Õmbluskäärid Fiskars, 23 cm

Täpsustused:
Kauba ID: 9483316

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Õmbluskäärid Fiskars, 23 cm

Fiskars õmbluskäärid on rätsepa parim kaaslane, mis on loodud pakkuma täpsust ja lihtsust erinevate materjalide lõikamisel. Nende ergonoomiline disain tagab mugavuse pika tööaja jooksul, mistõttu on need ideaalsed professionaalidele, kes nõuavad oma tööriistadelt tipptaset ja vastupidavust. Need käärid sobivad hästi ka käsitöölistele, kes naudivad kangastega loomist ja vajavad oma projektide jaoks usaldusväärseid käärid.

  • Brändi usaldusväärsus: Fiskars on tuntud kaubamärk, mis on tuntud oma kvaliteetsete lõiketööriistade poolest, mis rahuldavad nii professionaalide kui ka harrastajate vajadusi.
  • Disainitud täpsuse jaoks: Käärid on konstrueeritud nii, et need annavad puhtaid ja täpseid lõikeid, mis on olulised õmblus- ja rätsepatööde tegemiseks.
  • Ergonoomiline mugavus: Need käärid on loodud kasutajat silmas pidades ja neil on mugav käepide, mis vähendab käte väsimust pikemaajalisel kasutamisel.
  • Vastupidav konstruktsioon: Need käärid on loodud kestma, säilitades oma teravuse ja jõudluse ka pärast pidevat kasutamist, mis on väärt investeering kõigile, kes tõsiselt õmblemisega tegelevad.

Üldine tooteinfo: Õmbluskäärid Fiskars, 23 cm

Kauba ID: 9483316
Kategooria: Õmblemiseks
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,23 x 0,08 x 0,01 m, 0,1 kg
Tüüp: Rätsepakäärid
Kaubamärk: Fiskars
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Fiskars tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Õmbluskäärid Fiskars, 23 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki