60351 LEGO® City Rakettide stardikeskus

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 7 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Majad
Kauba ID: 2923278

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: 60351 LEGO® City Rakettide stardikeskus

NASA-st inspireeritud rakettide stardikeskuse mängukomplekt

See kvaliteetne LEGO® City Rakettide stardikeskuse mänguasi on pakitud tõeliste NASA-st inspireeritud sõidukite ja osadega lastele ja kosmosefännidele alates 7. eluaastast.

Tere tulemast LEGO® City rakettide stardikeskusesse, mis valmistub vapraks kosmosemissiooniks. Tähetorni teleskoop on suunatud kosmose kaugemal asuvale salapärasele meteoriidile ja juhtimiskeskus lihtsalt sumiseb kannatamatusest. Aidake astronaudid lükata raketi stardipaika ja lifti, mis viib nad rajale. Kui nad on õhkutõusmiseks valmis, alustage enne starti pöördloendust!

#See LEGO® City Rakettide stardikeskuse (60351) mängukomplekt on täis NASA-st inspireeritud funktsioone, sealhulgas hiiglaslik starditorn ja SLS-i inspireeritud rakett, mis mahutab 2 astronauti ja kuuvalguse. Seal on ka detailne observatooriumi kuppel ja stardijuhtimiskeskus, samuti teenindussõiduk, droon ja 6 minifiguuri lõbusaks rollimänguks. Kombineerige see komplekt teiste populaarse LEGO City kosmosemänguasjade sarja komplektidega, et saada rohkem lõbu. Digitaalsed ehitusjuhised lastele alates 7. eluaastast. Selle LEGO mängukomplektiga on kaasas prinditud ehitusjuhend ja interaktiivsed digitaalsed ehitusjuhised. Digitaalne juhend, mis on saadaval tasuta rakenduses LEGO Building Instructions nutitelefonide ja tahvelarvutite jaoks, sisaldab suurepäraseid suumimis- ja pööramistööriistu, mis võimaldavad lastel konstrueeritavaid mudeleid iga nurga alt vaadata. LEGO City kosmosemängude loominguline maailm. LEGO City kosmosemäng koosneb rikkalikest mudelitest, mis on inspireeritud tõelistest NASA masinatest, sõidukitest ja kosmoselaevadest, ning inspireerivatest astronautide tegelastest leidliku ja realistliku kosmosemängu jaoks.

• LEGO® City kosmose teemaline mängukomplekt. LEGO City Rakettide stardikeskuse (60351) mängukomplektis on mitmesuguseid NASA-st inspireeritud mänguasju leidlikeks kosmosemängudeks.
• Mis on karbis? Kõik, mida lapsed vajavad raketi, starditorni, üksikasjaliku observatooriumi ja stardijuhtimiskeskuse ehitamiseks, samuti teenindussõiduk, kuuvalgus, droon ja 6 minifiguuri.
• Loodud loominguliseks mängimiseks. Lapsed saavad käivitada starditorni lifti, et tõsta astronaudid rajale ning mängida mängukosmosevaatluskeskuses ja raketiheitekeskuses erinevaid stsenaariume.
• Kingitus lastele ja kosmosefännidele. Seda LEGO® kosmosemänguasja saab kinkida sünnipäevaks, pühadeks või muuks sündmuseks algajatele astronautidele alates 7. eluaastast.
• Raketi mõõtmed: Konstrueeritud mängukosmoserakett koos kiirenditega on 42 cm kõrge ja 11 cm lai.
• Lisad pakuvad rohkem meelelahutust. See mängukomplekt on täis LEGO® minifiguuri tarvikuid, sealhulgas kuuvalgust koos punaselt helendava valgusploki laseriga (koos patareiga).
• Interaktiivse digitaalse ehitusjuhendiga. Lapsed saavad nutitelefonidele ja tahvelarvutitele mõeldud LEGO® Building Instructions rakendusega mudeleid iga nurga alt sisse suumida, pöörata ja vaadata.
• Parandab laste loovust. LEGO® City Kosmosemäng on inspireeritud NASA tõeliste masinate, sõidukite ja kosmoselaevade piiramatust reaalsest mängust.
• Rõhk kvaliteedil. Kõik LEGO® detailid vastavad tööstusharu rangetele nõuetele, et tagada nende stabiilne kvaliteet, ühtesobivus ja lõbus ehituskogemus – seda juba alates aastast 1958.
• Ohutus on oluline. LEGO® klotse ja osi on maha visatud, kuumutatud, muljutud, väänatud ja analüüsitud, et tagada nende vastavus rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

60351 LEGO® City Rakettide stardikeskus

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 60351 LEGO® City Rakettide stardikeskus

Kauba ID: 2923278
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,58 x 0,09 x 0,37 m, 0,6 kg
Lego seeria: CITY SPACE
Vaade: LEGO®, city space klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Nenurodyta
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 7 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Majad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

60351 LEGO® City Rakettide stardikeskus
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki