41706 LEGO® Friends advendikalender

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 6 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Majad
Kauba ID: 6280077

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: 41706 LEGO® Friends advendikalender

Pühade meelelahutus LEGO® Friends fännidele

Selle maagilise advendikalendri iga ukse tagant leiate LEGO® Friendsi jõulukingituse.

Loendage päevi jõuludeni koos Olivia perega, kes juba pühi tähistavad. Ta viib oma vennapoja Santiago ja tema sõbra Ava messile jõuluvanaga kohtuma. Iga ukse taga on uus tegelane, maitsev toiduputka või lõbus ülesanne. Mängige minimudelitega või kaunistage nendega oma tuba pühadeks!

Selle eksklusiivse LEGO® Friendsi advendikalendri (41706) kingitusega alustage jõulude päevade lugemist. Iga ukse taga on nukk, mikronukk või minimudel, mis kingib teile iga päev piduliku ime. 6-aastased ja vanemad lapsed saavad iga päev avastada uue kingituse, millest saab kokkupanna võluva jõulustseeni, kus Olivia külastab oma perega jõuluturgu. Sellel on palju lõbusaid tegevusi, nagu jõuluvana tooli ehitamine, liumägi ja karaoke. Seal on ka kioskid, kus müüakse maitsvaid pidusööke ja üks, kus Olivia saab ehitada mänguraketi, mida jõulukingiks kinkida. Tegelased saavad enne jõuluvanaga pildistamist oma põhjapõtradele heina sööta. Advendikingid, mis ei kesta kaua. See advendikalender ei aita teil ainult jõule oodata. Vaid see pakub terviklikku ehitus- ja mängukogemust, mida saab ikka ja jälle nautida. Loteriiratas, tegelased saavad purke kukutada ja jõuluvana kelku saab kasutada põhjapõder.

• Advendikalendrid ehitamiseks ja mängimiseks. Oodake jõule LEGO® Friends advendikalendriga (41706), mis sisaldab ehitatavaid tegelasi, ülesandeid ja tarvikuid.
• Täis mänge lastele. Selles on kolm LEGO® Friends tegelast, jõuluvana ja põhjapõder, kelk täis jõulukinke ja lõbusaid jõuluülesandeid.
• Lapsed saavad kaasa lüüa Olivia pere jõulurõõmus. Lapsed uurivad koos Oliviaga lõbusaid messilette, osalevad lõbusates jõulutegevustes ning külastavad jõuluvana ja tema põhjapõtru.
• Tunnike rollimängulist meelelahutust. 24 minimudelit annavad lastele võimaluse ehitada jõuluvana tooli, liugu lasta ja karaoket laulda, mänguraketi ehitada ja toiduputkadest maiustusi nautida.
• Kingitus enne jõule. See loominguline advendikalender on suurepärane pühadekingitus 6-aastastele ja vanematele poistele ja tüdrukutele, kes armastavad pühademänge, ning see rõõmustab aastaringselt.
• Mõõtmed. Selle LEGO® Friends advendikalendri kinkekarbi mõõtmed on 25 cm kõrge, 37 cm lai ja 6 cm sügav.
• Päriselu rollimäng. Seda komplekti saab kombineerida teiste Hartley linna mänguasjadega, et tüdrukud ja poisid saaksid oma LEGO® Friendsi maailma oma kujutlusvõime parimal moel laiendada.
• Garanteeritud kvaliteet. LEGO® pühadekingitused vastavad rangetele valdkonna kvaliteedistandarditele, nii et need on järjepidevad, ühilduvad ja sobivad iga kord ideaalselt.
• Ohutus on tagatud. LEGO® komponente visatakse, kuumutatakse, surutakse kokku, pööratakse ja analüüsitakse, et tagada nende vastavus rangetele ülemaailmsetele ohutusstandarditele.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

41706 LEGO® Friends advendikalender

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 41706 LEGO® Friends advendikalender

Kauba ID: 6280077
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,45 x 0,35 x 0,05 m, 1 kg
Lego seeria: Friends
Vaade: LEGO®, friends klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Nenurodyta
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 6 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Majad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (13)

41706 LEGO® Friends advendikalender
4.9

(13 ostja hinnangud)

5 tähte
(12)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

91%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Viktor R.
03.06.2023

Põnnid olid rahul!

Elena R.
18.05.2023

Huvitav mäng, lapselapsele väga meeldis.

Liene J.
17.05.2023

Laps oli väga rahul!

Nadezhda M.
16.05.2023

Kvaliteet on hea, kuid tegemist on ühekordse mänguasjaga

Irma O.
10.05.2023

Olen tootega rahul

Silvi N.
07.05.2023

Kiire tarne ja kaup korralik.

LINDA M.
06.05.2023

Hea kingitus lastele, kellele meeldib Lego

Agita A.
05.05.2023

Teenindus on hea ja kiire

Rimantas M.
27.04.2023

Imeline advendikalender. Pojatütardele pakkus see palju rõõmu.

Elīna B.
18.04.2023

Vastab kirjeldusele.

Rohkem arvustusi

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki