Robootika komplekt

Täpsustused:
Vanus alates: 11 a.
Kauba ID: 5359477

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Robootika komplekt

Mis on "Ebotics" komplekt?

See on komplekt mis koosneb erinevatest elektroonilistest komponentidest, mida juhib „Build & Code 4in1“ juhtpaneel, mis täiendavad üksteist ja pakuvad sadu arendusvõimalusi. Loo ja programmeeri elektroonilisi komponente eri viisidel ning saad luua mitmeid erinevaid projekte. Et luua „Ebotics“ projekte on teil vaja „Ebotics“ robootika komplekti.

Taimede automaatne kastmine

Õpi kuidas luua taimede automaatse jootmise süsteemi. Esmalt kasutage pinnase niiskuse sensorit, et mõõta maapinna niiskustaset. Seejärel kasutage saadud andmeid, et määrata millal süsteem peaks käivitama kastmisprotsessi. See on väga lihtne!

Üllatusega kast

Loo kast, mis avaneb ja sulgub automaatselt. Paigalda kastile avamismehhanism kasutades servomootorit ja PIR liikumisandurit. Kui PIR liikumisandur tuvastab liikumise (näiteks käed), kast avaneb ja sulgeb end ise 5 sekundi jooksul.

Valguslamp

Loo endale lamp, mis lülitub sisse ja välja sõltuvalt ümbritsevast valgusest. Saate mõõta valgust analoog valgusanduriga. Kasuta mõõtmistulemusi otsustamiseks millal valgus peaks sisse ja välja lülituma.

Päevalill 

Loo ja programmeeri endale päevalill mis aitab sul leida valgust. See seade töötab tänu analoog valgusandurile mis muudab oma elektrilist takistust sõltuvalt tuvastatud valgusest.

Valguse ja liikumise signaal

Loo endale valguse ja liikumise signaal. See projekt kasutab analoog valgusandurit, liikumisandurit ja passiivset helisignaali. Kui valgusandur tuvastab valguse või selle PIR liikumisandur liikumise, hakkab tööle passiivne helisignaal. 

Komplekt sisaldab:

  • Analoog valgusandur
  • Juhtiv mootor
  • Passiivne helisignaal
  • PIR liikumisandur
  • Pinnase niiskuse andur
  • Valge LED
  • Taimede automaatne kastmine
  • Valguslamp
  • Liikumist tuvastav valgustus ja alarm
  • Päevalilled
  • Üllatuse kast (avatav liikumisanduriga või Bluetoothi kaudu)

Soovituslik vanus: 11-14 a. Ebotics harivad robootika komplektid | Mobile Center

Ebotics see on robootika ja programmeerimisvahendite komplekt, mis on mõeldud teadmiste saamiseks või olemasolevate teadmiste süvendamiseks vastavates valdkondades. Neid on lihtne ja huvitav ehitada, pole vaja
algteadmisi. Kui on kokku pandud, siis need programmeeritakse. Projektid on kõikidele toodetele juba välja töötatud ja kõik programmeerimise alused on teada. Programme saab kirjutada nullist, et saaksite oma robotit või süsteemi juhtida.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Robootika komplekt

Kauba ID: 5359477
Kategooria: Arendavad laste mänguasjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,115 x 0,05 m, 0,9 kg
Tüüp: Robotid
Vaade: Ebotics, robotid arendavad laste mänguasjad
Vajaminevad patareid: Ei
Patareid: Täpsustamata
Tootjamaa: Hiina
Nutikas funktsioon: Ei
Kaubamärk: Ebotics
Vanus alates: 11 a.
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ebotics tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Robootika komplekt
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki