Extralink Kids Camera H28 Single Blue | Kaamera | 1080P 30 kaadrit sekundis, 2,0" ekraan

Täpsustused:
Vanus alates: 3 a.
Kauba ID: 8326671
-20% soodustust koodiga APRILL424 0 p. 00:00:00 0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
3329
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

7. maist

000

Omniva pakiautomaat

8. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

8. maist

199

DPD pakiautomaat

8. maist

249

Smartpost pakiautomaat

8. maist

259

Kuller

8. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

8. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

8. maist

199

DPD pakiautomaat

8. maist

249

Smartpost pakiautomaat

8. maist

259

Kuller

8. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Extralink Kids Camera H28 Single Blue | Kaamera | 1080P 30 kaadrit sekundis, 2,0" ekraan

TOO OMA LASTE JÕULU- VÕI SÜNNIPÄEVADEKS SUUR RÕÕM!Sinine EXTRALINK KIDS CAMERA H28 on ideaalne kingitus lapseleäratada lapses avastamishimu ja huvi selle vastufotograafia. Oma armsa kujunduse, HUVITAVATE FILTRITE JA TOIMINGUGARAAMID JA LIHTNE KASUTAMINE – lapsed ei jõua ära oodata, et saaksid õues tutvuda.Kaamera on valmistatud keskkonnasõbralikust PEHMEst JA MITTETOKSISEstSILIKOON teie lapse turvalisuse suurendamiseks.[Extralink h28 kahekordne ühekordne lastekaamera]EXTRALINK H28 PEAMISED OMADUSEDEXTRALINK H28 PEAMISED OMADUSED* Videosalvestus 1080p ja 30 kaadrit sekundis* Suur 2,0" ekraan* Korpus vastupidavast materjalist* Mälukaardi pesa kuni 32 GB* Lihtne kasutada* Redigeerimiseks mõeldud filtrid ja kleebised* Sinine värv[Extralink h28 single blue]2,0-tolline HD EKRAAN, MÄLUKAARDI TUGIKaameral on SUUR JA SELGE 2-tolline EKRAAN. TOETUSE EESTMÄLUKAARDID võimaldavad teil fotode ja videote jaoks ruumi laiendadaKUNI 32 GB.[Extralink h28 suure ekraaniga mälukaart]TUGEV KORPA JA SUUR AKUEXTRALINK H28 KAAMERA on kvaliteetse plastikust korpusega, VASTUPIDAVJA KUKKUMISKINDLUS, te ei pea kahjustuste pärast muretsema. Mahukasaku võimaldab teha KUNI 2000 FOTO ja salvestada KUNI 2 TUNDIVIDEOT.[Extralink h28 lastekaamera vastupidav korpus]FILTRID JA VÄRVIRAAMIDEXTRALINK-KAAMERA võimaldab teil oma fotosid töödelda FILTRID JAKA VÄRVILISED RAAMID. Lapsed saavad valida lõbusaid ja loomingulisi filtreid,inspireerida nende kujutlusvõimet ja arendada oma fotograafiahobi.[Extralink h28 frame filters]Looma tüüpKoerPatareid kaasasJahVajalikud patareidEiAku tehnoloogiaLiitiumpolümeer (LiPo)Aku pinge3.7Sisseehitatud akuJahSisseehitatud kaameraJahSisseehitatud ekraanJahSisseehitatud kõlar(id)JahKaablid kaasasUSBLaadimisaeg1.5Ühilduvad mälukaardidMicroSD (TransFlash)Kuva diagonaal5.08Ekraani tüüpLCDKõrgus60LED indikaatoridVõimsusMaterjalABS sünteetika, silikoonMuusika taasesitusJahKaasa arvatud mängude arv3Tükkide arv1Sisse/välja lülitiJahPakendi materjalKarp, plastPakendi tüüpAkna kastToiteallika tüüpDCToote värvHelesinine, ValgeToote tüüpLaste digikaameraVajutage nuppuJahKogus1Kogus paki kohta1Tagakaamera eraldusvõime (numbriline)12Soovitatav vanus (min)3Soovitatav suguPoiss/tüdrukPuuteekraanJahUSB laadimineJahUSB-pistiku tüüpMikro-USBUSB-portide arv1USB versioon2.0VideosalvestusJahPestavEiLaius80

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Extralink Kids Camera H28 Single Blue | Kaamera | 1080P 30 kaadrit sekundis, 2,0" ekraan

Kauba ID: 8326671
Kategooria: Arendavad laste mänguasjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,22 x 0,11 m, 0,35 kg
Tüüp: Õpetlikud mängud ja mänguasjad
Vaade: Extralink, Õpetlikud mängud ja mänguasjad arendavad laste mänguasjad
Vajaminevad patareid: Ei
Patareid: Ei
Nutikas funktsioon: Ei
Kaubamärk: Extralink
Vanus alates: 3 a.
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik ExtraLink tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Extralink Kids Camera H28 Single Blue | Kaamera | 1080P 30 kaadrit sekundis, 2,0" ekraan
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki