Thule 3203533

Täpsustused:
Tüüp: Seljakotid matkamiseks
Maht: 45 l
Kauba ID: 7664270
13200
Lisa korvi
829 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

9. maist

000

Postkontor

10. maist

199

Kuller

10. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

10. maist

199

Kuller

10. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Thule 3203533

 Funktsioonid <div>10 cm torso reguleeritavusega saavutage täiuslik sobivus</div> <div>Kohandage Thule VersaClickiga ühilduvat puusavööd mis tahes vahetatavate Thule VersaClicki tarvikutega (enamik müüakse eraldi)</div> <div>Komplekti kuuluva Thule VersaClick kepihoidja abil saate mugavalt hoida matkakeppe oma puusavööl ilma kohvrit ära võtmata</div> <div>Käigukast jääb tormi ajal kuivaks hästi nähtava eemaldatava vihmakattega</div> <div>Hingavate õlarihmade, puusavöö polsterduse ja tagapaneeli abil saate olla jahedas</div> <div>Hoidke varustust kiirelt hoiule ja pääsete neile liikvel olles läbi eesmise tasku</div> <div>Püsige hüdreeritud reservuaari varruka, joogitoru väljalaskeava ja kahe külgmise veepudelitasku abil (hüdratatsioonipaak müüakse eraldi)</div> <div>Kinnitage matkakepid või jääkirves lihtsalt kinnitusaasadele</div> <div>Rajal olevale varustusele pääsete hõlpsasti ligi läbi külgmise tõmbluku</div> <div>Hoidke magamiskotijagaja abil varustust lahus ja korras</div> <div> </div> <div>Tehnilised andmed</div> <div>Värv: Aiaroheline</div> <div>Sugu Mees</div> <div>Kasutamine: üleöö; Päevane matk</div> <div>Materjal: 420D Dobby Poly, 330D Ripstop Polyester</div> <div>Maht: 45 l</div> <div>Mõõdud (P x L x K): 30 x 36 x 70 cm</div> <div>Kaal: 1,6 kg</div>

Üldine tooteinfo: Thule 3203533

Kauba ID: 7664270
Kategooria: Spordikotid ja seljakotid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,36 x 0,7 m, 1,5 kg
Pikkus: 30 cm
Laius: 36 cm
Kõrgus: 70 cm
Materjal: Polüester
Ettenähtud: Meestele
Värv: Roheline
Kaubamärk: Thule
Tüüp: Seljakotid matkamiseks
Vaade: Thule, seljakotid matkamiseks spordikotid ja seljakotid
Maht: 45 l
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Thule tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Thule 3203533
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki