3D puidust konstruktor Robotime Forklift

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 14 a.
Tüüp: Puidust klotsid ja konstruktorid
Huvid: Autod
Kauba ID: 8445371

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: 3D puidust konstruktor Robotime Forklift

See tõstuki mudel on tõelise tõstuki skaala koopia. See on suurepärane hariv 3D puidust pusle sõidukite ja mehaanikahuvilistele.

3D-pusleehitaja, mis tuleb kokku panna. See on parim hariv mänguasi ja pühadekink (nagu jõulud või sünnipäev), armas kodukaunistus poistele, tüdrukutele, teismelistele ja täiskasvanutele.

Komplekt sisaldab kõiki vajalikke osi ja samm-sammult juhiseid. Liimi pole vaja. Konstruktor arendab peenmotoorikat ja kujutlusvõimet, tähelepanelikkust ja visadust. Te naudite 3D-konstruktori kokkupanemise protsessi.

Praegusel kiiresti areneva tehnoloogia ja intensiivse eluga on see suurepärane võimalus kogu perele koos olla, vestelda, päevapingeid maandada ja kogemusi jagada. Lõpptulemus kaunistab teie kodu interjööri.

Puidu laserlõiketehnoloogia tagab täpse, lihtsa ja meeldiva kokkupaneku.

See mudel simuleerib tõelist tõstukit, aitab arendada laste kujutlusvõimet ja tutvustab neile tõelisi insenerisõidukeid.

See tehniline sõidukimudel on suurepärane kingitus lastele, teismelistele või mehaanikainseneridele.

See kaunistab laheda kaunistusena iga tuba või kontorit.

Tehnilised andmed:

  • Täpne laserlõikus
  • Kokkupandud konstruktori suurus: 150*50*80 mm
  • Pakendi mõõdud: 155x230x13 mm
  • Materjalid: puit
  • Osade kogus: 139 tk
  • Raskusaste: ***
  • Soovitatav vanus: 8+
  • Kokkupanemise aeg: umbes 2 tundi
  • Hoiatus: Sisaldab väikseid detaile, seega ei sobi väikelastele

Robotime

"Robotime" on puitklotside ja konstruktorite bränd, mille arendajate meeskond on alati entusiastlik edusammudest ja kliendibaas, kellele meeldib iga päev midagi uut ehitada ja avastada. Enam kui 15-aastase kogemusega ettevõttel on kaks kollektsiooni - Rolife ja Rokr, mis arendajate sõnul rõõmustavad kannatlikke ja fantaasiarikkaid kliente tundideks.
Rokri sari – loodud avastamiseks! See keskendub mehaaniliste jõuülekannete mudelitele, väljendades loovust täpse struktuuri kasutamisel, tõlgendades keerukat modelleerimist ning uurides masinate võimsust ja ilu.
Rolife on üliarmas, õrn idast pärit sari, milles sulandub armastuse ja iseseisvuse vaim. Suurt tähelepanu pööratakse ka kõige väiksematele detailidele, et konstruktorid näeksid välja võimalikult realistlikud. See seeria pakub rohkem värvi ja kujutlusvabadust.
Robotime tooteid leidub kõikjal maailmas – eksporditakse Põhja- ja Lõuna-Ameerikasse, Aasiasse, Aafrikasse, Euroopasse – need konstruktorid on tuntud üle kogu maailma ja neil on lai fännibaas. Toodetes on kasutatud ohutuid, mittetoksilisi ja keskkonnasõbralikke materjale, et saaksite muretult oma pere ja sõprade seltsis aega veeta. 

3D puidust konstruktor Robotime Forklift Robotime

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 3D puidust konstruktor Robotime Forklift

Kauba ID: 8445371
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,23 x 0,15 x 0,013 m, 0,2 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Tootjamaa: Hiina
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: Robotime
Soovitatav vanus alates: 14 a.
Tüüp: Puidust klotsid ja konstruktorid
Huvid: Autod
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Robotime tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

3D puidust konstruktor Robotime Forklift
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki