ALEhopp superdiilid! Hinnad, mis panevad rõõmust hüppama! 

Extralink Kids Camera H8 Blue | Kaamera | 1080P 30 kaadrit sekundis, 2,0" ekraan

Täpsustused:
Vanus alates: 3 a.
Kauba ID: 8122415

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Extralink Kids Camera H8 Blue | Kaamera | 1080P 30 kaadrit sekundis, 2,0" ekraan

[Beebikaamera Extralink H8]SUPER KINGIIDEE - EXTRALINK H8 KAAMERA LASTELEExtralinki kaamera H8 on suurepärane kingitus teie lapsele. Kaameraon loodud spetsiaalselt lastele ja sobib ideaalselt nende sisseväikesed käed, mida eristavad lisaks erksad värvid. Kaameraaitab teie lapsel aktiivselt pere ja sõpradega aega veetaväljasõite, jalutuskäike ja pereüritusi, selle asemel, et veeta seda eestelefoni ekraan. HD-kvaliteediga videod ja fotod on ainulaadsedsuveniir perekohtumistelt ja toetus mahuga TF-kaartidelekuni 32 GB tagab, et paljude jäädvustamiseks on piisavalt ruumimälestused pikaks ajaks ka kõige tulihingelisematele noortele fotograafidele.LASTESÕBRALIK TOIMINEExtralink H8 kaamerat on väga lihtne kasutada, nii et laps saab selle käivitadaseiklus ilma pildistamise ja videote salvestamisegaprobleeme.AKTIIVNE AEGIga reis või lihtne väljasõit H8 kaameraga muutub hämmastavaksseiklus. See julgustab lapsi veetma aktiivselt aega lõbusate fotode leidmiseksvõimalusi ja nende mängude salvestamist. Lisaks otsibhuvitavad pildiraamid võivad tekitada loovust ja uudishimulapsed.Patareid kaasasJahVajalikud patareidEiAku pinge4.2Sisseehitatud akuJahSisseehitatud kaameraJahSisseehitatud ekraanJahSisseehitatud kõlar(id)JahKaablid kaasasUSBLaadimisaeg1.5Ühilduvad mälukaardidMicroSD (TransFlash)Kuva diagonaal5.08Ekraani tüüpLCDKõrgus60LED indikaatoridVõimsusMaterjalABS sünteetika, silikoonMuusika taasesitusJahKaasa arvatud mängude arv3Tükkide arv1Sisse/välja lülitiJahPakendi materjalKarp, plastPakendi tüüpAkna kastToiteallika tüüpDCToote värvHelesinine, KollaneToote tüüpLaste digikaameraVajutage nuppuJahKogus1Kogus paki kohta1Tagakaamera eraldusvõime (numbriline)12Soovitatav vanus (min)3Soovitatav suguPoiss/tüdrukPuuteekraanJahUSB laadimineJahUSB-pistiku tüüpMikro-USBUSB-portide arv1USB versioon2.0VideosalvestusJahPestavEiLaius80

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Extralink Kids Camera H8 Blue | Kaamera | 1080P 30 kaadrit sekundis, 2,0" ekraan

Kauba ID: 8122415
Kategooria: Arendavad laste mänguasjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,25 x 0,22 m, 0,3 kg
Tüüp: Õpetlikud mängud ja mänguasjad
Vaade: Extralink, Õpetlikud mängud ja mänguasjad arendavad laste mänguasjad
Vajaminevad patareid: Ei
Patareid: Ei
Nutikas funktsioon: Jah
Kaubamärk: Extralink
Vanus alates: 3 a.
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik ExtraLink tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Extralink Kids Camera H8 Blue | Kaamera | 1080P 30 kaadrit sekundis, 2,0" ekraan
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki