Universaalne lapsevanker Coletto Axiss kuldne 2in1, AX-05

Täpsustused:
Kahesuunaline istme positsioon: Ei
Kauba ID: 8827406
59000
Lisa korvi
2230 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

23. maist

000

Kuller

24. maist

999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

24. maist

999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Universaalne lapsevanker Coletto Axiss kuldne 2in1, AX-05

See Coletto Axiss kuldne 2in1 lapsevanker sobib suurepäraselt vanematele, kes hindavad mitmekülgsust, stiili ja mugavust. Selle mitmekülgne disain ja reguleeritavad funktsioonid muudavad selle sobivaks erinevate vajaduste jaoks. Kärul on geelrattad sujuvaks sõiduks ja mugav käepide lihtsaks manööverdamiseks. Pilkupüüdva roosa värviga lapsevanker pöörab kindlasti tähelepanu kõikjale, kuhu lähete.

  • Mitmekülgne disain: see lapsevanker on loodud olema mitmekülgne ja kohandatav, mistõttu sobib see mitmesuguste olukordade ja vajadustega.
  • Reguleeritav käepideme kõrgus: käepidet saab hõlpsasti reguleerida, et pakkuda erineva pikkusega vanematele mugavat lükkamist.
  • Reguleeritav lamamine: Käru seljaosa saab reguleerida erinevatesse asenditesse, et laps saaks mugavalt istuda või lamada.
  • Geelrattad sujuvaks sõiduks: Vankril on geelrattad, mis imevad suurepäraselt põrutusi ja tagavad Sinu võsukesele sujuva ja mugava sõidu.

Universaalsel jalutuskärul, nagu nimigi ütleb, on palju eeliseid võrreldes teist tüüpi vankritega. Seda tüüpi jalutuskäru on eriti populaarne, kuna kõik vajalikud osad saab vastavalt vajadusele raami külge kinnitada. Näiteks saate hõlpsalt kinnitada spordikäru, vankri või isegi turvatooli. Plussiks on ka see, et seda tüüpi käru saab kasutada lapse sünnist kuni umbes kolmeaastaseks saamiseni.
Universaalsel jalutuskärul on väga manööverdatavad ja suured rattad, mis muudavad lapsevanematel jalutamise lihtsamaks mitte ainult linnateedel, vaid ka läbi metsade ja parkide. Pärast jalutuskäiku on käru lihtne kokku panna, auto pagasiruumi panna ja edasi liikuda. Olenevalt varustusest on need sageli varustatud topsihoidjate ja muude suurte anumatega, kus hoida beebi esmatarbekaupu ja suupisteid.
Universaalne jalutuskäru müüakse koos täieliku tarvikute komplektiga või eraldi osadena, nii et lapsevanemad saavad valida endale ja beebidele sobivaima variandi, arvestades nende vajadusi.

Üldine tooteinfo: Universaalne lapsevanker Coletto Axiss kuldne 2in1, AX-05

Kauba ID: 8827406
Kategooria: Vankrid, jalutuskärud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,8 x 0,7 x 0,4 m, 16,5 kg
Tüüp: 2-in-1 vankrid, Universaalsed vankrid
Vaade: Coletto, 2-in-1 vankrid vankrid, jalutuskärud, Coletto, universaalsed vankrid vankrid, jalutuskärud
Funktsioonid: Amordid, Reguleeritav käepide, Reguleeritav seljaosa
Rataste tüüp: Neli ratast
Vankri kaal: 12.5 kg
Vankri rattad: Geel
Reguleeritav käepide: Jah
Reguleeritav käru seljatoe kõrgus: Jah
Amortisaatorid: Jah
Värv: Roosa
Kahesuunaline istme positsioon: Ei
Kaubamärk: Coletto
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Coletto tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Universaalne lapsevanker Coletto Axiss kuldne 2in1, AX-05
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki