60296 LEGO® City Trikimootorratas

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 5 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Mootorrattad
Kauba ID: 509082

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: 60296 LEGO® City Trikimootorratas

Käivitage inertne mootorratas ja valmistuge koos LEGO® City trikimootorrattameeskonnaga muljetavaldavaks, realistlikuks tegevuseks 2 rattal! Liituge LEGO City TV kangelasega Raze, et demonstreerida kartmatut kiirust ja julgust selle hämmastava kaherattaslise masinaga. Sõitke esirattal, hüpake maksimumkiirusel hüppelaualt alla, sooritage õhus trikke ja maanduge tagarattale. See suurepärane trikimootorratas on loodud vapustavaks. Hoidke kõvasti kinni!

Lapsed saavad nautida tundide kaupa tegevusterohket mängukomplekti LEGO® City Trikimootorratas (60296), mis sisaldab lahedat mängumootorratast, mis hüppab kõrgele ja sõidab muljetavaldavalt tagarattal. Piisab, kui panna rooli LEGO City Adventures teleseriaali tegelane Raze ja kõik on muljetavaldavaks trikietenduseks valmis!

Sobib poistele ja tüdrukutele alates 5 eluaastast.
Sellel laste mängukomplektil on selged ehitusjuhised ja Instructions PLUS. See interaktiivne ehitusjuhend töötab nutitelefonide ja tahvelarvutite tasuta rakenduses LEGO Building Instructions ning sellel on suumimis- ja pöörlemisvahendid LEGO klotsidega ehitamiseks rõõmuga.

Las lastest saavad saate staarid!
Lahedad mänguasjad lastele LEGO City Stuntz trikikomplektid kaasavad lapsi tegevuskeerisesse inertsete mootorrataste, realistlike hoonete ja lõbusate tegelastega, kes inspireerivad leidlikku rollimängu, mis jäljendab tegelikku elu. Lapsed saavad neid kombineerida ka teiste tegevusterohke LEGO City Stuntz trikiuniversumi mängukomplektidega, et muuta see veelgi lõbusamaks!

• Tutvustage lastele alates 5. eluaastast vapustavaid LEGO® City Stuntz trikimänguasju selle inertse mootorrattamängude komplektiga, kust nad leiavad kartmatu LEGO City TV tegelase Raze.
• Mis on karbis? Kõik, mida lastel on vaja, et ehitada vinge hooratta jõul liikuv trikimootorratas, ja lisaks TV-sarja LEGO® City Adventures tegelaskuju Raze minifiguur.
• Trikimootorratast lükates, aktiveerub hooratas, ning siis saab selle vingete trikkide ja õhumanöövrite tegemiseks teele saata.
• LEGO® City trikimootorratas on suurepärane kingitus sünnipäevaks või mõneks muuks sündmuseks lastele, kes armastavad mänguasju.
• Kokkupandud trikimootorratas on 3 cm kõrge, 7 cm pikk ja 2 cm lai.
• Kombineerige seda trikimootorratta mängukomplekti teiste LEGO® City Stuntz sarja mudelitega, et luua veelgi põnevamad trikietendused.
• Komplektis on trükitud ehitusjuhend ja Instructions PLUS interaktiivne ehitusjuhend, kus on algajate ehitajate jaoks suumimis- ja pööramistööriistad.
• LEGO® City Stuntzi trikkide komplektid viivad lapsed tegevuste keerisesse lahedate sõidukite ja lõbusate tegelastega, mis inspireerivad leidlikke lugusid ja rollimänge reaalsetes stsenaariumides.
• Kõik LEGO® detailid vastavad tööstusharu rangetele nõuetele, et tagada nende stabiilne kvaliteet, ühtesobivus ja lõbus ehituskogemus – seda juba alates aastast 1958.
• LEGO® komponente visatakse, kuumutatakse, tihendatakse, pööratakse ja analüüsitakse, et need vastaksid rangetele ülemaailmsetele ohutusstandarditele.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

60296 LEGO® City Trikimootorratas

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 60296 LEGO® City Trikimootorratas

Kauba ID: 509082
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,118 x 0,256 x 0,144 m, 0,356 kg
Lego seeria: City
Vaade: LEGO®, city klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 5 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Mootorrattad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (2)

60296 LEGO® City Trikimootorratas
5

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Karolina R.
06.11.2022

Suurepärane toode, kiire tarne

Ruth M.
26.02.2022

Toode ja tarne oli ootuspärane.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki