Jalutuskäru Kinderkraft NEA, roosa

Täpsustused:
Lapse kaal kuni: 22 kg
Kahesuunaline istme positsioon: Jah
Kauba ID: 8278646
31900

SJH hind

36900
-13%

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
1205 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 29. aprillist

000

Postkontor

HOMME, 29. aprillist

199

Kuller

HOMME, 29. aprillist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Teisipäeval, 30. aprillist

199

Kuller

Teisipäeval, 30. aprillist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Jalutuskäru Kinderkraft NEA, roosa

Siin on vastus kaasaegseks lapsevanemaks olemise vajadustele - jalutuskäru NEA. See on linna elutemposse sobiv kerge käru, alates sünnist kuni 22 kg. Suurte ja hea amortisatsiooniga ratastega, mis võimaldavad hõlpsasti kõrgeid äärekive või ebatasaseid kõnniteeplaate ületada. Manööverdatav konstruktsioon tagab hõlpsa juhtimise, nii et isegi rahvarikkad ja kitsad vahekäigud ei anna põhjust muretsemiseks. Avar, suurendatav kattevari on veekindel ja UPF50+ filtri ning täiendava ventilatsioonivõrguga. Vajadusel võite sellele päikesesirmi kinnitada. Jalutuskäru NEA on lapsega linnaelu lihtsamaks muutvate praktiliste lahenduste kogum. STOP & RIDE pidur võimaldab käru ilma jalatseid rikkumata hõlpsasti lukustada ja vabastada - nii trammis, bussis kui ka ülekäiguradadel. Tänu SELF STANDING funktsioonile seisab lapsevanker kokkupanduna iseseisvalt püsti ja kui seda on vaja kanda, takistab AUTO LOCK transportimise ajal lapsevankri avanemist.

NEA on väga hästi manööverdatav jalutuskäru, mis võimaldab seda vabalt juhtida rahvarohketes kohtades või kitsastes läbikäikudes. Kerge konstruktsioon ja 360° pööratavad esirattad, koos otsesõidu lukustusega muudavad iga jalutuskäigu tõeliseks naudinguks.

NEA lapsevankril on hea amortisatsiooniga suured kummirattad. Tänu vahttäidisele ei vaja need pumpamist ja ebatasased kõnniteeplaadid või kõrged äärekivid kärule suuremat probleemi ei kujuta.

Jalutuskäru istme saab paigaldada nii näo kui seljaga sõidusuunas. Tänu sellele lahendusele saavad ka väikesed lapsed, kes tahavad siiski oma vanemaid silme all hoida, oma jalutuskäike nautida. Ja kui saabub maailma avastamise aeg, saab istme hõlpsasti näoga sõidusuunas paigaldada.

NEA jalutuskäru on loodud mobiilsetele vanematele. Käru panete sisestatud istmega mõlemas suunas kokku ja kui tuleb käru 4. korrusele kanda, lihtsustab seda spetsiaalne kandekäepide. NEA on varustatud AUTO LOCK-iga, mis väldib selle avanemist transpordi ajal. Kokkupanduna seisab käru iseseisvalt püsti.

NEA-l on palju konfiguratsioone - seda saab osta mitmes versioonis või selle funktsionaalsuse laiendamiseks tarvikuid juurde osta. Kuid ka ilma vankrikorvita saab rihmasid hõlpsasti kõige väiksematele laste järgi reguleerida ja seljatoe lamavasse asendisse seada. NEA kandevõime on kuni 22 kg, seega sobib see lapsele kuni umbes 4-aastaseks saamiseni.

Jalutuskärule saate juurde osta auto turvatooli universaalsed adapterid. Nende abil sisestate turvatooli käru raami, et lapse uinumise korral koos lapsega kiiresti autost välja tulla. Turvatooli väljavõtmiseks ja raamile paigaldamiseks piisab mõnest liigutusest, ning võite teele asuda!

Reguleerite NEA hõlpsasti vastavalt oma lapse vajadustele. Reguleeritavat jalatuge ja seljatuge saab, lapsele värskes õhus tukkumiseks mugava ruumi või istumiseks ideaalse koha loomiseks, igal ajal lamamisasendisse reguleerida. Käru juhtimist hõlbustab lapsevanema reguleeritav teleskoopkäepide.

Istmealuse korvi kandevõime on kuni 5 kg - sellesse mahutate lisaks olulistele tarvikutele ka suuremad ostud

Lisamugavused:

  • Tasku tagaküljel lapsevanema pisiasjadele
  • Tarvikud: topsihoidik, vihmakile, putukavõrk ja jalakate.
  • Pehme jalatugi vanemale lapsele
  • Pehmete kaitsetega seesmised 5 punkti turvarihmad
  • Mõlemalt poolt sissesurutav pööratav kaitsepiire
  • Jalakatte kaitsepiirdele kinnitamise võimalus - lihtsustab lapse kärusse panemist
  • Pidur STOP & RIDE on ülalt rakendatav, ei riku jalanõusid.
  • SELF STANDING - pärast kokkupanemist, seisab iseseisvalt
  • AUTO LOCK - automaatne lukustus käru avanemise vastu transpordi ajal

Materjalid:

  • Raam: alumiinium
  • Katte materjal: polüester
  • Kaarvarju materjal: polüester
  • Jalatoe materjal: polüester, kergesti puhastatav
  • Lapsevanema käepide: ökonahk
  • Kaitsepiire: ökonahk
  • Esi- ja tagarataste materjal: EVA vahttäitega kummirattad

Mõõtmed:

  • Kokkupandud toote mõõtmed: 40 x 67 x 60 cm
  • Lahtilaotatud toote mõõtmed: 112 x 60 x 81 cm

Rattad

  • Esirataste läbimõõt: 21 cm
  • Tagarataste läbimõõt: 29 cm

Muu

  • Jalatoe mõõtmed: 30 x 18 cm
  • Seljatoe mõõtmed: 29 x 55 cm
  • Istme mõõtmed: 31 x 21 cm
  • Istme pikkus lamamisasendis: 94 cm
  • Istme kaugus maast: 56 cm
  • Lapsevanema käepideme kõrgus: 98,5-101-103,5-106 cm
  • Korvi mõõtmed: 49 x 39 x 18 cm
  • Topsihoidiku läbimõõt: 7 cm
  • Esirataste siseläbimõõt: 14,5 cm
  • Tagarataste siseläbimõõt: 21,5 cm

Jalutuskäru kaal: 11,6 kg

Raami kaal koos ratastega: 7,8 kg

Istme enda kaal: 3,8 kg

Kinderkraft

Kinderkraft on bränd, mis püüab rahuldada kõigi vanemate vajadusi, olenemata sellest, kas nad teevad karjääri kõrgel tasemel ja kus on alati vähe aega, või on tegu väga aktiivsete vanematega, kes ei soovi lapse sündides oma senisest elustiilist loobuda. Kinderkrafti tooted on mobiilsed, nutikad ja äärmiselt lihtsad. Kinderkraft usub, et nende edu on inimeste teenimises ja parema eesmärgi nimel kokku viimises. Toodete pakkumisel keskendub Kinderkraft ainulaadsusele, ohutusele, kvaliteedile ja suurepärasele disainile. Kõiki Kinderkrafti tooteid müüakse taskukohase hinnaga, sest nagu nad väidavad: "Soovime, et kõikidel inimestel maailmas oleks võimalus osa saada meie toodetest.”

Ohutus on kõige olulisem kriteerium, millel kõik Kinderkrafti tooted põhinevad. Arendajad keskenduvad kõrgeima kvaliteediga materjalidele ja detailidele. Kinderkraft saab oma materjalid ja kangad vaid nendest asutustest, mis on sertifitseeritud Euroopa standarditega vastavaks. Kinderkraft kutsub teid oma lapse kasvatamisel neid usaldama - lõppude lõpuks tagavad nende loodud tooted lisaks ohutusele ja kvaliteedile ka innovatsiooni, nii et võite olla kindel, et kasutate kõige nutikamat ja uusimat tehnoloogiat, mis turul saada on.

Jalutuskäru Kinderkraft NEA, roosa Kinderkraft

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Kerge ja väiksem jalutuskäru mitte ainult ei kergenda vanemate koormust, vaid näeb ka väga stiilne välja. Need on traditsiooniliste vankrite väiksemad versioonid, mis kaaluvad tavaliselt kuni 10 kg. Neid on lihtne kaasas kanda ja mõnel on isegi õlarihm. Need on ka vihmavarju suuruseks kokkupandavad. Need jalutuskärud sobivad ideaalselt reisimiseks – need on kerged, väikesed ja kokkupandavad. Paljud vanemad valivad selle jalutuskäru ka teise võimalusena, mille võib jätta kuhugi, kus nad sageli käivad, näiteks vanaema juurde. See on ülimugav valik linnas, kui on vaja oma last ja tema käru kortermaja trepist üles-alla tassida. Jalutuskärud sobivad suurepäraselt kiireloomuliste asjade lahendamiseks, nendega on lihtsam manööverdada väikestes poodides või kitsastel tänavatel. Enamik seda tüüpi vankritest on mõeldud 6 kuu vanustele ja vanematele lastele, kes jaksavad iseseisvalt istuda. Uue jalutuskäru ostmisel on oluline parima valiku tagamiseks pöörata tähelepanu mõnele olulisele aspektile: manööverdusvõime, panipaik, kvaliteet, päikesesirm, kokkuklapitav iste ja turvaelemendid.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Jalutuskäru Kinderkraft NEA, roosa

Kauba ID: 8278646
Kategooria: Vankrid, jalutuskärud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,28 x 0,81 x 0,62 m, 13 kg
Tüüp: Jalutuskäru
Vaade: Kinderkraft, jalutuskäru vankrid, jalutuskärud
Funktsioonid: Amordid, Pööratav iste, Reguleeritav käepide, Reguleeritav seljaosa
Rataste tüüp: Neli ratast
Vankri kaal: 11.6 kg
Vankri rattad: Etüleenvinüülatsetaat (EVA)
Reguleeritav käepide: Jah
Reguleeritav käru seljatoe kõrgus: Jah
Amortisaatorid: Jah
Värv: Roosa
Lapse kaal kuni: 22 kg
Kahesuunaline istme positsioon: Jah
Kaubamärk: Kinderkraft
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Kinderkraft tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Jalutuskäru Kinderkraft NEA, roosa
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Sandra A.
25.03.2024

Suurepärane jalutuskäru, lihtne manööverdada

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki