliteetne teraskonstruktsioon,
  • mõlemalt poolt avanev,
  • iselukustuv süsteem (värav sulgub),
  • STOP funktsioon võimaldab jätta värava pärani lahti,
  • kaasas on 14 cm pikendus ja kruvide komplekt valikuliste kinnitusviiside jaoks,
  • toode on sertifitseeritud ja vastab EN 1930:2011, EN 71-3:2013+A1:2014 standarditele.
Mõõdud:
  • laius 75 cm
  • kõrgus 77,5 cm
  • kaal 4,35 kg
Komplektis:
  • värav koos 14cm pikendusega
  • 4 kinnituskruvi + metallvõti
  • poltide kinnituskomplekt
  • pikendust ühendav tugevdussiin 

1990 oli selle kaubamärgi jaoks ülioluline aasta - Babyono vallutas lastega perede südame. See on ettevõte, mis arendab tooteid, mis aitavad igapäevases lapsehoolduses. Saadaval on tooted alates lapsi arendavatest toodetest kuni hügieenitarvete ja mänguasjadeni.

BabyOno keskendub aktiivsele vaba aja veetmisele ja hõivatud vanematele, kes hindavad mugavust ja aja säästmise lahendusi. Brändi asutajate sõnul loovad nad disainilahendused, mis püsivad pikka aega atraktiivsed, lihtsad ja ergonoomilised. Iga loodava toote jaoks lisavad nad lõputult lisasid, et tagada eseme asjakohasus ja mugavus. Nad ütlevad, et toovad turule ainult tooteid, mis saavad lapsevanematelt heakskiidu.

Esmatähtis on töötada välja tooteid, mis on ohutud kasutamiseks ja mis on projekteeritud vastavalt Euroopa Liidu suunistele ja standarditele. Iga mänguasja katsetatakse põhjalikult, enne kui see jõuab lasteni. BabyOno annab endast parima, et protsess oleks maksimaalne, et saada brändistandardiks ning edu paremas ja vanematesõbralikumas homses. Eesmärk on tagada kõrgeima kvaliteediga toodete tootmine maailmas.

Praegu kasutavad miljonid lapsevanemad kogu maailmas igapäevaselt BabyOno tooteid.

BabyOno turvavärav, 75-82cm, grey

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: BabyOno turvavärav, 75-82cm, grey

Kauba ID: 7847195
Kategooria: Ohutustarvikud lastele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,75 x 0,15 x 0,77 m, 4,35 kg
Kaubamärk: BabyOno
Tüüp: Turvaväravad
Vaade: BabyOno, turvaväravad ohutustarvikud lastele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik BabyOno tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

BabyOno turvavärav, 75-82cm, grey
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki