76230 LEGO® Marvel Super Heroes Venom figuriin

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 8 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Superkangelased
Kauba ID: 6280082

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: 76230 LEGO® Marvel Super Heroes Venom figuriin

Paindlike liigestega Venom figuriin

Venom, superkurjategija Ämblikmehe filmidest, on väga paindlik ja omab autentseid detaile mängimiseks ja näitamiseks.

Ehitage omaenda Venom - Ämblikmehe universumi suurejooneline superkahjur! Tema käed ja pea pöörlevad nagu tõeline tegelane, nii et saate koos tulnuka sümbioodiga minna oma lemmikseiklustele ja luua oma intrigeerivaid missioone. Ja kui päeva seiklused on lõppenud, pange painduv Venomi figuur lahedasse asendisse, et kõik saaksid seda imetleda!

Rõõmustage noori action-kangelasi alates 8. eluaastast Venomiga, Ämblikmehe universumi kõige muljetavaldavama tulnukaga. LEGO® Marvel Venomi figuur (76230) on 23 cm pikk ja toob Marveli filmide reaalsuse laste superkangelaste seiklustesse. Legendaarne Marveli superkurikael, mis põhineb Marveli universumist pärit tulnuka sümbiootil Venomil, meenutab see painduv kuju tõelist tegelast. Küünistetaoliste sõrmedega Venomi kuju liigub ja paindub kergesti, nii et lapsed saavad lõputute tegevusterohkete missioonide läbimisel Venomit liigutada ja positsioneerida nii, nagu neile meeldib. Kui päeva võitlused vaibuvad, muutub kujuke suurepäraseks kaunistuseks. Tasuta rakendus LEGO Building Instructions annab lastele võimaluse mudelit ehitamise käigus uurida, suumida ja pöörata, muutes ehitusprotsessi kaasahaaravaks ja interaktiivseks.

• Superpahalase seiklused. Tooge Ämblikmehe filmidest tuntud terava silmaga tulnukas 8-aastaste ja vanemate laste superkangelase seiklustesse LEGO® Marvel Venom figuuri komplektiga (76230).
• Klassikaline Marveli tegelane. 297-osalise figuuri kokkupanemisega loovad lapsed „Marvel“ universumist pärit realistliku Venomi - Ämblikmehe vaenlase.
• Paindlik. Venomi kõik osad on paindlikud, nii et lapsed saavad seda liigutada ja painutada, nagu oleks see päris.
• Kingitus lastele. Kinkige noortele superkangelastele alates 8. eluaastast sünnipäevaks, puhkuseks või mis tahes sündmuseks mängufiguur.
• Kaasaskantav mäng. See 23 cm pikkune figuur on hõlpsasti kaasas kantav ja seda on lihtne kaasa võtta, et minna seiklustele, millal iganes sa soovid.
• Kaasav ehituskogemus. Tasuta rakendus „LEGO® Building Instructions“ võimaldab kasutajatel ehitatavat mudelit näha, suumida ja pöörata.
• Laiendage oma superkangelase meelelahutust. Selles sarjas on veel rohkem LEGO® Marveli figuure, sealhulgas Miles Morales (76225) ja Ämblikmees (76226).
• Garanteeritud kvaliteet. LEGO® komponendid vastavad rangetele tööstuse kvaliteedistandarditele, seega on need ühesugused, ühilduvad ning neid on lihtne iga kord ühendada ja eraldada.
• Ohutus on tagatud. LEGO® komponente visatakse, kuumutatakse, surutakse kokku, pööratakse ja analüüsitakse, et tagada nende vastavus rangetele ülemaailmsetele ohutusstandarditele.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

76230 LEGO® Marvel Super Heroes Venom figuriin

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 76230 LEGO® Marvel Super Heroes Venom figuriin

Kauba ID: 6280082
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,35 x 0,25 x 0,05 m, 1 kg
Lego seeria: Marvel
Vaade: LEGO®, marvel klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Nenurodyta
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 8 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Superkangelased
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (3)

76230 LEGO® Marvel Super Heroes Venom figuriin
5

(3 ostja hinnangud)

5 tähte
(3)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Sarmīte K.
11.10.2023

Lapselapsele, kes oli nelja-aastane

Владислав А.
30.03.2023

Super, kogu kollektsioon on valmis

Luiza D.
24.09.2022

Suurepärane toode, kiire tarne!

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki