71393 LEGO® Super Mario Mesilane-Mario võimenduskomplekt

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 6 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Loomad
Kauba ID: 644392

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: 71393 LEGO® Super Mario Mesilane-Mario võimenduskomplekt

Kihuta lenneldes seiklustesse selle Mesilane-Mario võimenduskomplekti abil! Lisa enda ehitatud LEGO® Super Mario™ tasemele rohelise muru klotsid ja lilled. Pane LEGO® Mario™-le (figuur ei kuulu komplekti) selga mesilasekostüüm. Siis tõuse lendu ja sumista taeva all, et lisamünte koguda! Lisa LEGO® Super Mario™ mängudele selle Mesilane-Mario võimenduskomplekti (71393) abil uut hoogu. Komplekt sisaldab LEGO® Mario™ (figuur ei kuulu komplekti) jaoks interaktiivset mesilasekostüümi, mis annab mängijale võimaluse figuuri lennutamise eest teenida rohkem digimünte ja lisaks teeb see sumiseva mesilase häält. Komplekt on suurepärane kingitus trendiloojatest lastele, kellel on LEGO Super Mario alustusraja komplekt 71360, mis sisaldab LEGO Mario figuuri, või komplekt 71387, mis sisaldab LEGO® Luigi™ figuuri.

Lõbus rakendus
Illustreeritud ehitusjuhised leiad pakendist ja tasuta LEGO Super Mario rakendusest. Rakendus on ka turvaline foorum, kus lapsed saavad jagada oma ideid, leiavad inspireerivaid ehitus- ja mänguideid ning saavad kasutada muid lõbusaid funktsioone.

Piiramatu loovmäng
Kogutav LEGO Super Mario mängukomplekt toob legendaarsed Super Mario tegelaskujud pärismaailma. Alustusrada, laienduskomplektid ja võimenduskomplektid annavad fännidele võimaluse omaette või koos sõpradega mängides ehitada oma erilisi tasemeid.

  • Lisa LEGO® Super Mario™ mängudesse toredat suminat selle Mesilane-Mario võimenduskomplekti (71393) abil, milles on interaktiivne kostüüm LEGO® Mario™ jaoks (figuur ei kuulu komplekti).
  • Klotsidest kokku pandav tarvikukomplekt sobib Mario seikluste alustusraja (71360) LEGO® Mario™ figuurile või Luigi seikluste alustusraja (71387) LEGO® Luigi™ figuurile.
  • Mängijad saavad rohkem digimünte, kui panevad kostüümi kandva LEGO® Mario™ lendama, ning samal ajal teeb figuur sumiseva mesilase häält.
  • Komplektis on ka lilled ja rohelised „muru“ kujutavad LEGO® elemendid, mille lapsed saavad lisada oma loodud tasemele. Lisaks on komplektis illustreeritud juhised, et ehitamine oleks laste jaoks lihtne.
  • Tasuta LEGO® Super Mario™ rakendusest leiab juhised, inspiratsiooni loovaks ehitamiseks ja mängimiseks ning palju muud. Ühilduvate Android- ja iOS-seadmete loendi leiad aadressilt LEGO.com/devicecheck.
  • See kogutav ehitusmänguasi on imetore sünnipäeva- või pühadekingitus alates 6-aastastele loomingulistele lastele, mille abil kohandada oma LEGO® Super Mario™ alustusrada ja laienduskomplekte.
  • Alustusradade ja laienduskomplektidega kasutamiseks on saadaval ka teised LEGO® Super Mario™ võimenduskomplektid (nt Konn-Mario võimenduskomplekt (71392)).
  • Kogutavad LEGO® Super Mario™ mängukomplektid toovad populaarsed Super Mario tegelased pärismaailma ja pakuvad fännidele lõputult võimalusi tasemeid laiendada ja ümber ehitada ning oma kordumatuid tasemeid luua.
  • LEGO® detailid vastavad juba alates 1958. aastast tööstusharu rangetele nõuetele, et tagada nende stabiilne kvaliteet ja ühtesobivus ning alati lihtne ja kindel ühenduvus.
  • LEGO® klotse ja osi testitakse kõikvõimalikul moel, et need vastaksid rangetele ohutusnõuetele.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

71393 LEGO® Super Mario Mesilane-Mario võimenduskomplekt

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 71393 LEGO® Super Mario Mesilane-Mario võimenduskomplekt

Kauba ID: 644392
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,12 x 0,05 x 0,09 m, 0,6 kg
Lego seeria: Super Mario
Vaade: LEGO®, super mario klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 6 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Loomad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (2)

71393 LEGO® Super Mario Mesilane-Mario võimenduskomplekt
3

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(1)

50%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Valentina D.
03.07.2023

Mulle meeldis toode, et tellisin mario mänguasja.Selliseid häid mänguasju tellin ka edaspidi.

Ineta I.
10.06.2022

Vaid mõned detailid, pole oma hinda väärt

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki