31116 LEGO® Creator Safarimaja metsas puu otsas

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 7 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Majad
Kauba ID: 844157

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: 31116 LEGO® Creator Safarimaja metsas puu otsas

Lõbu looduses koos rekonstrueeritud safarimajaga metsas puu otsas.

Lapsed saavad LEGO® Creator 3in1 Safarimaja metsas puu otsas komplektiga ette võtta suurejoonelise safariseikluse ja muuta see biplaaniks või katamaraaniks.

Ole valmis hämmastavaks safariks Aafrika savannis! Tehke pilti, seistes kauni metsiku safarimaja rõdul. Võite isegi toita sõbralikku kaelkirjakut või minna redelilt alla flamingo või sarvesilma juurde. Seejärel rekonstrueerige see jahedaks biplaaniks, mis suudab lennata üle lõvi, või katamaraaniks ja purjetage krokodilliga. See uskumatu 3in1 komplekt annab teile vabad valikud.

Lapsed saavad etendada põnevat safarit Aafrika savannis tänu sellele fantastilisele LEGO® Creator 3in1 komplektile Safarimaja metsas puu otsas (31116). Komplektis on kõik vajalik: metsamajake, millel on rõdu ja redel ning sisemus WC ja kraanikausiga, 2 minifiguuri ja 3 klotsidest ehitatud looma – kaelkirjak, flamingo ja sarvesilm. 3in1 laste mänguasjad toidavad nende kirgi Lapsed saavad selle LEGO Creator 3in1 komplekti abil ehitada 3 erinevat mudelit. Nad võivad ehitada metsas puu otsas asuva safarimaja, ehitada selle ümber lõviga biplaaniks, krokodilliga katamaraaniks või luua klotside abil midagi uut. Lõbusad mänguasjad kujutlusvõime virgutamiseks LEGO Creator 3in1 komplektid võimaldavad lastel arendada oma kujutlusvõimet, kuna igas karbis on 3 mudelit! Mänguvõimalused ei saa kunagi otsa, sest iga mudeli saab ümber ehitada millekski uhiuueks nii tihti, kui lapsed soovivad. Tee valik hämmastavate 3in1 komplektide seast, kuhu kuuluvad autod, mootorrattad ja robotid.

• LEGO® Creator 3in1 ehituskomplekt Safarimaja metsas puu otsas (31116) paneb laste kujutlusvõime tööle, kuna 1 komplektis on 3 mudelit: metsamajake, lennuk ja paat.
• See LEGO® komplekt sisaldab poisi ja tüdruku minifiguure koos kaameratarvikuga, et muuta laste safariseiklused veelgi vahvamaks.
• Metsamajakeses on rõdu diivani ja redeliga, sisemus WC ja kraanikausiga, lisaks 3 klotsidest ehitatud looma: liikuv kaelkirjak, flamingo ja sarvesilm.
• Biplaanis on minifiguurikokpit, lisaks kuuluvad selle juurde lõvi, puu ja Aafrika papagoi, samas kui katamaraanil on reguleeritav puri ning selle juurde kuuluvad krokodill ja marabu.
• 397-osaline LEGO® Creator 3in1 mängukomplekt pakub lõbusat ehitamist väikestele loomafännidele, kes on vähemalt 7-aastased, sobides hästi sünnipäeva- või pühadekingiks, mis teeb nad kindlasti õnnelikuks.
• LEGO® metsamajake on 18 cm kõrge, 12 cm sügav ja 12 cm lai – ideaalse suurusega, et sellega saaks mängida või see uhkusega magamistoas välja panna.
• Loo suuremaid seiklusi teiste suurepäraste LEGO® Creator 3in1 komplektidega: Küberdroon (31111), Metsik lõvi (31112), Võidusõiduauto veok (31113), Superbaik (31114) ja Surfari rannamaja (31118).
• LEGO® Creator 3in1 komplektid annavad lastele vabaduse nautida erilist loovmängu ja mõelda välja vahvaid lugusid, kasutades karpides olevat 3 erinevat mudelit.
• LEGO® ehitusklotse on üle 6 aastakümne valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, et need oleksid iga kord hõlpsasti ühendatavad ja eraldatavad.
• LEGO® ehitusklotsid vastavad rangetele ülemaailmsetele ohutusstandarditele.

Muud omadused:

  • Kood, seeria: 31116 LEGO Creator
  • Pusletükkide arv: 397
  • Soovitatav vanus alates 7. eluaastast.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

31116 LEGO® Creator Safarimaja metsas puu otsas

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 31116 LEGO® Creator Safarimaja metsas puu otsas

Kauba ID: 844157
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,28 x 0,07 x 0,26 m, 0,4 kg
Lego seeria: Creator
Vaade: LEGO®, creator klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 7 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Majad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (8)

31116 LEGO® Creator Safarimaja metsas puu otsas
5

(8 ostja hinnangud)

5 tähte
(8)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Riina V.
29.11.2022

Väga kvaliteetne kaup ja kiirelt kohal

Nina G.
20.11.2022

lahe komplekt. Mulle väga meeldis. ilus puumaja, kaelkirjak.

Andrius P.
18.11.2022

Kiire ja odavam nagu alati.

Vilma B.
18.08.2022

Hea hind. Suurepärane komplekt

Daiva Z.
25.07.2022

Meie tüdrukule meeldis see väga

Julija K.
18.06.2022

Suurepärane! Väga hea! Kogunesime samal õhtul :)

Veronika K.
19.12.2021

Kiireim pood tellimuse vastuvõtmiseks.

Kristel A.
06.12.2021

Kiirelt sai kätte.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki