41918 LEGO® DOTS Seikluslikud käevõrud

Täpsustused:
Vanus alates: 6 a.
Kauba ID: 300692

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: 41918 LEGO® DOTS Seikluslikud käevõrud

Julgustage loovat mängu nende 2 seikluse käevõru komplektiga.

Rõõmustage käsitöösõpra selle lõbusa LEGO® DOTS seiklus käevõrude mänguasjaga, mis koosneb kahest üherealisest käevõrust ja 32 värvilisest ning seiklusteemalisest plaadist.

Pange need lahedad käevõrud käele ja seigelge koos toreda sõbraga! Avage kott, sirgendage üks käevõru rida ja hakake ühendama lahedaid värvilisi plaate. Hankige inspiratsiooni pakendist või looge oma kujundus. Valik erinevaid stiilseid plaate, millel on linna- ja seiklusmotiivid, mille saate sobitada käevõruga oma või tüdruksõbra tegelaskujuga ning võite uhkelt oma käevõrusid kanda. Ebareaalne! #dotyourworld

Selle piiratud koguses LEGO® DOTS (41918) seiklus käevõru mänguasjaga ootavad noori käsitöösõpru rohked loomingulised võimalused! See omatehtud käevõru komplekt on võluv ja lihtne käsitööprojekt, mis annab lastele võimaluse luua suurepärase sõbraga oma ehteid. Saate neid igal ajal uuesti luua. Lahedad käevõrud kõigile See sõpruse käevõrude komplekt koosneb kahest reguleeritavast üherealisest oranžist ja sinakasrohelisest ribast, mis sobivad paksemate ja peenemate randmetega. Komplektis on 32 värvilist ja eksklusiivset stiilselt sisustatud linnaseiklusteemalist plaati. Poisid ja tüdrukud saavad kasutada kaasasolevaid käevõrude kaunistamise ideid või luua oma kujunduse. Aksessuaarid lastele, kes armastavad loomemängu See lõbus käsitööprojekt annab lastele võimaluse kaunistada käevõrusid neile meelepäraselt ja jagada neid sõpradega. Muutke ja ühendage sõprade kujundusega, unustamata nende unikaalsust. See komplekt teeb suurepärase jõulu- või pühadekingi või üllatuse igaks juhuks.

• Rõõmustage noori disainereid armsa käevõru kujundusprojektiga selle piiratud koguses LEGO® DOTS seikluse käevõru (41918) 2 reguleeritava riba ja 32 plaadiga komplektiga. Mäng algab kohe, kui avad koti!
• Suurepäraste disainiideede rohkus! Lapsed saavad eneseväljendust parandada, kaunistades ja jagades reguleeritavaid käevõrusid, järgides pakendil olevaid disainiideid või pakkudes välja oma eksklusiivse välimuse.
• Neid värvilisi plaate saab kombineerida teiste komplektidega ja need on leidlikud sõpradega meelt lahutama. Lapsed saavad lisaks DOTS-ile kasutada ka LEGO® DOTS-i plaate - 2 seeria pakki (41916) ja kasutage neid käevõrude komplekti täiendamiseks.
• See loominguline komplekt pakub igale kunsti- ja käsitööarmastajale palju rõõmu. Käevõrud ja värviliselt kaunistatud plaadid on suurepärane kingitus jõuludeks, pidustusteks või muuks sündmuseks poistele ja tüdrukutele alates 6. eluaastast.
Väike ja mugav kaasas kanda; Selle lõbusa komplekti käevõrud on 20 cm pikad, nii et need võimaldavad väikestel disaineritel oma loomingut kujundada ja teistega jagada või ise kanda.
• Ava pakend ning mäng võib käevõrude kaunistamisega alata. Samm-sammult juhised aitavad nutikalt konstrueerida, nii et lapsed saaksid uhkusega ise ehteid luua, kogedes samal ajal lõputut loomisrõõmu.
• Kõik LEGO® ehitusklotsid ja detailid vastavad tööstusharu rangeimatele standarditele, et tagada nende ühtlane kvaliteet ja kokkusobivus ning klotside lihtne ühendamine ja eraldamine igal korral – seda juba alates aastast 1958.
• LEGO® klotse ja detaile kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse, nii võid kindel olla, et iga lapse ehituskomplekt vastab rangeimatele üleilmsetele ohutus- ja kvaliteedistandarditele.

Muud omadused:

  • Kood, seeria:  41918  LEGO® DOTS 
  • Pusletükkide arv: 34
  • Soovitatav vanus alates 6. eluaastast.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 41918 LEGO® DOTS Seikluslikud käevõrud

Kauba ID: 300692
Kategooria: Arendavad laste mänguasjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,15 x 0,04 x 0,01 m, 0,3 kg
Tüüp: Ehete valmistamise komplektid
Vaade: LEGO®, ehete valmistamise komplektid arendavad laste mänguasjad
Vajaminevad patareid: Ei
Patareid: Täpsustamata
Nutikas funktsioon: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Vanus alates: 6 a.
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (2)

41918 LEGO® DOTS Seikluslikud käevõrud
5

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Sandra K.
25.10.2021

Lastele meeldis see väga.

Inga R.
13.08.2021

Suurepärane kingitus konkurentsivõimelise hinnaga, parimad soovitused!

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki