76384 LEGO® Harry Potter Herboloogia klassiruum

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 8 a.
Tüüp: Konstruktorid
Kauba ID: 2041482

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: 76384 LEGO® Harry Potter Herboloogia klassiruum

Harry Potter™ ravimtaimede klass LEGO® konstrueerimise raamatus.

Selle maagilise LEGO® klotsi raamatumängu komplekti avamisel ilmub Hogvarts™ herboloogiatund koos Harry Potteri™ filmidest tuttavate tegelastega.

Avage pooleliolev mänguraamat ja minge Hogvarts™ kasvuhoonesse! Varsti algab professor Diegavirtė herboloogiatund. Võtke riiulilt oma loitsuraamat ja istuge koos Cedric Diggory ja Neville Longbottom™ -ga ning kuulake Willow™ juhi tundi. Kasta maagilisi taimi, kontrolli kõrvitsapeenart ja istutage võlu mandragoorid - lihtsalt ärge unustage kõrvaklappe kasutada!

LEGO® Harry Potter™ Hogvarts™ hetk: herboloogiatund (76384) on klotsidest mänguraamatus peituv klassiruumiga mängukomplekt. Lapsed avavad kaane ja astuvad kohe Sigatüüka kasvuhoonesse professor Sprouti herboloogiatundi. Kaasaskantav Sigatüüka herboloogiatunni mängukomplekt Kaasaskantavas mängukomplektis on palju Harry Potteri filmidest tuttavaid funktsioone. Mõni on sisseehitatud, nagu näiteks hoiukapp, ja mõned on liigutatavad, nagu näiteks veejaam, mille saab mänguruumi laiendamiseks välja võtta. Lummavat Harry Potteri mängukomplekti saab kombineerida teiste sarja komplektidega – igaühes peitub erinev Sigatüüka seikluslik klassiruum. Eri värvide ja ainulaadse motiiviga kujundatud mängukomplektide ühendamisel saab luua lastele avastamiseks 360-kraadise Sigatüüka mänguruumi. Maagilised kingid Harry Potteri fännidele Otsid Harry Potteri huvilisele kinki? LEGO Harry Potteri mängukomplektide valik on lai – iga komplekt on loodud lummama ja ergutama laste kujutlusvõimet.

• LEGO® Harry Potter™ Hogvarts™ hetk: herboloogiatund (76384) on klotsidest mänguraamat, mille avamisel tuleb lagedale Sigatüüka kasvuhoone, kus toimub herboloogiatund.
• Komplektis on Cedric Diggory, Neville Longbottom™-i ja professor Sprouti minifiguurid, loitsuraamat, kõrvitsapeenar, ämbri ja kuldkraaniga veejaam ning kasvuhoone taust.
• Lapsed saavad avada kaane ja astuda professor Sprouti herboloogiatundi. Harjutamiseks on olemas aiandustarvikud ja maagilised taimed – samuti koletisliku nõiajuure ohutushoiatused!
• 8-aastastele ja vanematele. Vahva kingitus noortele nõidadele ja võluritele, kes otsivad teistsugust moodust Harry Potter™-i maagia ja põnevuse kogemiseks.
• See maagiline Sigatüüka™ hetke komplekt on 12 cm kõrgune, 8 cm laiune ja 4 cm sügavune ning seega ideaalse suurusega kaasaskantavaks mängulustiks. Lisaks näeb see ka raamaturiiulil lahe välja.
• Komplektis on tõetruud tarvikud, nagu näiteks hõbelabidas ja aiakäärid, samuti lastele Harry Potter™-i filmide kuulsatest stseenidest tuttav kasvuhoone tegevuspaik.
• Kogumiseks on saadaval ka teisi komplekte. Loodud taaselustama erinevaid maagilisi klassiruume, mida saab omavahel ühendada, et luua 360-kraadine Sigatüüka™ mängukogemus.
• Kõikides LEGO® Harry Potter™-i komplektides on hulgaliselt palju maagilistest filmidest tuttavaid tegelaskujusid, funktsioone ja asukohti, mis lummavad ja innustavad lõputut loovmängu.
• LEGO® ehitusosad vastavad tööstusharu rangetele nõuetele, et tagada nende kokkusobivus ning klotside lihtne ühendamine ja eraldamine igal korral – seda juba alates aastast 1958.
• LEGO® komplekte testitakse kõikvõimalikul moel, et tagada nende vastavus rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.

Muud omadused:

  • Kood, seeria: 76384 LEGO® Harry Potter™  
  • Pusletükkide arv: 233
  • Soovitatav vanus alates 8 aastat.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

76384 LEGO® Harry Potter Herboloogia klassiruum

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 76384 LEGO® Harry Potter Herboloogia klassiruum

Kauba ID: 2041482
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,19 x 0,06 x 0,26 m, 0,35 kg
Lego seeria: Harry Potter
Vaade: LEGO®, harry potter klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 8 a.
Tüüp: Konstruktorid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (2)

76384 LEGO® Harry Potter Herboloogia klassiruum
4.5

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(1)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Edgaras V.
13.04.2021

Suuruselt väike, kuid annab suurepäraselt edasi Sigatüüka vaimu. Detailid on väikesed, kuid huvitavad. Isiklikult klassidest kõige huvitavam. Montaaž ei olnud keeruline, oli vaja kleepida ainult kleebiste külge, kuid juhised on väga selged. Raamatu vormi panemine ei võta palju ruumi, et kuskil korralikult aidata. Sobib suurepäraselt teiste sama sarja raamatutega ja sulandub nende hulka.

Mark L.
25.03.2021

Kena komplekt. Kuigi teised raamatud on minu meelest atraktiivsemad. Samuti leiate soodsama hinnaga 1a ja teistelt.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki