Universaalne jalutuskäru Kinderkraft Moov CT 3in1 Mink Pro, Black

Täpsustused:
Kahesuunaline istme positsioon: Jah
Kauba ID: 8863576
23200

SJH hind

26900
-13%

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
877 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 29. aprillist

000

Postkontor

HOMME, 29. aprillist

199

Kuller

HOMME, 29. aprillist

999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Teisipäeval, 30. aprillist

199

Kuller

Teisipäeval, 30. aprillist

999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Universaalne jalutuskäru Kinderkraft Moov CT 3in1 Mink Pro, Black

Vanker MOOV CT 3 in 1 "Kinderkraft"


Tutvustame MOOV CT - 3-in 1 jalutuskäru lastele alates sünnist kuni 22 kg. Tänu 2 in 1 istmele on teil üks element, mis toimib esmalt hällina ja seejärel spordikäruna. Üks iste, kaks lahendust, pole probleemi! Tänu MOOV CT-le säästate raha ja ruumi käru üksikute elementide hoiustamiseks. Lisaks piisab universaalsetest adapteritest*, et kinnitada kaasasolevat MINK PRO i-Size turvatooli (40-75 cm). Sel viisil loodud süsteem TRAVEL SYSTEM võimaldab kiiresti sisseoste teha ilma autos magama jäänud beebit äratamata.

 Kerge, manööverdatav jalutuskäru, mida saab juhtida ühe käega? See on MOOV CT! 4 polsterdatud ratast, mida ei ole vaja täis pumbata, 2 vankri suunda ja isegi 3 funktsiooni. See jalutuskäru vanematele, kes soovivad lapsevanemaks olemist lihtsamaks muuta. Istet saab reguleerida ühe käega ja käepideme saab kiiresti oma pikkusele kohandada – vankri konfigureerimine lapse ja teie vajadustega sobivaks võtab vaid hetke.

Iste 2in1
Säästke MOOV CT abil raha, aega ja hoiuruumi. Lapsed kasvavad turvahällist välja umbes 6 kuu pärast – 2 in 1 istmega piisab mõnest liigutusest, et ruumikast turvahällist jalutuskäru saaks. Altpoolt on materjal kinnitatud spetsiaalsete rihmadega. Kaasasolev pehme sisetükk suurendab reisimugavust kogu jalutuskäru kasutusaja jooksul.

Kerge ja manööverdatav
Saate MOOV CT-d juhtida ühe käega. Õhuke disain ja manööverdatavad 360° pöörlevad esirattad võimaldavad lihtsat manööverdamist ka kitsastel tänavatel. Otse sõites saab rattaid lukustada, mis tuleb kasuks ebatasasel pinnal sõites.

Torkekindlad polsterdusega rattad
Jalutuskäru on varustatud suurte amortisaatoritega ratastega, mida ei ole vaja täis pumbata. Nad tulevad hästi toime nii linnas kui ka käänulistel metsaradadel. Need on torke- ja kulumiskindlad – sobivad ideaalselt mitte ainult linna katete, vaid ka kruusateede jaoks.

Multifunktsionaalne
See on ratastool eritööde jaoks. MOOV CT on midagi enamat kui lihtsalt lapsevankri ja lapsevankrit ühel istmel – vankrina saate kinnitada istme kas näoga või näoga lapsevanema poole. Sel põhjusel saate käru hõlpsalt kohandada oma lapse vajadustega, kes ei pruugi olla veel valmis teid nägema.

REISISÜSTEEM
Komplektis on turvahäll MINK PRO i-Size (40-75 cm) ja universaalsed adapterid*, mis sobivad paljude erinevate markide turvatoolidele. Need võimaldavad kinnitada istme jalutuskäru raami külge. Selle tulemusel ei pea te last kiiresti poodi minekuks üles äratama. Vaid paar liigutust ja ongi valmis – saad edasi liikuda ilma beebi und segamata.

Kohandatud lapsele ja vanematele
Vankril on suurendatud varikatus, mis kaitseb last halva ilma korral. Karm päike? Vihm või külm tuul? See pole enam probleem – MOOV CT-ga on kaasas ka vihmakate, sääsevõrk, jalakate ja kott vanematele. Lisaks saate hõlpsalt reguleerida seljatuge (3 astet) ja vanema käepidet (8 taset), et kohandada jalutuskäru vastavalt beebile ja ... oma eelistustele!


Lisainformatsioon:
●    Sünnist kuni 22 kg
●    Turvahäll MINK PRO i-Size (40-75 cm) ja adapterid* kuuluvad komplekti
●    STOP & RIDE pidur – juhitakse ülalt
●    Suurem jalatugi vanemale lapsele
●    Võimalus peita vööd taskutesse (häll)
●    Rattad – vahutäidisega kumm (polsterdatud, torkekindel)
●    Tarvikud: vihmakile, kott, sääsevõrk ja jalakate
●    Kuni 4 kg koormaga korv
●    Transpordi ajal lukustatud

* Adapterid sobivad järgmistele turvatoolidele:
„Kinderkraft”: MINK PRO i-Size; 
„Kiddy”: „Evoluna i-Size 2”, „Evolution Pro 2”; 
„Cybex”: „Aton 5”, „Aton M”, „Aton M i-Size”, „Aton B2”, „Aton S2 i-Size”, „Cloud Z i-Size”; 
„Maxi Cosi”: „Cabriofix i-Size”, „Pebble Pro”, „360”, „Rock”, „Tinca”, „Citi”;
„BeSafe”: „izi Go Modular x1”;
„Britax Romer”: „Baby-Safe 3”;
„Avionaut”: „Pixel”;
„Nuna Pipa”: „Next i-Size”, „Lite”, „Lite lx”

Spetsifikatsioon
Materjalid: Raam: teras; Materjal: kergesti hooldatav ja puhas polüester; Vanema käepide ja käsipuu kate: vastupidav ökonahk; Rattad: vaht täidisega kummist

Suurused:
Kokkupanduna: 90 x 60 x 105 cm
Voldimata: 74 x 60 x 35 cm

Rattad: ees 20 cm, taga 30 cm

Muud mõõdud: istme pikkus lamavas asendis: 82 cm; istme laius: 33 cm; seljatoe laius 33 cm; vanemkäepide: 99-10,5-104-106,5 cm; turvahälli sisemõõdud: 33 x 82 x 20 cm; turvahälli välismõõdud: 44 x 90 x 16 cm

Kaal: 19,4 kg
Vankri kaal: 12 kg

Kinderkraft

Kinderkraft on bränd, mis püüab rahuldada kõigi vanemate vajadusi, olenemata sellest, kas nad teevad karjääri kõrgel tasemel ja kus on alati vähe aega, või on tegu väga aktiivsete vanematega, kes ei soovi lapse sündides oma senisest elustiilist loobuda. Kinderkrafti tooted on mobiilsed, nutikad ja äärmiselt lihtsad. Kinderkraft usub, et nende edu on inimeste teenimises ja parema eesmärgi nimel kokku viimises. Toodete pakkumisel keskendub Kinderkraft ainulaadsusele, ohutusele, kvaliteedile ja suurepärasele disainile. Kõiki Kinderkrafti tooteid müüakse taskukohase hinnaga, sest nagu nad väidavad: "Soovime, et kõikidel inimestel maailmas oleks võimalus osa saada meie toodetest.”

Ohutus on kõige olulisem kriteerium, millel kõik Kinderkrafti tooted põhinevad. Arendajad keskenduvad kõrgeima kvaliteediga materjalidele ja detailidele. Kinderkraft saab oma materjalid ja kangad vaid nendest asutustest, mis on sertifitseeritud Euroopa standarditega vastavaks. Kinderkraft kutsub teid oma lapse kasvatamisel neid usaldama - lõppude lõpuks tagavad nende loodud tooted lisaks ohutusele ja kvaliteedile ka innovatsiooni, nii et võite olla kindel, et kasutate kõige nutikamat ja uusimat tehnoloogiat, mis turul saada on.

Universaalne jalutuskäru Kinderkraft Moov CT 3in1 Mink Pro, Black Kinderkraft

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Kui olete lapsevankrite turgu juba uurinud, võisite märgata, et mõned tootjad kasutavad üha enam polüuretaanrattaid. Näiteks on Mamas ja Papas juba pikka aega tootnud polüuretaanrattaid. Küsite miks? Vastus on väga lihtne – kergema kaalu, tugevama haardumise tõttu ja muidugi madalama heli tõttu. Seda tüüpi rattad ei ole odavamad ega tundu odavamad - need on elastsemad, seega on tõenäolisem, et see jätab jälgi, kuid see ei sega kasutamist. Ehkki see ei tundu nii olevat, on polüuretaan vastupidav materjal, mis kestab mitte ainult hästi, vaid ka äärmiselt pikka aega. Polüuretaanist ratastest valmistatud lapsekäru ostmisega ei investeeri te mitte ainult oma mugavusse – käru on lõppkokkuvõttes tõeliselt väiksema kaaluga – kuid saate teada ka kui pikaajaliselt kestab polüuretaan. Ükskõik, kus te ka poleks, kuhu iganes käruga sõidate, jäävad polüuretaanrattad stabiilseks ja vastupidavaks. Konarlikest kruusateedest või metsaradadest kuni munakividest teele Tallinna vanalinnas või hoolikalt sillutatud uuele kõnniteele teeb polüuretaan oma tööd veatult ja ei jäta kahtlust - see oli ostmist väärt. Hankige polüuretaanist ratastest valmistatud lapsekäru ja te ei kahetse seda - käru teenib veel palju lapsi ja vanemaid ning jalutuskäru kergus tasub end ära.

Universaalsel jalutuskärul, nagu nimigi ütleb, on palju eeliseid võrreldes teist tüüpi vankritega. Seda tüüpi jalutuskäru on eriti populaarne, kuna kõik vajalikud osad saab vastavalt vajadusele raami külge kinnitada. Näiteks saate hõlpsalt kinnitada spordikäru, vankri või isegi turvatooli. Plussiks on ka see, et seda tüüpi käru saab kasutada lapse sünnist kuni umbes kolmeaastaseks saamiseni.
Universaalsel jalutuskärul on väga manööverdatavad ja suured rattad, mis muudavad lapsevanematel jalutamise lihtsamaks mitte ainult linnateedel, vaid ka läbi metsade ja parkide. Pärast jalutuskäiku on käru lihtne kokku panna, auto pagasiruumi panna ja edasi liikuda. Olenevalt varustusest on need sageli varustatud topsihoidjate ja muude suurte anumatega, kus hoida beebi esmatarbekaupu ja suupisteid.
Universaalne jalutuskäru müüakse koos täieliku tarvikute komplektiga või eraldi osadena, nii et lapsevanemad saavad valida endale ja beebidele sobivaima variandi, arvestades nende vajadusi.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Universaalne jalutuskäru Kinderkraft Moov CT 3in1 Mink Pro, Black

Kauba ID: 8863576
Kategooria: Vankrid, jalutuskärud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,78 x 0,65 x 0,45 m, 19 kg
Tüüp: 3-in-1 vankrid, Universaalsed vankrid
Vaade: Kinderkraft, 3-in-1 vankrid vankrid, jalutuskärud, Kinderkraft, universaalsed vankrid vankrid, jalutuskärud
Funktsioonid: Amordid, Pööratav iste, Reguleeritav käepide, Reguleeritav seljaosa
Rataste tüüp: Neli ratast
Vankri kaal: 12 kg
Vankri rattad: Polüuretaan
Reguleeritav käepide: Jah
Reguleeritav käru seljatoe kõrgus: Jah
Amortisaatorid: Jah
Värv: Must
Kahesuunaline istme positsioon: Jah
Kaubamärk: Kinderkraft
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Kinderkraft tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Universaalne jalutuskäru Kinderkraft Moov CT 3in1 Mink Pro, Black
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki