41934 LEGO® DOTS Tähesära käevõrud

Täpsustused:
Vanus alates: 6 a.
Kauba ID: 5765167

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: 41934 LEGO® DOTS Tähesära käevõrud

Selle laheda käevõru mänguasjaga särab teie kujutlusvõime nagu täht!

Kaasake lapsed kiiresse ja lõbusasse loomingusse taevaste tähesäraga käevõrude komplektiga, mis koosneb õhukestest sinistest ja lilladest käevõrudest ja 32 plaadist.

Selle tähesära käevõrukomplektiga saate luua oma maagilised tähtedest inspireeritud ehted! Sirgendage õhukesi üherealisi käevõrusid ja plaatige need. Kaunistage loomulikult oma stiilile vastavate läbipaistvate täheplaatide ja tähtedega ning kandke oma ainulaadsuse paljastamiseks käevõrusid! Kas olete valmis muutma? Kohandage käevõrud vastavalt oma meeleolule või vahetage ja jagage sõpradega! #dotyourworld

Maagia, saladuste ja tähtede austajatele meeldib seda LEGO® DOTS Tähesäraga käevõrude komplekti (41934) luua! Selles loovate mänguasjade komplektis on 2 reguleeritavat õhukest sinist ja lillat riba, mis sobivad igale randmele, ja 32 uhket plaati, sealhulgas spetsiaalsed, ümmargused, läbipaistvad täheplaadid ja tähtedega kaunistatud plaadid. Käevõrud on loodud kergete ja lihtsate loomingute jaoks, nii et lapsed saaksid neid vastavalt oma riietusele või meeleolule kaunistada ja neile ainulaadsust pakkuda. Mäng võib olla ükskõik milline! Unikaalsete ehtekujunduste komplekt annab lastele võimaluse eneseväljenduseks ja piiramatuks kaunistamiseks. Selle käevõru ja kõigi teiste LEGO DOTS mängukomplektidega saate mängida nii nagu soovite - maagia peitub laste kujutlusvõimes. Erinevatest käevõrukomplektidest saab suurepärase ootamatu kingituse või toreda sünnipäevakingituse.

• Üllatage loovat last uskumatu LEGO® DOTS Tähesära käevõrude (41934) mängukomplektiga ja viige nad ammendamatute meisterdamisvõimaluste teekonnale.
• Unikaalsed ehted! Lapsed saavad oma eneseväljendusoskust parandada, kaunistades käevõrud, mis koosnevad kahest kitsast reguleeritavast ribast ja 32 plaadist. Mäng algab kohe, kui koti avate!
• See komplekt on suurepärane komplekt kiireks loomemänguks. Kuid lapsed saavad kasutada ka LEGO® DOTS lisa DOTS - 3. seeria (41921) kottide plaate, et täiendada oma disaini uute ideedega.
• See loominguline komplekt meeldib kõigile töö- või käsitöö fännidele. Vastupidavatest käevõrudest ja värvilistest plaatidest ning spetsiaalsetest kaunistatud plaatidest saab lõbus kingitus või lisakink lastele alates 6. eluaastast.
• Väike ja kompaktne. Iga käevõru on üle 7 cm pikk, mistõttu on komplekt ideaalne algajatele disaineritele oma loominguliste ideede elluviimiseks ja oma lemmikversiooni kandmiseks.
• Lõbus käevõrude kaunistamine algab kohe, kui avate mängukoti. Selged ideed aitavad teil disainilahendusi kiiresti luua, kuid lapsed saavad ka ise oma mustreid luua.
• Kingi lastele suurepärane loov kingitus koos LEGO® DOTS komplektidega. Need nutikad käsitsi valmistatud käevõrud avavad lastele piiramatud disainivõimalused, et arendada oma loovust ja saada enesekindlust oma meelelahutuse vastu.
• LEGO® DOTS komplektid avavad piiramatud loomevõimalused ja julgustavad laste eneseväljendust, luues ja kohandades ehteid või toa sisustuselemente, tuues LEGO meelelahutust uude lasterühma.
• LEGO® ehitusklotsid vastavad rangetele tööstusharu standarditele, tagades pidevalt püsiva kvaliteedi, ühilduvuse ning usaldusväärse ühendamise ja eraldamise alates 1958. aastast.
• LEGO® komponente visatakse, kuumutatakse, tihendatakse, pööratakse ja analüüsitakse, et need vastaksid rangetele ülemaailmsetele ohutusstandarditele.

Muud omadused:

  • Kood, seeria: 41934 LEGO® DOTS 
  • Pusletükkide arv: 34
  • Soovitatav vanus alates 6. eluaastast.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 41934 LEGO® DOTS Tähesära käevõrud

Kauba ID: 5765167
Kategooria: Arendavad laste mänguasjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,09 x 0,01 x 0,25 m, 0,8 kg
Tüüp: Ehete valmistamise komplektid
Vaade: LEGO®, ehete valmistamise komplektid arendavad laste mänguasjad
Vajaminevad patareid: Ei
Patareid: Täpsustamata
Nutikas funktsioon: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Vanus alates: 6 a.
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

41934 LEGO® DOTS Tähesära käevõrud
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki