Konstruktor Cobi C-47 Skytrain Dakota 5743, 896 tk

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 6 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Lennukid
Kauba ID: 9946417

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Konstruktor Cobi C-47 Skytrain Dakota 5743, 896 tk

Douglas™ C-47 Skytrain, mida nimetatakse ka "Dakotaks" (DACoTA, st Douglas Aircraft Company Transport Aircraft), on üks populaarsemaid Teise maailmasõja aegseid transpordilennukeid. Toodetud USA-s, seda kasutasid ka teised liitlasriigid. See põhines Douglas DC-3 tsiviilversiooni disainil. Lennuk ilmus peaaegu kõigil Teise maailmasõja rinnetel ja selle tegevus jätkus kaua pärast sõja lõppu. Seda kasutati muuhulgas dessantväelaste ja purilennukite pukseerimiseks, samuti varustuse, laskemoona transportimiseks ja haavatute evakueerimiseks.

Ameerika transpordilennukit Douglas™ C-47 Skytrain (Dakota) kujutav Cobi konstruktsiooniploki mudel on hoolikalt välja töötatud mõõtkavas 1:48 ning sellel on liikuvad elemendid, nagu pöörlevad kummirehvidega rattad, liigutatavad prppellerid ja tiibsibulad ning avanemine. uksed. Paljudel plokkidel on püsijäljed, mis ei kulu maha ka intensiivsel kasutamisel. Komplekti kuulub kaks Ameerika sõduri kujukest: piloot ja langevarjur 101. õhudessantdiviisist "Screaming Eagles", kelle peas on iseloomulik mohawk. Komplektis on ka plaat lennuki nimega ja läbipaistvate tihvtidega tugevdatud tellistest vitriinalus.

Mudel pakub tunde põnevat ehitust ja sellest saab teie ajaloolise kollektsiooni silmapaistev osa! See on järjekordne demonstratsioon kvaliteetse plokkide modelleerimise võimalustest! Ehitage ajalugu, telliskivi haaval!

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Konstruktor Cobi C-47 Skytrain Dakota 5743, 896 tk

Kauba ID: 9946417
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,07 x 0,45 x 0,32 m, 1,23 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Ei
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: Cobi
Soovitatav vanus alates: 6 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Lennukid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Cobi tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Konstruktor Cobi C-47 Skytrain Dakota 5743, 896 tk
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki