41671 LEGO® Friends Andrea ujumiskuubik

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 6 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Majad
Kauba ID: 644342

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: 41671 LEGO® Friends Andrea ujumiskuubik

Kingitus taskus lastele, kes armastavad ujuda

Tutvustage oma väikestele lastele LEGO® Friends sarja kompaktset ja hõlpsasti ehitatavat reisimänguasja. See on ideaalne üllatus väikestele ujumisfännidele.

Liitu Andreaga basseinis ja aita tal ujumisvõistlusteks valmistuda. Aita tal riietuda ja anna talle ujumismüts. Toeta teda basseini serval tema puudliga. Pärast ujumist ulatage talle sõõrik ja banaan. Vaata kella ja kontrolli tulemust... Ta parandas oma isiklikku rekordit! Viska talle viis suurepärase etenduse eest!

Kas tunned sportlikku last, kes väärib taolist kingitust? Kingi talle LEGO® Friends Andrea ujumiskuubik (41671), mis üllatab teda meeldivalt. Kuubik on sportlik seljakotikujuline, rihmade ja käepidemega. Sees on Andrea mininukk, kes valmistub ujumisvõistluseks, teda toetab tema lemmikloom, armas puudel. Komplektis on puhkenurk koos tooli, tassi, sõõriku ja banaaniga. See on ideaalne kaasaskantav loomateemaline mänguasi puhkusel mängimiseks. Kõik elemendid kinnituvad kuubiku alusele, nii et ükski osa ei kao, kui sellega reisil mängida! See vahva mänguasi on väike, nii et lapsed saavad selle hõlpsasti kaasa pakkida ja sõpradega mängida. LEGO Friends komplektid aitavad poistel ja tüdrukutel Heartlake linnas oma hobisid harrastada. Need mänguasjad ei vaja kiireks mängimiseks peaaegu mingit ehitust, nii et lõbu võib alata kohe.

• Andrea ujumiskuubik (41671) kaasaskantav mänguasi annab lastele suurepärase võimaluse lõbutseda ja sõpradega loominguliselt mängida. Nad võivad selle seljakotti visata ja mängida, kuhu iganes nad ka ei suunduks.
• Kuubik koosneb LEGO® Friends Andrea mininukust, ühest neljast värvilisest mängupuudlist, minibasseinist ja toolist ning paljudest loomingulistest tööriistadest fantaasia elavdamiseks.
• Lapsed saavad LEGO® Friends kuubikust esemeid eemaldada ja reisil või sõprade seltsis lõbusalt mängida.
• Suurepärane sünnipäevakink 6-aastastele ja vanematele lastele, kes armastavad loomateemalisi mänge. LEGO® Friends kuubikud on ideaalne üllatus lastele, kellele meeldib mängida igal pool ja igal ajal.
• Vaid 7 cm kõrge, 7 cm lai ja 5 cm sügav, paistab mänguasi lastele silma paljude LEGO® meelelahutustega, mis mahuvad peopessa. Võluvast seljakotikujulisest kuubikust saab suurepärane kaunistus.
• Populaarsed Heartlake City mänguasjad annavad lastele võimaluse oma hobidega tegeledes mängida koos oma lähedaste LEGO® Friends ja armsate mänguasjadega.
• Selle uue LEGO® mängukonstruktsiooni komponendid vastavad rangetele tööstusharu standarditele, tagades püsiva kvaliteedi, ühilduvuse ning usaldusväärse ühenduse ja eraldatuse alates 1958. aastast.
• LEGO® loomingulisi kinkepakke ja osasid testitakse põhjalikult, et need vastaksid rangetele ülemaailmsetele ohutusstandarditele.

Muud omadused:

  • Kood, seeria: 41671 LEGO® Friends
  • Pusletükkide arv: 59
  • Soovitatav vanus alates 6. eluaastast.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

41671 LEGO® Friends Andrea ujumiskuubik

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 41671 LEGO® Friends Andrea ujumiskuubik

Kauba ID: 644342
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,21 x 0,05 x 0,16 m, 0,6 kg
Lego seeria: Friends
Vaade: LEGO®, friends klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 6 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Majad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

41671 LEGO® Friends Andrea ujumiskuubik
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki